USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Лондоні тисячі демонстрантів вийшли на акцію проти Brexit

9 Вересня 2017 23:36
У суботу, 9 вересня, у Лондоні проходить багатотисячна акція проти виходу Британії з Європейського Союзу, повідомляє Independent.

За оцінкою організаторів, близько 100 тисяч демонстрантів зберуться на центральній площі Лондона Парламент сквер.

Зазначається, що даний марш є частиною хвилі протестів, що виникли через Brexit.

У жовтні Європарламент на пленарній сесії має ухвалити резолюцію, в якій основна увага приділятиметься правам громадян ЄС в Британії і британських громадян в ЄС після Brexit.

Раніше видання The Times повідомило, що прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей може погодитися на збільшення плати за вихід країни зі складу Євросоюзу до 50 млрд фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, що єврокомісар з питань бюджету Гюнтер Еттінгер раніше заявив, що офіційний Лондон буде ще деякий час нести фінансовий тягар через довгострокові програми ЄС, у яких Велика Британія зобов'язалася брати участь раніше. Зокрема, держава буде перераховувати компенсаційні виплати Брюсселю як мінімум до 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus