USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку День Європи став масовим дитячим святом

16 Травня 2015 15:21
Гарна погода, різноманітні атракціони, музика та багато-багато морозива – так живе древній Лучеськ сьогодні, під час святкування Дня Європи.

Зауважимо, День Європи розпочався із «Європейської Олімпіади». Це конкурс знань про Європу та Європейський Союз серед школярів Луцька та учнів з партнерських міст Республіки Польща. Впродовж дня відбувається фестиваль шкільної творчості «Євробачення», де кожна школа міста піснями і танцями представляє одну з країн-членів Європейського Союзу. Також запланований конкурс дитячого малюноку на асфальті «Моє європейське місто».

Вздовж центральної алеї парку імені Лесі Українки безліч наметів, де можна вигравати різноманітні призи, долучитися до боді-арту «Барви Європи» та багато інших розважальних заходів.
велика ковбаса
велика ковбаса
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинянин Показати IP 16 Травня 2015 20:36
Не треба ЛЯ ЛЯ про Європу. Ми знаємо що Європа починається з Візового центру де найбільший на Волині бардак і хабарництво тазнущання з українців. При Януковичі було легше отримати візу
сергій Показати IP 17 Травня 2015 09:25
День Європи це добре, а що там Рудь притусувалась? Діти цілий рік збирають обгортки щоб прийти на проголошена свято і обміняти хоч на порцію морозива, а тут...розваги, бодіарт, талончики, балони і ще всяка хренотень. Ганьба "Рудь". Переходим на Каштан:)
михайло Показати IP 17 Травня 2015 09:29
Да...фото хлопчика, який смакує морозиво не дуже веселе. Мабуть не дуже смакує, куплене за кошти мами. Свято морозива називається
Анонім Показати IP 18 Травня 2015 13:23
такий холод був а дурепи ноги в фонтан... От дурепи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus