USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У чому ковельські депутати «переплюнули» обласних

30 Січня 2015 07:00
На відміну від депутатів Волинської облради, які полюбляють бавитися під час сесійних засідань планшетами, телефонам та читати різноманітну літературу, ковельські обранці громади усі, на диво, як один, активно займаються вивченням проектів рішень.

Добірку світлин, що свідчать про роботу ковельських депутатів, кореспондент Інформаційного агенства Волинські Новини зробив під час засідання 65-ї сесії Ковельської міської ради вчора, 29 січня.

Нагадаємо, раніше на сайті були опубліковані жартівливі фото, що розповідають про те, чим, окрім розгляду питань та запитів, насправді займались волинські обранці громади під час позачергової 32-ї Волинської облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ковельчанин Показати IP 30 Січня 2015 11:28
Зверху - вниз: 1 фото - Андрій Товстига, начальник відділу економічного розвитку. 3 фото - Геннадій Кіндер, депутат, старший брат мера міста. 5 фото - В'ячеслав Шава, депутат від УНП. 6 фото - Володимир Матвєєв, депутат, колишній (і може і теперішній) лідер Партії регіонів у Ковелі. ...
НОНА Показати IP 31 Січня 2015 09:39
Не можу зрозуміти автора. Це добре чи погано, що депутати вивчають проекти рішень? Погано б це було як би депутати голосували за проекти рішень не дивлячись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus