USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суд у справі Мігаса перенесли через неявку потерпілих

30 Жовтня 2017 11:25
Через неможливість з’явитися на судове засідання потерпілої сторони суд у справі Володимира Мігаса, який 8 грудня 2016 року напідпитку збив на пішохідному переході в Луцьку 16-річного Влада Андрушківа, вчергове перенесли.

У зв’язку з неодноразовим відкладенням справи судове засідання 30 жовтня відбудося в кабінеті судді Луцького міськрайонного суду.

Як повідомив адвокат потерпілої сторони Олександр Стасюк, його підопічні не змогли прибути до суду через те, що зайняті оформленням договору щодо фінансового забезпечення та лікування Володимиром Мігасом Влада Андрушківа. Але, у зв’язку з відключенням електроенергії, цю процедуру ще досі не вдалося завершити.

«Наскільки мені відомо, сторони дійшли згоди і залишилося лише процесуально це оформити», – акцентував Олександр Стасюк. Та додав, що Владислава Андрушківа вже перевезли у Луцьк до батьків.

Суддя Михайло Квятковський, своєю чергою, зауважив, що суд готовий був закінчити розгляд цієї справи протягом минулих півроку, але у зв’язку з клопотаннями законного представника потерпілої сторони розгляд постійно відкладали. Окрім того, Михайло Квятковський поінформував, що вже 31 жовтня головуючий суддя іде у відпустку, тож протягом наступного місяця розгляд справи неможливий.

Тож наступний розгляд справи призначили на 10:00 5 грудня.

Нагадаємо, Володимир Мігас, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), здійснив наїзд на школяра на пішохідному переході на вулиці Дубнівській. Згодом винуватець ДТП вийшов із СІЗО під заставу у 275 тисяч гривень, а на черговому розгляді справи в суді заявив, що того дня не вживав алкоголь і їхав зі швидкістю 60 км/год. Суд у цій справі декілька разів переносили через важкий стан школяра та неявку адвоката. Свого часу, після тривалого лікування в Луцькій дитячій клінічній лікарні потерпілого Владислава Андрушківа перевели у Львівській військовий госпіталь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus