USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко ще в 2008 році зобов'язалася продавати українські землі

5 Жовтня 2016 14:04
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман нагадав, що уряд Юлії Тимошенко зобов'язався перед МВФ відкрити ринок землі ще в 2008 році.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це він повідомив під час засідання Кабміну, яке транслював телеканал "112 Україна".

"Я вже один раз цитував меморандум із МВФ у парламенті, коли йшлося про ціну на газ, де Юлія Тимошенко підписала меморандум, в якому записала, що вона буде піднімати ціну на газ до імпортного паритету ціни. Хотів би сьогодні зачитати ще один пункт меморандуму, який підписала Юлія Тимошенко. Українські громадяни повинні відрізняти, де зерно, а де лушпиння від зерна. Тому деякі висловлювання політичних діячів мають брехливий характер.

Отже, читаю пункт. "Вважаємо також важливим відзначити, що нагальна потреба у впровадженні структурних реформ в Україні не випала з нашого поля зору. На наш погляд, можна виділити кілька заходів, які будуть мати вирішальне значення в найближчій перспективі, в тому числі створення працюючого ринку сільськогосподарських земель".

Юлія Тимошенко в 2008 році взяла на себе зобов'язання продавати українську землю. Ось підпис, ось меморандум. Я просив би громадян ставити запитання політику, яка думає, що в людей коротка пам'ять", - заявив Гройсман.

"Я вкотре навів два приклади, які свідчать про те, що можна змінити імідж, можна намагатися змінити риторику, але нутро залишається старим і фальшивим, про що є свідчення в документах", - підсумував прем'єр.
Нагадаємо, 4 жовтня 2016 року українські аграрії пікетували під стінами Верховної Ради: люди вимагали подовжити мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення.

Знімати мораторій на землю, допоки українцям недоступні європейські кредитні ресурси, - це чітко продумане пограбування. Про це у своєму Фейсбуці висловився голова Волинської обласної ради, засновник Фонду «Тільки разом», член президії політради УКРОПу Ігор Палиця.

З його слів, сільські жителі, як і решта населення країни, доведені до зубожіння. Людям наразі треба дати доступ до дешевих європейських кредитних ресурсів, а вже потім знімати мораторій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
кореш Показати IP 5 Жовтня 2016 14:43
Ну і що скаже білосердечна ж*дв*?Які ще метаморфози викине косата брехуха на свй захист?Як кацапи кажуть:"Пізд*ц подкрадаєтся мєдлєнно,но увєрєнно!"
братуха до кореш Показати IP 5 Жовтня 2016 19:39
Тимошенко ж*два, а Гройсман ні?) Обоє з одного багна зліплені і на дерибан ласі.
Гицель Показати IP 5 Жовтня 2016 16:22
Ця с*чка ще рветься до корита і не може заспокоїтися. Матір Білого братства сільських бабів нашого Полісся.
таки так Показати IP 5 Жовтня 2016 18:33
у всьому винна тільки тимошенко! якби іі не було то варто було б придумати! ... слава гройсману и им же подобным! ура!
корінний лучанин Показати IP 5 Жовтня 2016 18:50
Гройсман наш призедент!!!
любопитний фінансист Показати IP 5 Жовтня 2016 21:14
Всі однакові.
лана Показати IP 6 Жовтня 2016 16:57
Ні в якому разі землі не потрібно виставляти на продаж. Скуплять іноземці, а ми будемо у них рабами на своїй землі. Не дай, Бог! А Тимошенко вже кругом обливають брудом, це, що політичне замовлення, брудні технології. Вона була прем'єр-міністром декілька місяців і тому всі гріхи їй приписують. Ми всі грішні і робимо помилки, але не занадто брехні в її город.
Людмила Показати IP 7 Жовтня 2016 22:04
Ви за що куплені гройсмани та порошенці? Продажні ви!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus