USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Житомирі та Івано-Франківську штурмують будівлі ОДА

23 Січня 2014 17:36
В Івано-Франківську протестувальники прорвалися в кабінет губернатора, в Житомирі намагаються зробити те саме, - повідомляє «Українська правда».

Як повідомляє видання «Фіртка», близько 500 протестуючих прийшли під ОДА, частині з них вдалося пройти в кабінет губернатора Василя Чуднова.

Вони зажадали від нього написати заяву про відставку, але він відмовився, сказавши, що зробити це його змусить тільки указ Віктора Януковича.

Депутати Житомирської облради спочатку не підтримали пропозицію внести до порядку денного сесії питання про суспільно-політичну ситуацію в Україні, як пропонували представники «Батьківщини».

«Бюджет і все інше - це дуже важливі питання, але якщо почнеться війна, буде не до них», - сказав депутат Кривенко, якого цитує «Житомир.info».

Але за включення питання до порядку денного проголосувало лише 44 депутати з 88 присутніх. Губернатора Сергія Рижука на сесії не було.

Дізнавшись про відмову депутатів розглянути питання про ситуацію в країні, пікетники намагаються прорватися в будівлю обласної ради.

Після спроби штурму депутати облради ще раз голосували за питання про суспільно-політичну ситуацію в Україні і включили його до порядку денного: 76 голосів «за».

Нагадаємо, у Львові та Рівному протестувальники вже зайняли будівлі ОДА.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus