USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волинському «УДАРі» забракували нового очільника

10 Червня 2014 17:16
Питання існування та діяльності волинського осередку партії «УДАР» - під загрозою. Причина складної ситуації – новий керівник, якого обрали «зверху», нехтуючи думкою членів партії в області.

Про це розмовляли волинські ударівці під час засідання позачергової конференції партії сьогодні, 10 червня.

Як пояснив заступник голови Волинської обласної організації партії «УДАР» Ігор Алєксєєв, біда не лише у тому, що людина, яка не є і ніколи не була членом вищезгаданої партії, претендує на посаду очільника політичного об’єднання. А йдеться про колишнього помічника-консультанта народного депутата України Володимира Карпука Наталію Фірко. Ігор Алєксєєв запевняє, що «поняття не має, як вона потрапила у лави партії», однак знає лише одне: це було розпорядження з центра.
З його слів, у той час, коли лунають дзвінки зі Сходу із проханням до керівництва «УДАРу» в Києві прислати бодай 200 плащів для бійців, у Київраді кажуть, що не будуть працювати, допоки не зроблять ремонт у приміщенні та не полагодять стільці.

«Головна проблема цієї людина у воєнний час – це відсутність ремонту в Раді. А особисто я заявляю, що не хочу бути депутатом, і не буду розмінюватись з Кличком чи ще з якимось каратистом в обмін на себе самого та свою гідність», - наголосив Ігор Алєксєєв.

Разом з тим нагадаємо, що 13 травня цього року прес-служба «УДАРу» поширила інформацію, що народного депутата Юрія Савчука виключили з фракції «УДАР» нібито за порушення фракційної дисципліни.
«Але я не для того будував партію за власні сили й кошт, щоб виходити з неї. Тобто що ж виходить? Ми виселяли одного виродка з Межигір’я для того, щоб до влади прийшли інші? А єдиний контакт з центральним офісом – через розпорядження. Мені дуже неприємно казати таке про структуру, якій я віддав два роки свого життя», - додав Алєксєєв.

До слова, народний депутат України та екс-голова Волинської обласної організації політичної партії «УДАР» Юрій Савчук заявив, що поки ще не вирішив, до якої політичної сили приєднається згодом, однак знає, що потрібно шукати однодумців. Мовляв, «один у полі не воїн, а в країні – тим паче»:

«Вони кажуть, що я - непропагандний гравець та поставив власні інтереси вище партійних. Навіть коли на милицях приходив до Верховної Ради. Однак я знаю, що можу без докорів сумління дивитися в очі людям», - наголосив обурений нардеп.
Тож, під час конференції постало питання про переобрання голови Волинського осередку партії «УДАР». Таким чином, проти кандидатури Наталії Фірко проголосувало 19 ударівців, ще п’ятеро утрималось.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
пастух Показати IP 10 Червня 2014 17:19
Стадо овець.
АПУ Показати IP 10 Червня 2014 17:42
А чому ці патріоти не спитають в Пустоцвіта, яому горе-патріот не виконує ст 9 ЗУ "про місцеві державні адміністрації, а саме чи написав заяву перед нововобраним Президентом України про складання повнлважень...чи думає що його шахиня, яка разом з Турчиновим затіяли бойню на Сході його захистить і замовить словечко. Давай Гришо--разом з злодієм Карпюком та фотографом Кудрявцевим пакуйте речі і на вихід...Заяву у ЗМІ про своє звільнення, докажи що ти живеш по закону.
КМУ до АПУ Показати IP 10 Червня 2014 18:39
Пустовіту, якщо мужик і військовий(як він каже) то повинен діяти так: "Народний депутат від фракції Свобода Ірина Сех написала заяву про звільнення з посади голови Львівської обласної державної адміністрації. Як відзначили в прес-службі, раніше Сех обіцяла, що подасть у відставку після інавгурації новообраного глави держави." Ось так, а вони призначають, "рішають"... Совість майте, ви не можете керувати областю!!!
він до КМУ Показати IP 10 Червня 2014 21:51
сех обіцяла - зробила , а гріша нічого нікому не обіцяв, та й куди йому йти, григоренко не посунеться, що йом у на біржу валитть, надо ж понімать пацани.
я до він Показати IP 11 Червня 2014 10:21
Гріша теж обіцяв! Казав що він "временщик" і коли оберуть Президента то він піде і що тепер?:)
Порошенко Показати IP 10 Червня 2014 17:57
Прошла любовь,завяли помидоры!Тут все было ясно с самого начала.Политика, это грязь.И не замараться в этой грязи нельзя.Ничего ви ребята уже не сделаете.Да Кличку ви уже и не нужны.Он уже дорвался до корыта:)А Бондарь рвется в ВР. Финансирует его Вася Столяр,которого ты Юрасик в свое время продал с Кварцем.А то,что наш Юра некудышний депутат и непропагандный так это точно.Зад не поднимет сам пока ему от этого выгоды не будет.
Вкурсі до Порошенко Показати IP 26 Червня 2014 16:18
То є Бондар хто оцю женсчіну пропихає - чи то на місце чи просто так. Перед цим теж були спроби насильно назначити дану сумновідому особу в інші органи державної влади на керівну посаду. Там зрозуміли зразу хто є хто і не допустили призначення. Наташа хоча й молода - а славу має, яка пахне далеко попереду неї самої..
Віктор Грисюк Показати IP 10 Червня 2014 18:13
По-перше думаю не справедливо так робити із людьми, що розвивали партію в області протягом певного періоду. Не варто вдаватись в персоналії. Хто чого не зробив, чи хто кому винен... Але має бути якась політична коректність. По-друге що то за партія, якщо керівників призначають із числа людей, які навіть не були членами партійного осередку. Якщо Кличко позиціонує себе як європейський політик, то він повинен дотримуватись чітких європейських правил гри і у побудові своєї партійної структури. Адже існують для цього і статути, і якійсь політичні етичні норми. Хай людина вступає до лав партії, набирає достатню кількість прихильників, які відповідно зібравши конференцію і зможуть борати цю людину головою... А інакше це КПРС
Чудакам Показати IP 10 Червня 2014 18:45
Невже ви до цього часу не зрозуміли, що партії в сучасній Україні це політичні секти, мета діяльності яких-входження у владу тих що на вершині піраміди. А потім ви нікому не потрібні....Сумно, але такі реалії.....
444 Показати IP 10 Червня 2014 18:57
Кличко і сам вже політичний трупак! Ми все про Кличка зрозуміли це людина Фірташа і це означає що це людина кремля ! Коломойський с Порошенко гарно розіграли тупого боксера і правильно зробили бо він не патріот!
Голос Кремля) Показати IP 10 Червня 2014 19:22
Алексеев, еще и за собственные деньги строить партию, нет это слишком смешно что бы быть правдой)
УРА Показати IP 10 Червня 2014 19:43
алєксєєв з горя знову забухає...
Вова Показати IP 10 Червня 2014 20:54
цир на дроті ,де взялось Фірко ?НІхто про неї не чув вже багато років ,а тут як сніг на голову .Члени партії не сприймають такого керівника. Вони її в очі не бачили. МИ за САВЧУКА ,АЛЄКСЄЄВА. ФІРКО вали в глухомань з якої приїхала і там робудовуй село.
Толя до Вова Показати IP 13 Червня 2014 15:11
Так-так, ти ще хотіла до мене у зами йти. Підніймай село і ще щось!
Не удар Показати IP 10 Червня 2014 20:54
Молодці)))
Хаха Показати IP 10 Червня 2014 21:02
А де ж була ця УДАРніца Фірко сьогодні?теж мені керівник! За*цяла прийти до людей) Натаха, вези з Києва свого пенсіонера-папіка, бо діла не буде))))
Чур мене, чур мене Показати IP 10 Червня 2014 21:06
Ооооо, вже і Бондар відхрестився!)))
лучанин Показати IP 10 Червня 2014 22:08
Вони самі вірять в цей цирк, чи як Путін думають що всі навколо дурні!
не цікаво Показати IP 10 Червня 2014 22:11
Савчук на шару став депутатом, а потім вирішив що він сам в полі воїн і політик. Це ж як ним Алєксєєв на вуха присів.
до Ігор Алєксєєв Показати IP 10 Червня 2014 22:33
Ти згадай як ти прийшов в цю партію напевно пора правді вийти на розсуд суспільства!
НОНА Показати IP 10 Червня 2014 22:49
Шановні "Ударівці" як, що хочете добитись свого не обирайте присланих легіонерів і стійте на свому. Вас не нагнуть - тримайтеся.
Тупо Показати IP 10 Червня 2014 23:15
Навіщо була ця вистава одного актора? Сказано багато брехні і вилито відро бруду. Реально замість того, щоб почати активні діі по розбудові- вирішили пересваритись бо заграли амбіціі. Так не робиться... Не по чоловічому це виглядало... Дуже багато популізму, який нічого за собою не несе... та і субординацію наврядчи відміняти треба. Всетаки УДАР ВіталіяКличка а не Ігора Алексеева..(
Оля Показати IP 10 Червня 2014 23:26
Хто така Фірко?
Валя до Оля Показати IP 26 Червня 2014 16:23
То є та, яку Бондар пропихає
власна думка Показати IP 11 Червня 2014 00:22
Давайте подивимся правді у вічі. Партія УДАР на Волині знаходиться в жахливому стані. Вона існує тільки на папері. А Алєксєєв створив диктатуру. Всі члени партії його бояться, боятьсяна зборах проти нього висловитись, бо він при всіх починає пригноблювати людину. І він ще хоче стати керівником??? Пора дати шанс новій людині, яка підніме партію УДАР на Волині на належний рівень! На скільки відомо, Наталя вже не перший рік у партії, і добре розуміє труктуру. + те що вона дуууже багато часу провела в Києві на Майдані, і не просто відсиділась а зробила багато корисних речей. А Алєксєв в ційситуації чинить дуже підло. Сподіваюсь всі розуміють під чиїм керівництвом.
думка до власна думка Показати IP 11 Червня 2014 12:46
такс, удар кинули на виборах, організація загниває, й гниє з голови...Юра Савчук й два слова до купи не може звязати, й той же Алєксєєв, котрі думають що вони такі фундатори й взагалі розумні хлопці що удар без низ пропаде на волині..та шуруйте на всі чотири сторони. !
Паф-паф сейф до власна думка Показати IP 13 Червня 2014 15:16
Наталко, тобі не стидно виписувати таке про себе? Щось на Майдані я ті видів тіко вдень, а вночі ти спала у тепленькій квартирі свого покровителя. Любі друзі вже накерували ще мало? Де ти не появляєшся - завжди в цій структурі зріє скандаль, то пан Б. тебе на роботу не захтів взяти, то тепер Алєєксєва вирішила турнути. Банду геть та руки геть від чужого! Краще село піднімай!
123 Показати IP 11 Червня 2014 00:54
коментар було видалено
Бармалєй Показати IP 11 Червня 2014 00:55
Фірко - юноє дарованіє. Протеже Нальковича. От так.
Бармалєю до Бармалєй Показати IP 11 Червня 2014 12:20
Молода была не молода.
юстиція Показати IP 11 Червня 2014 09:13
а чого Пустовіт не зняв у юстиції хабарників Мишленика С.В. і 1 заступника Карасюка С.В.?
суддя Дредд до юстиція Показати IP 11 Червня 2014 10:23
Його самого на днях знімуть!!!:)
Кум до суддя Дредд Показати IP 13 Червня 2014 15:18
Можете привітати Нальковича з поверненням на кормушку - посаду глави області. Указ вже на підписі! Вітаю з пакращенням !
Парком Показати IP 13 Червня 2014 15:35
А що це за молода білокура дама (член ВОО УДАР) сиділа ззаду ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus