USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Бразилії розпочнуть розслідування щодо президента

19 Травня 2017 10:08
Верховний суд Бразилії дозволив розпочати розслідування щодо президента країни Мішеля Темера, підозрюваного в корупції.

Про це інформує Кореспондент.

Приводом для розслідування, за інформацією бразильських ЗМІ, став відеозапис, що опинився в розпорядженні суду і на якому Темер нібито погоджує підкуп за мовчання колишнього спікера нижньої палати парламенту Бразилії Едуарду Куньї. Екс-чиновник відбуває тюремний термін за участь у корупційних угодах.

Соціалістична народна партія заявила, що виходить з очолюваної Темером правлячої коаліції. У парламенті країни зареєстровано вже три депутатські запити про початок процедури імпічменту президента.

Сам Мішель Темер заперечує спробу підкупу Куньї і відмовився подати у відставку.

До слова, наприкінці 2016 року український нардеп-утікач Олександр Онищенко заявив, що володіє "компроматом" на президента України Петра Порошенка. Нардеп звинуватив Порошенка в корупції, тіньових схемах, відкатах, «приватизації» Верховної Ради. Онищенко наполягає, що займався для Порошенка скупкою голосів у Верховній Раді і має аудіозапис розмов, які підтверджують це. За словами втікача, протягом року він записував свої бесіди з президентом на ручний годинник з диктофоном.

Як розповів сам Онищенко, він планує оприлюднили чергову серію записів опісля прес-конференції президента. Колишній нардеп дуже сподівається, що на зустрічі медійники поставлять Порошенку запитання про існування подібних плівок. Якщо Петро Олексійович дасть негативну відповідь, Онищенко обіцяє оприлюднити записи. Як розповів утікач, плівки містять доволі «цікаву» інформацію: свідчення про підкуп депутатів парламенту, а також дані щодо «віджимання» бізнесу із залученням ГПУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus