USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Лондоні знайшли мертвим друга і бізнес-партнера Березовського. Оновлено

13 Березня 2018 18:50
У понеділок ввечері, 12 березня, у своєму лондонському будинку було виявлено мертвим російського олігарха Миколу Глушкова, який отримав політичний притулок у Великій Британії.

За даними The Guardian, його тіло виявила дочка.

При цьому повідомляється, що загиблий був близьким другом іншого олігарха-втікача Бориса Березовського, чиє тіло було виявлено у лондонському будинку його дружини 23 березня 2013 року.

Причини смерті Глушкова наразі невідомі. Проте, за попередньою інформацією, пише The Daily Mail, Глушкова задушили.

Як наголошується, у 2011 році він дав свідчення у судовій справі за позовом Березовського проти олігарха Романа Абрамовича, який співпрацює з кремлівським режимом.

Нагадаємо, 4 березня у британському місті Солсбері отруїли колишнього російського військового розвідника Сергія Скрипаля. Разом з ним було отруєно і його 33-річну доньку Юлію. Їх обох доправили до реанімації у критичному стані.

Влада Великобританії підозрює, що до отруєння причетний Кремль, і вже пригрозила РФ частковим бойкотом ЧС-2018 з футболу та новими санкціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 14 Березня 2018 01:08
Професійно працюють російські спецслужби, нічого не скажеш. На відміну від наших сбушних нероб.
Ага до Українець Показати IP 17 Березня 2018 10:59
це голубе називається міжнародним тероризмом,і ні в якій мірі не професіоналізм!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus