USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Шацьку представили нового голову райдержадміністрації

10 Січня 2017 21:38
Представлення нового голови Шацької районної державної адміністрації Василя Голядинця відбулося у вівторок, 10 січня, - повідомляє Район.Шацьк.

В присутності керівництва районної ради, голів сільських та селищної рад, начальників установ, організацій, структурних підрозділів райдержадміністрації Володимир Гунчик зачитав розпорядження Президента України.

Відповідно до документа головою Шацької районної державної адміністрації з 30 грудня 2016 року призначено Василя Володимировича Голядинця, випробувальний термін - 1 місяць.

Очільник області вручив новопризначеному голові посвідчення та побажав успіхів.

Також він подякував за роботу Сергію Сидоруку, першому заступнику голови Шацької райдержадміністрації: "Не маючи повноти повноважень, Сергій Федорович професійно виконував обов'язки голови Шацької РДА. Впевнений, залишаючись членом нашої команди, він і надалі докладатиме максимум зусиль для вирішення проблемних питань громади. Побільше б таких людей", - сказав він.

Привітав Василя Голядинця із високим призначенням і Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, вручивши йому квіти і висловивши надію на подальшу плідну співпрацю.

Новопризначений голова подякував керівнику області за довіру, присутнім - за гарні слова. Наголосив також, що першочерговими завданнями на новій посаді для нього стануть дороги, екологія краю та будівництво автопереходу Адамчуки - Збереже.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Квіткар Показати IP 10 Січня 2017 22:11
Шо за дурна звичка дарувати таким б*кам квіти?
А до Квіткар Показати IP 10 Січня 2017 22:14
А що, пиво і вугра?
до А до А Показати IP 10 Січня 2017 22:24
цей наврядчи відмовився б
Анонім до А Показати IP 10 Січня 2017 23:31
ні, гельму, щоб пика не луснула
Кусто Показати IP 10 Січня 2017 22:58
Видать не голодував хлопець!!! Такий швидко переломає хребет корупції.
Теремно Показати IP 11 Січня 2017 00:18
Вже завтра візьме кайло і піде будувати автоперехід Адамчуки - Збереже перехід. Він, напевно, не уявляє, що це не його рівня завдання. Чому не призначили на цю посаду мудрого Леоніда Кислюка? Він зумів би щось зробити для цього району. Принаймні знав, що може зробити і як.
Шацьк до Теремно Показати IP 11 Січня 2017 08:03
А хабарник і крадій Кислюк подавав документи? Не знаєте, що зараз не просто призначають, а проходять конкурс, щоб очолити те чи інше відомство по держслужбі?! :) О-то і далі сидіть у свому "Теремно" необізнані крикуни! :)
до Шацьк до Шацьк Показати IP 13 Січня 2017 21:44
Треба писати не "проходять конкурс", а "проходять чесний та об'єктивний конкурс"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus