USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - мітинг проти свавілля судів

30 Жовтня 2015 11:54
Найстрашніша зрада – позбавити людей віри в справедливість, - вважають учасники мітингу під будівлею Луцького міськрайонного суду, які вимагають оновлення судової гілки влади.

Мітинг, присвячений протесту щодо недотримання суддями Закону та Конституції України, проти судової корупції та судового свавілля відбувся 30 жовтня у Луцьку перед будівлею Луцького міськрайонного суду.

В акції взяли участь до десятка активістів, які тримали банери з написами «Ми прагнемо змін», «Пане президент! Луцький міськрайонний суд перетворився на бізнес-проект», «Суди для того, щоб чинити правосуддя, а не засіб для збагачення».

Один з організаторів мітингу В’ячеслав Мачульський розповів, що українські суди є бізнес-структурами, «рішалами». В’ячеслав Мачульский зауважив що такі історії може розповісти про декількох суддів Луцького міськрайонного суду. Він наголошує, що українці вже не вірять чиновникам, але найстрашніша зрада – позбавити людей віри в справедливість та закон, адже людина без віри ні на що не здатна. На його думку, усі реформи в країні варто розпочинати з судової гілки влади – доки її не змінять, жодна реформа не працюватиме, адже чиновники продовжуватимуть брати хабарі.



Учасники мирної акції протесту підготували звернення до голови Луцького міськрайонного суду Михайла Квятковського та до голови Апеляційного суду Волинської області Петра Філюка. У документи просять провести бесіду з колегами та пояснити, що суддям варто дотримуватися Конституції та законів України. Активіст зауважив, що нещодавно в Апеляційному суді зіштовхнулися з фактом, коли банк прострочив апеляційну скаргу, тому що юрист банку був у відпустці. Суд вирішив, що це поважна причина, і з затримкою в декілька днів прийняв скаргу. Подібних фактів багато – суди беруть до розгляду неправильно заповнені документи тощо.

Під час акції у дискусію з її учасниками вступив депутат міськради Анатолій Бірюков, який зауважив, що протестувальники займаються демагогією. На його адресу лунали слова про те, що депутат нічого не зробив для Луцька за час своєї каденції, його не бачили на виборчому окрузі, а депутати міськради займаються «дерибаном землі». Депутат заперечував, наголошуючи, що суди не належать до компетенції міської ради, адже владою є не депутати, а чиновники, а під час виборів він здобув друге місце у межах виборчого округу.



Один з учасників мітингу Володимир Кунц зазначив, що потерпає від «ганебного кривосуддя», а контрреволюцією зараз займається судова та правоохоронні системи. Він вважає, що потрібно замінити усі дев’ять тисяч суддів, які наразі працюють в Україні, молодими фахівцями, випускниками юридичних вишів. З його слів, судді повинні проходити перевірку на детекторі брехні, конкурс та відбір.



Насамкінець, зачитали звернення до голови Луцького міськрайонного суду з проханням взяти під особистий контроль процеси, пов’язані з взаємовідносинами банків та позичальників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Да ужж Показати IP 30 Жовтня 2015 12:04
"... з проханням взяти під особистий контроль процеси, пов’язані з взаємовідносинами банків та позичальників." Так вони за реформу чи за власний шкурний інтерес!?
МВ до Да ужж Показати IP 30 Жовтня 2015 14:55
де є проблема- там закриваємо очі, де Обіжений пан Кунц програв суд- там зробимо проблему... вийдемо з плакатами і погонимо всіх... Ми скриваємо податки, не показуємо найману працю, ми купляємо тендер на маршрутки,хоча самі розуміємо, ми продаємо спиртне та цигарки без акцизу та ліцензії,ми пускаємо в рейс несправний автобус, чек не видаємо за проданий товар і не оприходуємо цей дохід в книгу доходів, не хочемо ставити касовий апарат, бо нам хана буде, ми платимо готівкою за оформлення документів в державних установах( а це теж закон не дозволяє), ми продаємо зіпсовані продукти харчування, ми не платимо штрафи, ми крадемо світло, а потім приводимо працівника РЕСу, щоб нам перекрутив лічильника. Скажіть чим , ми в цьому випадку кращі від хабарника? А наслідки подумайте які можуть бути від тих дій , які ми робимо, людина травонеться і що ??? Якщо доживе то піде до суду буде судитися і елементарні норми законодавства ій не дозволять це зробити, бо вона придбала товар без чеку. Просто я про що, якщо ми тут у всі вуха кричимо, що судді хабарники( хоча так і ніхто не довів це і сміливих не знайшлося ),то саме страшне що він зведе свій дебет з кредитом, а ось коли та нова вдала і нас спитає,що ми живемо не по доходах,то що тоді говорити. Чесними будьмо всі від простого до багатого і тоді можливо буде порядок в державі і законопослушними, а то кричимо , що любимо Україну, а самі її розпинаємо. І саме головне патріотизм не в тому, щоб вийти на площу і на все місто з плакатом заявити про це, а просто перестати бути сліпими і дивитися на речі реально та говорити віч на віч зі своєю совістю. Шануймося , українці, бо ми того варті !!!!
Громадянин Показати IP 30 Жовтня 2015 12:54
То проти чого конкретно був мітинг?
Коля Показати IP 30 Жовтня 2015 12:58
Це правильно! Треба до влади стукати а то вони після виборів як то забувають все. Вже давно пора змінити систему -пройти конкурси нормальні без грошей родичів кумів і так далі. Подивіться у всі структури -хто там сидить? Ті ж самі. Вони знають ті схеми всі і сидять на місцях. А Шокін що робить?
лучани Показати IP 30 Жовтня 2015 13:07
Горе-бізнесмен Кунц набрав бабла ,щоб жити жирно. Він думав торгувати китайськими трусами,щоб заробити на дорогий джип. Тепер не хоче віддавати гроші,тому влаштовує істерики.
Лучанин до лучани Показати IP 30 Жовтня 2015 22:19
і немалий будинок
ХМ Показати IP 30 Жовтня 2015 13:17
Спочатку беруть у борг, потім не платять, та ще й настання наслідків порушення умов договору вважають протиправним... Принаймні, це жалюгідно...
Провосуддя Показати IP 30 Жовтня 2015 13:27
Чому не пишуть, хто проплачує такі кривоакції? Довіра до правосуддя завжди буде 50% відсотків, бо одна сторона завжди програє і це нормально. На акцію зібрались громадяни, які фальшивими документами хотіли щось в суді добитися, їм відмовили а тепер вони постраждалі від правосуддя.. Гроші витрачені на друк плакатів, краще б віддали сиротам.
Іван Показати IP 30 Жовтня 2015 13:42
Про суди правильно, пора всіх вигнати. Де та люстрація? Посміялись та й далі гроші все вирішують. Воїни вже чекати не будуть. Судді пора на покій, а кому і в тюрму.
13 Показати IP 30 Жовтня 2015 13:51
ЧЕРГОВА КЛОУНАДА ХВОРЕНЬКИХ)))
567 до 13 Показати IP 30 Жовтня 2015 17:32
То точно!
правда Показати IP 31 Жовтня 2015 00:17
спочатку до псевдо правосуддя не треба по собі всіх судити якщо носиш бабло в суди скоро це закінчиться ти відносишся до тих "юристів" які за куплені рішення будуть просто ганчіркою . До тих брехунів... про який джип кунца ?покажи йго про який "немалий будинок"досить брехати всі знають на чому він іздить брехуни !про які прграні справи кунца ви свистите ?все навпаки! Люди вийшли за правду.А ті хто продае свій голос і молеться щоб нічого незмінилось в краіні завжди будуть тявкати
андрій Показати IP 31 Жовтня 2015 01:06
на цьому мітингу повинні бути тисячі а не десяток людей які доречі вже все повернули банкам а продажні суди у змові з так званими банками які носять бабло суддям .В решті решт причому тут позичальники? Тисячі украінців потерпають від цих "суддів" а всі коментатори це або банкіри або інші продажні створіння які як щури поховались і тремтять ім зміни не потрібні прйдеться труси і прокладки купувати
Михайло Показати IP 31 Жовтня 2015 01:50
В моїй справі Банк підробив підпис, а суддя ніяк на це не відреагував. Так що це за суддя і куди його треба засунути.
Олександр до Михайло Показати IP 31 Жовтня 2015 13:38
який саме підпис? це серйозне звинувачення. Воно має бути обгрунтоване, не впевнений, що ви це розумієте...
олекса Показати IP 31 Жовтня 2015 09:44
та кунц хоть щось робить а не сидить по куткам засунувши язик в одне місце треба з ним познайомитись про який шкурний інтерес ви глаголите? з кожноі окремо взятоі проблеми складаеться загальна картина і кунц проце говорить і ваші інтереси відстоюе Тупаки
Михайло до Олександр Показати IP 1 Листопада 2015 06:15
Шановний Олександр. Якщо я кажу, то це є насправді. Я чудово розумію все. Банк підробив підпис в серьозному документі, що стосується кредитного договору. В позовній заяві я вказав на те, що Банк підробив підпис. Відповідно суддя мав би передати цей документ на експертизу підпису. Але суддя цього не зробив. Також не зробив цього і апеляційний суд. Зрозуміло, що вони цього бояться. Я не боюсь цього і в любий момент готовий передати документ на експертизу і нести відповідальність за висунуті звінувачення. Я заслужена людина, моє ім'я відомо за кордоном, маю бато наукових праць за кордоном, неодноразово виступав на міжнародних конференціях за кордоном на іноземних мовах (володію багатьма іноземними мовами, а за спеціальністю технар). А судді навіть не вислухали мене, посміялись з мене і одразу прийняли рішення на користь Банку. Я старший за цих суддів, маю більше заслуг перед державою ніж вони. А ці судді проявили хамство на судовому процесі. Так куди треба засунути цих суддів разом з Банком.
ку до михайла Показати IP 2 Листопада 2015 11:20
Не передав на експертизу суд? Ви хоть ЦПК прочитайте шановний, суд може передати на експертизу ЩОСЬ якщо про це заявлено клопотання, а просто посилання на те щось там не так то є просто бла бла, по друге- після того коли заявлено таке клопотання слід прийти і здати зразки підпису в присутності судді, а те, що ви заслужена людина то це нічого не міняє. ЯКЩО ВИ НЕ ЗАЯВИЛИ КЛОПОТАННЯ ПИСЬМОВЕ ЧИ ПІД ЗВУКОЗАПИС НАГОЛОШОЮ САМЕ КЛОПОТАННЯ АБО ЗАЯВУ, А НЕ ПРОСТО НАПИСАЛИ ЩО ТАМ ЩОСЬ НЕ ТАК, ТО СУД ВСЕ ЗРОБИВ ПРАВИЛЬНО. Дам вам пораду проведіть незалежну експертизу в позасудовому порядку і оскаржіть за результатами такої експертизи кредитний договір (просіть визнати його недійсним). А оці свої випади типу заслуженої людини і наукових праць лишіть для розповідей дома на кухні або для призначенн ЗАСЛУЖЕНОЇ пенсії.
Михайло до ку Показати IP 4 Листопада 2015 05:58
Шановний ку. Про яке клопотання Ви кажете. Є позовна заява. В ній декілька пунктів. Один з пунктів позовної заяви про підроблений Банком підпис у важливому документі. Цей документ був переданий в суд. А суд залишив даниий пункт (до речі як і інші пункти) без уваги. Банк не виконав жодного пункту кредитного договору і суд також залишив це без уваги. Поради мені давати не треба. Спочатку зробить щось для енергетичної незалежності країни на суму в 50 млн. грн., та вивчить декілька іноземних мов (англійську, німецьку, французьку, італійську, іспанську, голандську). Також спробуйте розв'язати декілька диференціальних рівнянь. А ще почитайте ст. 99 Конституції України. Там чітко сказано, що единою валютою на теріторії України є гривня, і використання будь-якої іншої валюти заборонено. Отже у справах кредитних договорів в іноземній валюті суди автоматично повинні приймати рішення на користь позичальників. Оскільки вони цього не роблють, то вони стають проти Конституції України і проти народу України, який приймав дану Конституцію. Так куди треба засунути цих суддів разом з Банком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus