USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - форум опозиційних сил*

23 Вересня 2014 15:35
У Луцьку заговорили про мир, стабільність, відродження. Річ у тім, що у місті відбувся форум опозиційних сил, ключова місія якого – довести, що українці, як сходу так і заходу, - проти війни.

У форумі взяли участь представники шести політичних сил центриського спрямування, бізнесмени, експерти, громадські діячі, журналісти. Обговорення майбутніх виборів у порядку денному стояло на першому місці

«Сьогодні потрібно об’єднатися заради миру. Ми — об’єднання людей з почуттям відповідальності, яким не байдуже, як буде розвиватися країна. Ми не маємо права проігнорувати вибори, адже повинні дати альтернативу для виборців», — наголосив учасник зібрання лучанин Аркадій Горішний.

«Опозиційний блок буде протистояти «партіям війни», які ведуть країну до катастрофи», - додав він.

Цікаво, що згідно з підсумками форуму представників Опозиційного блоку прийняли резолюцію, яка закликає підтримати зусилля, спрямовані на досягнення миру в країні.

Нагадаємо, «Опозиційний блок» оприлюднив першу десятку кандидатів у народні депутати України для участі в нинішніх парламентських виборах.

В першу десятку Партії увійшли такі відомі політики як: Президент Всеукраїнського єврейського конгресу, Глава партії ВО «Центр» Вадим Рабинович, голова Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул, екс-генеральний директор «Азовсталі» Олексій Білий.

«Опозиційний блок» - це партія миру, це наш заклик до мільйонів співгромадян об'єднатися і зберегти єдність країни і життя людей», - заявив Вадим Рабинович. Він підкреслив, що учасники блоку - це не партії, а окремі політики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Так Показати IP 23 Вересня 2014 15:46
Ця партія запізнилась зі створенням, бо це треба було зробити не пізніше жовтня 2013 року. А вже 2014 року вона повинна створюватись в Росії, а за офіс взяти кабінет Путіна.
Остап Показати IP 23 Вересня 2014 15:55
З темпами здачі наших територій буде попит в партіях які повернуть і просраний без жодного пострілу крим і схід і економіку.....
Дончанин до Остап Показати IP 23 Вересня 2014 16:10
коментар було видалено
Зрадникові до Дончанин Показати IP 23 Вересня 2014 16:16
То ж треба таку херню придумати - тільки клінічні ідіоти та недоумки підтримують т.зв Новоросію. Читай http://frankensstein.livejournal.com/
Дончанин до Зрадникові Показати IP 23 Вересня 2014 16:34
Время нас рассудит. А если ты принципиально против, то вперед в добровольцы, не дожидаясь уже заявленной четвертой волны мобилизации, и к нам на Донбасс.
Працівники Олики до Дончанин Показати IP 23 Вересня 2014 19:01
Баба Іарія, то не ти часом з Ліпін відписуєш?
Володя Показати IP 23 Вересня 2014 16:01
Регіонали рулять
ПІДДУЦІ Показати IP 23 Вересня 2014 16:43
БРЕХНЯ, НЕБУЛО НИЯКОГО ФОРУМУ...ГОРБАТЮК ВИРІШИВ ОПЛАТИТИ ЗАКАЗНУ СТАТТЮ А ПЕРЕД КИЕВОМ ПОКАЗАТИ, ЩО ВИН ЩОСЬ ПРОВІВ......БРЕХУН ЩЕ ТОЙ, ЩОБ ЙОМУ ВІРИТИ, А МАБУТЬ ГРОШИКИ ЗАНИКАВ...ХАЙ ВИДАННЯ ПОКАЖЕ ФОТО--ХТО БУВ НА ТОМ ФОРУМІ, ЧИ ОПЯТЬ МОЖЕ ПРИЙШОВ ПРАВИЙ СЕКТОР В ГОСТІ, ЯК УЛО В РЕСТ-ПАРКУ Й ВСІ ДРИПАЛИ ХТО КУДОЮ--Й ЧЕРЕЗ ЗАБОРИ, Й БОСОНІЖ.....СТИДОБА ГОРБАТЮКУ Й ЙОГО ПРИХВОСТНЯМ РИГАМ
Анонім до ПІДДУЦІ Показати IP 23 Вересня 2014 21:45
Не потрібно буди шибко розумним щоб зрозуміти, що стаття проплаче на ;) зірочка як не як висить.....:)))) Якщо ж ви не вірите що опозиційний блок підтримують і громадські діячі і журналісти подивіться в фейсбуці фото думаю ДУУУже подивуєтесь…. Чи ви думаєте, що всі підтримують тільки «демократів» які вже напокращувались…..?
Роман Показати IP 24 Вересня 2014 00:50
Що це за люди взагалі? Партія регіонів "перефарбована"?
Анонім до Роман Показати IP 24 Вересня 2014 08:47
Так осообливоо рабінович:-):-):-):-):-)
111 до Піддубці Показати IP 24 Вересня 2014 16:40
І чого ви на того Толіка Горбатюка напосілись? Завидки беруть, що продвинувся хоч один з вашого села? Ото подякуйте, що мільйони вам на церкву вибивав, що вона сьогодні одна з найкращих сільських храмів на Волині. Футбольна команда тоже не в кожному селі є така як у вас, її автобус з написом "Піддубці" чого вартий. Не все так погано у вашому домі....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus