USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В «Батьківщині» пояснили, чому виключили Савченко з фракції

16 Грудня 2016 07:00
Фракція партії ВО "Батьківщина" у Верховній Раді вирішила виключити нардепа Надію Савченко зі складу об'єднання.

Про це йдеться в заяві політсили, опублікованій на її сайті.

Там же уточнюють, що принципи і політичні переконання народної обраниці і "Батьківщини" не збігаються.

"Зокрема, партія виступає категорично проти будь-яких переговорів з терористами, ... легалізації бандугруповань на Донбасі", - йдеться в документі.

Разом з тим, Павло Нусс заявляє, що з надійних джерел у партії «Батьківщина» йому стало відомо про те, що Надія Савченко напередодні своєї поїздки до Мінська на сепаратистські переговори з лідерами терористів отримала інструкції від Юлії Тимошенко, а також зв'язкових Медведчука. Зустріч їх пройшла пізно вночі у відомому для багатьох підвальному приміщенні на Турівській – елітної бані часів Василя Хмельницького.

Нусс пише, що приміщення, в якому Савченко отримала «інструкції», було обрано не випадково – воно повністю захищене від прослуховування. Блогер повідомляє: «Савченко потрібно було налагодити з Захарченко і Плотницьким довгострокове і комплексне співробітництво – саме про такий сценарій раніше писав я і багато моїх колег».

Нусс зазначає, що переговори Савченко з терористами – цілком передбачувана подія, як і повне зняття з себе відповідальності Тимошенко після того, як її підопічні і підлеглі виконають за неї всю «брудну роботу».

Як повідомлялося раніше, народний депутат Надія Савченко провела в столиці Білорусі Мінську таємні переговори з ватажками ДНР і ЛНР. Зустріч організувала Федеральна служба безпеки РФ за сприяння російського посольства в Білорусі. Зауважимо, нардеп неодноразово була помічена у зв'язках з терористами. Не так давно журналіст Олексій Мацука повідомив, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Натомість Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО. Проте вже згодом нардеп підтвердила, що була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 16 Грудня 2016 07:34
надійка ще та " мурка", з пісні слів......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus