USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ковелі так і не почали фінансувати довгобуд

21 Червня 2013 12:24
Довгобуд у Ковелі ще не почали фінансувати.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Так, Ковельський міський голова Олег Кіндер взяв участь у засіданні Міжвідомчої комісії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Цей колегіальний орган створили для визначення пріоритетних добудов усіх проблемних будинків в Україні та обсягів їх фінансування.

Мер Ковеля у ході роботи комісії вкотре підняв питання про виділення коштів з державного бюджету на завершення спорудження житлового будинку по вулиці Ватутіна, 70б. Тим більше, що Прем’єр-міністр України Микола Азаров розпорядився виділити додаткові ресурси на добудову згаданого об’єкта. Але поки фінансування не розпочали.

Варто зазначити, що зведення житлового будинку для молодих сімей постійно перебуває на контролі міської влади. Зокрема міський голова неодноразово зустрічався із забудовниками та інвесторами будинку для молодих сімей у Ковелі. Контролював виконання зобов’язань управлінням житлового будівництва Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» та Волинського регіонального управління цього фонду. Депутати міської ради, своєю чергою, звернулись до Прем'єр-міністра України Миколи Азарова, Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Темника щодо виділення коштів на завершення спорудження житлового будинку.

Також усіляко сприяє вирішенню цього питання і голова Волинської державної адміністрації Борис Клімчук. Він пообіцяв молодим ковельським сім’ям свою особисту допомогу та підтримку.

Борис Петрович теж звернувся до Прем'єр-міністра України Миколи Азарова, Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Темника з проханням допомогти у виділенні в 2013 році коштів для завершення спорудження житлового будинку по вулиці Ватутіна, 70б у Ковелі.

Наразі цей об’єкт залишається проблемним і всі роботи на ньому призупинили. Ключі від своїх помешкань 30 молодих сімей (перша секція будинку) мали отримати ще у 2009 році. Терміни здачі новобудови постійно переносяться.

У Києві міський голова Олег Кіндер зазначив, що міська влада готова вкласти в будівництво додаткові кошти з міського бюджету, але тільки у тому випадку, якщо розпочнеться фінансування з державної казни.

За його словами, у столиці він отримав запевнення, що найближчим часом на об’єкт у Ковелі спрямують кошти, як і передбачалось попередньо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus