USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вілкул пообіцяв розібратися зі скандальним довгобудом у Ковелі

12 Липня 2013 11:52
Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул пообіцяв вирішити проблему із довгобудом у Ковелі, в яке люди інвестували власні гроші.
Про це повідомляє «ZIK».

Під час церемонії введення в експлуатацію дев’ятиповерхового житлового будинку у Луцьку мешканці Ковеля попросили допомоги у віце-прем’єра Олександра Вілкула. За словами ковельчан, вони хотіли влаштувати пікет, але вирішили не псувати свята. Зокрема, інвесторів довгобуду цікавило, що буде з ковельським будівництвом на вулиці Ватутіна, 70б, що вже триває сьомий рік.

«У нас з 2007 року залишилось 5 проблемних будинків, там, де відкриті карні справи. Ми схоже питання розглядали у Луганську, така ж проблема є і в Одесі і є така проблема на Волині. Там відкриті карні справи, там втекли ці бізнесмени, забудовники, а іноді і чиновники. Держава обов’язково підставить плече, ми це питання розглядали на засіданні фонду. Це питання буде вирішене, ми вже знайшли шлях, інвентаризували проблему. Це проблема тих бізнесменів, які 5 років тому втекли, держава в цьому не брала участі, але держава вам в цьому питанні підставила плече… Буде повне розуміння з виділенням фінансування. Я не можу сказати, чи це буде в цьому році, чи трохи перейде на наступний, але це питання на контролі», – сказав Олександра Вілкул.

Інвестор проблемної будови Наталя Гурькева розповіла: «Це дуже проблемне будівництво молодіжного фонду. У 2006-му році почали ми підписувати договори і отак за різними програмами воно продовжується і досі. Будувати почали дуже проблемно, через декілька років постійно договори переписувалися, договори кралися. Фінансування практично зараз не відбувається. З великими проблемами збудували першу секцію, вона не закінчена, в цьому році фінансування припинилося. 60 сімей чекають вирішення цього питання. В листі ми просимо допомоги, щоб почалося фінансування, щоб закінчили хоча б першу секцію. Більше 20-ти людей підписали цей лист. В нас тих листів вже багато, папки вже від них рвуться. У відповідь отримуємо лише безкінечні відписки. Одна відповідь – немає фінансування, як буде фінансування то будемо будувати. Обіцянки, обіцянки і більше нічого».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
марс Показати IP 12 Липня 2013 17:58
наш человек, он с космоса прилетел скоро обратно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus