USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Криму українську армію оголосили окупантом

6 Березня 2014 14:53
Зі слів віце-прем’єра Криму, єдиними законними збройними формуваннями на території Криму є російській збройні сили.

Рішення про вступ Криму до складу Росії набуло чинності, референдум потрібен тільки для його підтвердження, заявляє перший віце-прем’єр Криму Рустам Теміргалієв. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Крим став територією Російської Федерації», – заявив він.

«Збройні сили третіх держав чи інших держава будуть вважатися окупантами з відповідними наслідками для себе», – наголосив перший віце-прем’єр Криму.

За його словами, українським військовослужбовцям або запропонують скласти нову присягу, або їм нададуть можливість безпечно піти на територію материка.

Водночас, як заявив Теміргалієв, на даний час готується договір між Кримом як суб’єктом Росії і власне Російською Федерацією, у рамках якого будуть визначені повноваження Криму, а також низка економічних показників.

«Звичайно, як частина Криму ми будемо перебувати в російських економічних умовах, відповідно, у рублевій зоні», – сказав він.

На даний час, за слоовами Теміргалієва, працює значна група спеціалістів із Росії, яка готується забезпечити входження Криму до складу Російської Федерації.

Верховна Рада Криму на сьогоднішній закритій позачерговій сесії ухвалила рішення про приєднання до Росії. Також депутати проголосували за призначення референдуму про статус півострова на 16 березня. Зокрема, на референдум виноситься два питання: «Чи підтримуєте ви входження Криму до складу Російської Федерації як суб’єкта федерації» і «Чи підтримуєте ви відновлення дії Конституції Республіки Крим в редакції 1992 року?».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
НЕЛУЧАНИН Показати IP 6 Березня 2014 15:18
так залупутін сказав, що кремлядських військ в криму нема !!!!!!!!! РАШКА - ОКУПАНТИ !!!!!!
ЕС до НЕЛУЧАНИН Показати IP 6 Березня 2014 16:41
Бажаючих вернути режим Януковоща навіть на Волині забагато,судячі по лайкам за і проти
НЕЛУЧАНИН до ЕС Показати IP 6 Березня 2014 19:16
не будь наївним . ці тролі лайкають самим собі по 10 раз
йося моргенштерн до НЕЛУЧАНИН Показати IP 6 Березня 2014 17:14
а у нас на Волині все нормально!!! Сміття в парк вивозимо, прокуратура мовчить!!!
Анонім до йося моргенштерн Показати IP 6 Березня 2014 17:17
Прокуратуру залякали так само як підприємців на базарах, як лісників!!!
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 6 Березня 2014 19:18
то якраз ті, кого залякаєш
НЕЛУЧАНИН до йося моргенштерн Показати IP 6 Березня 2014 19:17
при чому тут міліція, як порося блискавкою забило ? ЦЕ НЕ СПРАВА ПРОКУРАТУРИ
Анонім Показати IP 6 Березня 2014 17:20
6 мар — РИА Новости. Действия командиров всех уровней 95-й аэромобильной бригады Вооруженных сил Украины, дислоцирующейся в Житомире, будут теперь контролировать «комиссары Евромайдана», сообщил РИА Новости в четверг один из офицеров штаба подразделения. «К командирам всех подразделений бригады накануне были приставлены политически благонадежные наблюдатели, которые особо “отличились” своей агрессивностью в ходе беспорядков в Киеве», — сказал собеседник агентства. По его словам, «комиссары Евромайдана» наделены широкими полномочиями. Они обязаны следить за моральным духом командиров подразделений, а также не допускать «малодушия» и отказа от выполнения приказов, исходящих из Киева. «При этом активистам предоставили право отстранения от должности командиров, недостаточно лояльных к киевской власти», — подчеркнул офицер. Другой офицер бригады, также пожелавший остаться неизвестным, пояснил, что весь командный состав находится в замешательстве. «Мы опасаемся, что появление в воинских частях агрессивно настроенных молодых людей с широкими полномочиями чревато дальнейшим разрастанием анархии», — сказал собеседник агентства.
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 6 Березня 2014 19:27
ти в залупутіна навчився брехати ? на РИА-новости немає такої інфи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus