USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Вдова добровольця з Волині вже майже рік не отримує допомоги від держави

10 Червня 2015 22:12
Вдова добровольця з Волині – Валентина Королько – вже майже рік не отримує допомоги від держави, – про це йдеться у сютежі ТСН.

Чоловік Валентини, 26-річний боєць добровольчого батальйону «Айдар», Микола Королько загинув від танкового снаряда ще в липні минулого року – усього за день до того, як набрав чинності закон про мобілізацію. Відтак, офіційно його не мобілізували, а тому на фронті, кажуть чиновники, чоловіка не було.

Сиротами залишилися двоє дівчаток – трирічна Софійка та однорічна Настуся.

Вдова стверджує, що зверталася за одноразовою грошовою допомогою, але їй відмовили, так як «чоловік не мав призову». Зараз вона із двома маленькими дітьми живе лише на гроші, які дають волонтери.
Інформаційне агентство Волинські Новини ще в серпні 2014 року повідомляло, що вдова волинського воїна не може отримати допомогу. Тоді жінка розповіла, що чоловік поїхав від неї на війну тихцем.

Микола Королько 1988-го року народження. Його поховали у селі Тоболи Камінь-Каширського району.

Нагадаємо, з вдовою загиблого «айдарівця» Валентиною Королько трапився прикрий інцидент: її висадили з маршрутки, бо водій не захотів врахувати пільгу на безоплатний проїзд.

Також ІА Волинські Новини писало, що вдові загиблого добровольця-волинянина пропонують судитися – для того, щоб отримати матеріальну допомогу.

Водночас зазначимо, що на честь загиблого у зоні АТО Миколи Королька відкрили Меморіальну дошку – у селі Тоболи Камінь-Каширського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
українка Показати IP 10 Червня 2015 22:32
Що вже робиться у цій країні? Хлопці помирають за нашу Україну! Такі молоді! А бандити гребуть у свою кишеню! Жоден син високопосадовця не на війні, лише заробляють мільйони і жиріють! Чи ви не боїтеся Господа Бога? Та й народ скоро підніметься проти вас чинушів - !слугів народу"!
СВІДОК Показати IP 10 Червня 2015 22:54
а ряжені "самооборонівці"... типу Клімчука&Co.... продовжують проганяти фуфіл..... Ну, це на їх совісті.... А вдові терпіння.... Бойкот цукеркам РОШЕН... бойкот.....
ха-ха до СВІДОК Показати IP 10 Червня 2015 23:48
ну По рошенівським цукеркам при їх теперішній вартості - як не шлунок то гаманець бойкот оголосить!
Анонім до СВІДОК Показати IP 11 Червня 2015 15:47
направте її до адвоката-дідо хай потрудиться безплатно для цієї вдови...
Вася Показати IP 10 Червня 2015 23:10
I не отримаэ...все... кiнчилось...
лучанка Показати IP 10 Червня 2015 23:55
Скільки розпачу й горя у цих красивих молодих вдовиних очах! Боже, допоможи їй!
Анонім до лучанка Показати IP 11 Червня 2015 09:54
знала би вона скільки злочинів проти мирного населення зробив той батальйон айдар і скільки горя він приніс українцям...
верните иконы, Показати IP 11 Червня 2015 00:51
а если он попал в список Москаля в деле айдара:то может быть и ответный иск ,за марадерку и отжим.на мертвых все спишут.
Ігор Показати IP 11 Червня 2015 09:07
І після таких новин вони хочуть,щоб хлопці не уникали мобілізації ? Х... вам,самі воюйте !
Анонім Показати IP 11 Червня 2015 09:53
якби він хоч трохи думав би про своїх дітей та дружину, то пішов би до воєнкомату добровольцем і виконував би накази керівництва ЗСУ. а так - пішов у незаконне (на той час) збройне формування "айдар" - і які тепер можуть бути претензії до держави? керівника айдару самого будуть судити зараз: http://www.bbc.com/ukrainian/news_in_brief/2015/06/150603_she_melnichyk_immunity
Романіді до Анонім Показати IP 11 Червня 2015 19:03
Шановний хе....в анонім я Айдарівець і завдяки добровольчим бат. ми зупинили наступ. Королько(Сова) був розвідником і ми з ним ходили в Луганськ де з любого куща могло прилетіти ,а ти андонус сидиш вдома на дивані і поливаєш все брудом. Шкода що неможна тебе вичислити.
Сергій Показати IP 11 Червня 2015 16:27
Народ ви в сосну тріснулись????? Хлопець був на Майдані, загинув у перші місяці війни, а ви його мародером обзиваєте!!! Так є проблеми з окремими козлами з Айдару, але що стосується Миколи - сильний духом патріот був . Тому прошу тут не розводити свої брєдні на дивані , чоловік загинув під час бою , а генерал Гнатюк що вгробив 49 десантників на літаку на підвищення йде. До- речі , брат Миколи Богдан Іляшик відомий волонтер , особисто з Європи возить допомогу хлопцям на війну
Романіді Показати IP 11 Червня 2015 19:15
На той час ніхто не думав про якісь пільги, лізли під пулі без страху, і ми їх зупинили, а вояки (військові мобіл.) були перелякані і майже завжди тікали, правда не всі. Микола загинув як герой він в складі розв. групи пробивав дорогу десанту в аеропорту Луганська, вони прийшли нам на підмогу нас було мало, тому що вояки втекли. Ми бачили пекло , коли по тобі бє все що можна ,а сховатися ніде, бліндажів немає , спасли два мости, під якими сиділи, це було село Георгіівка біля аеропорту. А потім нас називають мародерами, це був перший і справжній Айдар, а не той що зараз, а слава лягає на всіх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus