USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українців мобілізовують погніватися на владу

13 Квітня 2011 14:17
Незгідних з діями влади 14 травня закликають вийти на мітинги та акції протесту, як в загальнонаціональний День Гніву.

Про це повідомив лідер громадської організації «Спільна справа» Олександр Данилюк.

За його словами акції протесту під стінами місцевих облдержадміністрацій відбудуться в усіх регіонах України, а в столиці протестувальники вийдуть на площу до Верховної Ради. Акції розпочнуться синхронно об 11:00.

«Сьогодні необхідно продемонструвати владі той реальний рівень громадської незгоди з її діями, який накопичився в суспільстві. Ця акція має стати сигналом того, що ані псевдореформи, ані псевдореформатори Україні більше не потрібні. З кожним днем життя українців істотно погіршується. Якщо не зупинити цей процес зараз, завтра це не матиме сенсу. Та швидкість, з якою Україна летить у прірву, не залишає часу для роздумів», - підкреслив Данилюк.

За його словами, «14 травня усі громадяни, небайдужі до долі України, мають вийти на вулиці і показати всьому світові, що українці не є мовчазною отарою, яку можна безкарно гнати на забій», - пише Gazeta.ua .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus