USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відбувся турнір із міні-футболу з нагоди 100-річчя Бандери

25 Грудня 2008 20:32
У Луцьку 24 грудня відбувся турнір із міні-футболу, присвячений 100-річчю від дня народження провідника ОУН Степана Бандери. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
У змаганнях,за інформацією прес-служби Луцької МО «Свобода», взяли участь кращі команди міста Луцька: команда ДЮСШ №4, «Феміда-Інтер», ФСТ «Україна» та інші. Переможцем турніру стала команда ДЮСШ №4. Другу та третю сходинки зайняли, відповідно, «Феміда-Інтер» та ФСТ «Україна».
Кращим футболістом визнано Тараса Потоцького (ФСТ «Україна»).
Медалі та подарунки команди отримали від виконувача обов’язків голови ЛМО ВО «Свобода» Святослава Боруцького. «Ми прагнемо, аби український спорт асоціювався не лише із фізичною силою, а й із міцним духом націоналізму», – зазначив він у виступі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Грудня 2008 20:46
можна ще в настольний теніс і в боулінг. Цікаво, чи грав в футбол С.Б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus