USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

УКРОП підтримує Сергія Віннічука на посаду голови Шацької об’єднаної територіальної громади*

22 Березня 2016 18:00
Шацька районна організація політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» висловлює підтримку Сергію Віннічуку, який балотується на посаду голови Шацької об’єднаної територіальної громади. Про це йдеться у повідомленні Шацької районної організації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».

З 2014 по 2015 рік Сергій Віннічук працював головою Шацької районної ради, а на останніх місцевих виборах громада довірила йому керування Шацькою селищною радою. Незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, за цей час Сергій Віннічук зарекомендував себе ефективним управлінцем та господарником. За його наполегливості знайдено можливість для проведення ремонту доріг, поетапно вирішуються питання відновлення вуличного освітлення, щодо недопущення підтоплення садиб, санітарної очистки місцевості, розширення площі полігону твердих побутових відходів, проведення ремонтів об’єктів соціального значення. Також, завдяки активній позиції Сергія Миколайовича, налагоджене транскордонне співробітництво з Польщею. Наразі вивчається питання щодо фінансування робіт по каналізуванню Шацького району, реалізації ряду інших інфраструктурних проектів за кошти Європейського Союзу.

«Це - перше випробування для району у напрямку побудови нової громади – тієї, яка мала б можливість дійсно брати участь в управлінських процесах на місцях. У такої громади повинен бути ефективний лідер. Саме таким лідером, на нашу думку, є Сергій Віннічук. Просимо підтримати Сергія Миколайовича Вашими голосами та довірити йому управління Шацькою об’єднаною територіальною громадою», - закликають місцеві «УКРОПівці».

Нагадаємо, 27 березня 2016 року відбудуться вибори до Шацької об’єднаної територіальної громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вася Показати IP 22 Березня 2016 19:25
БЮТ і УКРОП навіки разом
Правдолюб Показати IP 22 Березня 2016 20:27
Може це і так, але хто це вирішив, що С.В.зарекомендував себе ефективним управлінцем та господарником? Чиє це рішення у вашому медіявиданню? чекаю відповіді з нетерпінням
Красавчик Показати IP 22 Березня 2016 22:41
Винничук на велосипеде. Что он для Шацка сделал? Не надо дурить людей. Все на что он был способен за свою предыдущую жизнь, так это себе велосипед купил и костюм за 300 гривен. Что он для Шацка сделает? Не смешите.
1 Показати IP 23 Березня 2016 17:58
чого не можна остави комент
axabnrg Показати IP 17 Травня 2016 11:18
Настав цікавий та важливий момент. Декілька років DESPRO реалізовував проекти з сільського питного водопостачання, змінюючи якість життя і ментальність людей, спосіб взаємодії влади і громади в сучасних умовах. Це наблизило реалізацію реформи з децентралізації. Вже зараз багато громад В ЗМОЗІ реалізувати проект такого масштабу і без швейцарських грошей, адже завдяки реформі такі ресурси й можливості з’явилися. Але треба ЗНАТИ, ЯК:

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus