USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Гаазі зареєстрували позов України проти РФ

17 Січня 2017 17:00
Позов України проти Росії щодо боротьби з фінансуванням тероризму та расової дискримінації зареєстровано в Міжнародному суді ООН в Гаазі.

Про це заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін, передає ТСН.

"Наша справа в Міжнародному суді ООН. Вона зареєстрована. Таким чином, далі вона буде просуватися", - запевнив він.

Окремо Клімкін продемонстрував журналістам прес-реліз Міжнародного суду ООН щодо реєстрації українського позову.

Нагадаємо, Україна подала позов до Міжнародного суду ООН з метою притягнення Російської Федерації до відповідальності за вчинення актів тероризму та дискримінації протягом її незаконної агресії проти України.

Своєю чергою у російському МЗС запевнили, що РФ "завжди рішуче засуджувала будь-які прояви тероризму і активно бореться з ним", а також "щиро намагалася розібратися в суті претензій української сторони". Українських дипломатів відомство країни-окупанта звинуватило в небажанні вести діалог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus