USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Мінрегіонбуді «нагримали» на посадовців з Волинської ОДА

19 Червня 2013 13:25
Через низький рівень виконавчої дисципліни міських та районних чиновників, посадовцям з Волинської ОДА роблять зауваження у Мінрегіонбуді.
Про це йшлося під час наради за участю перших заступників голів райдержадміністрацій 19 червня.
Як розповів заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва Волинської ОДА Володимир Бондарук, інформацію про заходи щодо підготовки господарств області до осінньо-зимового періоду мали подати в облдержадміністрацію до 15 травня. Але за станом на 18 червня ці документи не надали, зокрема, з Ковеля, Луцька, Нововолинська, Іваничівської, Ковельської, Локачинської та Любомльської РДА. Мовляв, працівники департаменту ЖКГ неодноразово нагадували про необхідність все-таки надати інформацію. «Не менше пів десятка дзвінків в кожну установу», - додав Володимир Бондарук.
А вже до 15 червня у Мінрегіонбуді дали завдання забезпечити виконання робіт щодо підготовки господарств до зими не менше, ніж на 30%. З цим і з деякими нюансами справилися у Волинській області. «Але є цілий ряд пунктів, по яких ми не забезпечили виконання», - додав «комунальник». Так, деякі проблеми є майже в кожному районі Волині.
Наголосив Бондарук і на низькому рівні виконавчої дисципліни чиновників на місцях. Мовляв, не надали звіти щодо виконаних робіт управління охорони здоров’я і освіти Рожищенської, Локачинської РДА та Луцький міськвиконком. Мовляв, усі вони прийшли в кінці вчорашнього дня, 18 червня. А щодо інформації з виконкому Луцької міськради, Володимир Бондарук додав: «Він-то прийшов вчора о 17:05. Як його опрацювати до сьогоднішнього ранку, я просто не уявляю».
Мовляв, саме через те, що зведені матеріали мають подавати до Мінрегіонбуду 1 і 15 числа кожного місяця, у департаменті ЖКГ «мали неприємність». «Ми мали зауваження, що ми … тільки в понеділок зуміли віддати зведені матеріали у Мінрегіон. Як їх подати без ваших звітів?», - звернувся до посадовців Володимир Бондарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus