USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Києві вбили екс-нардепа від ПР, який багато знав про антимайдан

15 Квітня 2015 22:15
У Києві вбили екс-нардепа від ПР Олега Калашникова.

Цю інформацію телеканалу "112 Україна" підтвердила помічниця екс-нардепа, - повідомляє УНІАН.

Повідомляється, що екс-нардепа вбили біля його будинку. ЗМІ повідомляють, що смерть Калашникова підтверджують також деякі його родичі.

Також вони повідомили, що останнім часом Калашникову погрожували.

Інформацію підтвердив Радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко. З його слів, екс-нардепа вбили біля власного будинку на Виноградарі.

"Без сумніву, покійний дуже багато знав про те, хто і як фінансував антимайдан, який коштував Януковичу і його камарильї кілька мільйонів гривень на день. Ці таємниці він понесе з собою в могилу. Але не один Калашников багато знав про те, хто і як фінансував Антимайдан", - написав він.

Несколько часов назад, бывший народный депутат Олег Калашников был застрелен на пороге своей квартиры, расположенной на ...

Posted by Антон Геращенко on 15 Апрель 2015 г.


Народний депутат України Борислав Береза повідомив про те, що ймовірним мотивом вбивства екс-регіонала Калашникова стало його безпосередня участь у організації антимайдану. Більше того, нині покійний депутат був готовий до співпраці із слідством.

Таку інформацію надав Береза посилаючись на поінформовані джерела в спецслужбах України, - повідомляє «Преса України».

Інформатори Борислава Берези повідомляють, що сьогодні, 15 квітня,

Олег Калашников був готовий почати співпрацювати з компетентними органами в плані дачі показань.

«Чому? Тому що залишившись без фінансового підживлення почав шантажувати своїх колишніх «роботодавців» тим, що розкаже, як він організовував збори славнозвісних тітушок, хто це фінансував і через кого організовувалися усі процеси, що повязані із Майданом», - розповідає Береза.

Нардеп припускає, що такий розвиток подій налякав власне самих замовників вбивств на Майдані.

Аби усунути проблему, за словами Берези, наймачі Калашникова вирішили спрацювати за добре відомою схемою «немає тіла – нема і справи».

«Як говоритися «нема тіла – нема справи». Саме тому Калашникова фізично усунули. Частина інформації він таки забрав із собою в могилу. А частина інформації залишилася на цифрових носіях», - передає нардеп.

Береза акцентує увагу на тому, що вбивство Калашникова сталось відразу після ультимативної заяви комітету з протидії корупції. У комітеті, як виявилось, натякнули на те, що в разі того, як за два місяці не буде якісних змін в розслідуванні терору на Майдані, то буде ініційована відставку всього силового блоку.

«Хтось сприйняв нашу заяву більш ніж серйозно і почав «зачищати» кінці. Низка дивних самогубств екс-регіоналів, а тепер і вбивство Калашникова, викликають питання до правоохоронних органів. Сподіваюся, що відповіді українське суспільство отримає. Так як і відповідь на запитання, хто стоїть за злочинами проти українців на Майдані? Хто віддавав накази і хто їх виконував? І суспільство отримає відповіді. Якщо відповіді не дадуть ті, хто очолюють силові структури сьогодні, то скажуть ті, хто їх змінить», - резюмував Береза.

Нагадаємо, останнім часом в Україні при загадкових обставинах сталося кілька самогубств членів Партії регіонів, зокрема колишнього депутата Ради від фракції ПР Михайла Чечетова, а також колишнього голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Пеклушенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 15 Квітня 2015 22:23
павуки зашевелились в банці
ЛВ до Анонім Показати IP 16 Квітня 2015 03:45
...я пересекался с Олегом очень давно, во времена теперь уже былинные и помню его не депутатом, - о политике он тогда не думал, - а одним из самых блестящих сотрудников внешней разведки Украины, пытавшимся донести до руководства информацию об агентуре, внедренной Западом в высшие слои "державных структур". В частности, и о деталях вербовки Валентина Наливайченко. Он, увы, не знал, что все, к кому обращается, - а он, дисциплинированный офицер, рапортовал только по команде, - уже сидят на подсосе у тех же хозяев. И понятно, что. Его, правда, не убили, опасаясь, что спрятанные копии заговорят, но, устроив серию грязных провокаций и ошельмовав, вынудили уйти из органов. Позже все обвинения, естественно, были сняты, да толку-то. Видимо, - точно мне знать неоткуда, - именно тогда Олег решил идти в политику. И пошел. И делал все, что мог. Ну и вот. http://putnik1.livejournal.com/4102282.html
ввв до ЛВ Показати IP 16 Квітня 2015 11:56
Цитата Владимира Петренко "Он любил деньги и власть партии регионов, которая эти деньги ему давала. Потом он стал любить путина за то же самое. Украину он никогда не любил, хотя всегда любил россию. Живя в Киеве считал..."
Анонім Показати IP 15 Квітня 2015 23:05
коментар було видалено
Анонім Показати IP 15 Квітня 2015 23:10
Бог карає
не пацик Показати IP 15 Квітня 2015 23:56
а гудок -донеций гудить -дальше ?
Анонім Показати IP 16 Квітня 2015 03:06
йому і раніше неодноразово погрожували вбивством за його політичні погляди, але він не став втікати із країни як Олег Царьов: http://da-dzi.livejournal.com/398826.html
Думка Показати IP 16 Квітня 2015 06:30
коментар було видалено
злий Показати IP 16 Квітня 2015 07:19
За наказом цього ригівського холуя тітушки били і вбивали людей
фвілолох Показати IP 16 Квітня 2015 09:19
..."вусі процеси, що повязані із Майданом», - розповідає Береза". А що це за процеси у вусі чи можливо у вухах?
Дьодік Показати IP 16 Квітня 2015 13:05
Свої ж риги і вбили.
Анонім до Дьодік Показати IP 16 Квітня 2015 19:24
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus