USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Від начальника міськвідділу міліції на Волині вимагають відставки

25 Лютого 2014 15:29
24 лютого 2014 року на народному віче у Володимирі-Волинському зачитали звернення до начальника Володимир-Волинського міського відділу УМВС України у Волинській області Леоніда Коваленка з вимогою до 27 лютого 2014 року подати рапорт про відставку з посади начальника міліції та рапорт про вихід з лав Міністерства внутрішніх справ України.

"Нам вже відомі факти, коли працівники міліції, за вашою вказівкою створювали перешкоди володимир-волинцям, які їхали на Майдан. Перевізники так і не давали згоди на поїздки через погрози від ДАІ. Щоразу більше інформації надходить про участь ваших підлеглих у протистоянні на Майдані у Києві. Всупереч вашим словам міліція тоді не займала сторону народу, а "доблесно виконувала накази".

Крім того, корупція та "кришування" за час "перебування на посаді" сягнули небувалого розмаху. Вся Західна Україна з жахом переглядала репортажі про підпільну торгівлю алкоголем та цигарками у нашому місті. Справи так і не розкриті. А правильніше прикриті за вашою вказівкою...

Стають відомі все більше фактів ваших "темних" справ у Володимирі. Що раз більше підприємців відкривають подробиці "відкатів" на користь "перевертнів у погонах".

Ці жахливі злочини є ще одним прикладом впевненості у тому, що всі порушення закону зійдуть з рук. Тому ми документуємо численні випадки, коли порушники дійсно залишалися непокараними за скоєні злочини, їх свідчення варті не тільки уваги, а й кримінальних справ", - йдеться у зверненні громади.

Від Леоніда Коваленкагромадськість міста та районувимагає подати до 27 лютого 2014 року рапорт про відставку з посади начальника міліції та рапорт про вихід з лав Міністерства внутрішніх справ України.

Нагадаємо, що 25 лютого рапорт про відставку написав головний міліціонер Волині Олександр Терещук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Чесний Показати IP 25 Лютого 2014 16:39
Правільно робили, що не давали їхати на майдан- результат бачимо- смерть дітей. А ви, хто підтримував цей безлад проплачений, убивці.
Сolonel до Чесний Показати IP 27 Листопада 2014 16:23
Ти дійсно думаєш, що війна наслідок майдану?! а не шапкокрадів та їх подільників пукіних...Це мабуть про тебе і тобі подібних..... Свободы сеятель пустынный, Я вышел рано, до звезды; Рукою чистой и безвинной В порабощенные бразды Бросал живительное семя - Но потерял я только время, Благие мысли и труды... Паситесь, мирные народы! Вас не разбудит чести клич. К чему стадам дары свободы? Их должно резать или стричь. Наследство их из рода в роды Ярмо с гремушками да бич. Александр Пушкин
Чеснейший до Чесний Показати IP 27 Листопада 2014 17:00
Увсьо було харашо: Яник по пів бюджету пиляв, клеркам і ментам, як пацанам в тємі , теж костомашки перепадали. А тут ич ...лохи бучу підняли, Майдан затіяли, жерти захотіли (з голоду ж не пухли ...пока), роботу з гідною зарплатою їм давай, медицину якісну і за невелике бобло. Держава в центрі Європи аж на 136 місті в світі по рівню життя а їм бач не в жилу! Нє нравіцца Папередня влада біла і пухнаста, потрібно посипати голову попелом, попросити ізвененія і папередніков назад. А то кричали : корупція повністю роз,їла державний організм, поставила країну на край могили. Будь який пересічній громадянин знав скільки, кому потрібно занести за "вирішення питання" , яке сам же клерк на голому місті і створив. Скільки брав прокурор міста, нач. міліції і т.п. усьо чесно і прозоро!
Анонім Показати IP 25 Лютого 2014 16:59
"та рапорт про вихід з лав Міністерства внутрішніх справ України". Вони що, дурнуваті?
Анонім до Анонім Показати IP 25 Лютого 2014 20:58
а що там є хтось освічений та компетентний??? скоро усі будемо писати заяви і рапорти на ім/я данильчука і таких, як він!!!! але потім хлопці про це пошкодують!!!
володимир Показати IP 26 Лютого 2014 12:16
а є пропозиції на нових керівників? там є ДОСТОЙНІ? чи пришлють з іншої області знову кришувати бандитів? чи все ж Володимир має на увазі когось гідного для начальника МВС у свому місті? можна обговорити це також з простим людом?
аноніму Показати IP 26 Лютого 2014 13:46
А х...н їм, а не рапорт. Кульку в пузко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus