USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку готуються до виборів

15 Вересня 2015 09:10
У місті створять 42 виборчих округи для виборів депутатів міської ради та 12 округів для виборів депутатів обласної ради.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 15 вересня.

Як повідомив заступник міського голови Юрій Вербич, 6 вересня Центральною виборчою комісією створена та розпочала роботу Луцька міська виборча комісія, у Луцьку створили 83 постійні виборчі дільниці, з них 73 звичайні, 10 – спеціальні у лікувальних закладах.

До 9 жовтня будуть створені дільничні виборчі комісії. У Луцьку міською виборчою комісією до 16 вересня включно буде створено 42 виборчих округи для проведення виборів депутатів міської ради, Волинською обласною виборчою комісією – 12 округів для виборів депутатів обласної ради.

Інформація про кількість виборців подана відповідним комісіям відділом ведення Державного реєстру виборців 11 вересня (за календарним планом – до 14 вересня включно). Передача попередніх списків та іменних запрошень відбудеться до 11 жовтня включно. Іменні запрошення кожному виборцю ДВК зобов’язані доставити до 14 жовтня включно. Уточнений список виборців буде переданий ДВК 22 жовтня.

Внутрішньо переміщені особи зможуть взяти участь у виборах у разі, якщо зареєструють місце проживання за новою адресою житла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus