USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Як вирішать протистояння між дирекцією «старого» міста та міськрадою

13 Травня 2015 08:00
Для того, щоб подолати протистояння дирекції державного історико-культурного заповідника та виконавчих органів міськради, депутати призначать контрольну комісію. Її головою пропонують обрати депутата Андрія Буя.

Про це стало відомо вчора, 12 травня, під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Створити тимчасову контрольну комісію міськради щодо сприяння розвитку державного історико-культурного заповідника у Луцьку пропонує депутат Богдан Шиба. Він нагадав, що 29 листопада 2012 року міська рада ухвалила рішення про перспективи розвитку зазначеної пам'ятки, якими передбачила цілий комплекс заходів, аби зрушити з місця проблеми заповідника: забудову, регенерацію конструкцій, утримання та благоустрій тощо.

На жаль, це рішення не виконали за жодним пунктом, тому і пропонують створити тимчасову контрольну комісію міськради, аби узгодити роботу дирекції державного історико-культурного заповідника, що підпорядковується облдержадміністрації, та виконавчих органів міської ради. Наразі ці органи, на думку Богдана Шиби, «працюють врізнобій», тому не виконується ані генеральний план забудови Старого Міста, ані інші комплексні заходи з охорони культурної спадщини.

Планують, що комісія працюватиме над тим, щоб подолати протидію та боротьбу між дирекцією заповідника та структурами міськради. Її головою пропонують обрати депутата Андрія Буя, а членів контрольної комісії визначать депутатські групи та фракції.

Депутати підтримали пропонований проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 13 Травня 2015 08:58
Давайте скоріше а то скоро вибори і одні і другі підуть у небуття......прийдуть нові, молоді, голодні і тупі ряжені "європейці" з фейсбуку, що роздеребанять усе
Корінний лучанин до лучанин Показати IP 13 Травня 2015 10:59
Що ряжені європейці будуть - то це 100% !!! А ДЕРИБАН - це мода в УКРАЇНІ!
До Шиби Показати IP 13 Травня 2015 11:26
Ти ж мером був!Чому ж не сприяв та не вирішував!
ЗМІ Показати IP 13 Травня 2015 12:35
Про яке протистояння йдеться? Які заходи не виконуються і з чиєї вини, хто ініціатор протистояння? Які можуть бути протистояння в принципі, якщо заповідна зона знаходиться на землі міської ради? Даєте інформації як складні ребуси в журналі "Наука и жизнь". Богдане Павловичу, відгукніться, поясніть хоч би в кількох словах? Завчасно дякую.
мЕР до ЗМІ Показати IP 13 Травня 2015 23:08
Переможе міська влада у них поліція, міліція і головне В КИШЕНІ ПЕЧАТКА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus