USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко: вирок вже є - в Адміністрації Президента

24 Червня 2011 11:40
Екс-прем’єр Юлія Тимошенко вважає, що вирок у її справі заготовлений в Адміністрації президента .

Про це вона заявила журналістам у перерві в засіданні суду у її справі.

"Думаю, вирок уже заздалегідь заготовлений, і суддя поставлений до відома", - сказала Тимошенко.

Кореспонденту Української правди вона зазначила, що суддя Родіон Кіреєв працює суддею лише близько 2 років і "він повністю на гачку в Адміністрації президента".

Тимошенко вважає, що вирок проти неї буде спрямований на те, "щоб зробити політику без конкурентів і ліквідувати будь-яке інакодумство".

"Але мені здається, що в Україні такого не вийде, і Януковичу не вдасться створити повний авторитарний режим", - заявила вона.

"Будь-який вирок у моєму процесі – вирок проти Януковича", - вважає лідер "Батьківщини".

"Для мене цей вирок не має значення. Не має значення, що вони там наваяли. Від цього не зникне ні моя підтримка, ні бажання і здатність побудувати демократичну державу", - сказала вона.

Тимошенко запевнила, що з 2001 року ніякі суди їй не страшні.

На зауваження, що судовий вирок може завадити їй стати депутатом, Тимошенко відповіла, що "депутатство для мене – не самоціль".

"В будь-якому разі, у парламенті буде представлена наша потужна команда, яка працюватиме під моїм керівництвом", - заявила вона.

Нагадаємо, під стінами Печерського суду триває пікет прихильників Юлії Тимошенко, у якій бере участь і делегація з Волині
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гена Показати IP 24 Червня 2011 11:57
Молодці волиняни, я голосував за вас і не помилився, об"єднуйтесь, відстоюйте свою позицію, ви наше майбутнє! На зло маргиналам, що бажають зробити з нас рабів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus