USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Раді підтримали денонсацію угоди про російський флот

2 Червня 2011 13:54
Комітет Верховної Ради у закордонних справах підтримав законопроект про денонсацію угоди щодо перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України.
Автором відповідного документа є депутат Андрій Парубій, - пише Українська правда.
Автор нагадав, що коли приймалися Харківські угоди, комітет у закордонних справах та комітет з питань європейської інтеграції виступили проти ратифікації цього документа.
«Рішення профільного комітету стане приводом для того, щоб законопроект про денонсацію угоди між Україною та Російською Федерацією потрапив до порядку денного парламенту вже найближчим часом», - сказав Парубій.
«Такий крок дасть можливість ще раз проаналізувати наслідки Харківських угод і переконати депутатів своїм голосуванням денонсувати ці угоди, адже вони діють всупереч національним інтересам України», - зазначив нашоукраїнець.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Горохівець Показати IP 2 Червня 2011 15:02
І Парубію захотілося бабла з орлом-мутантом двоголовим. Дадуть - і замовкне продажне протухше.
Хохма до Горохівець Показати IP 3 Червня 2011 10:20
Парубій один з найпорядніших депутатів ВР. Такщо кінчай гвандєть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus