USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Він же старий дід», - останній аргумент Вусенко проти Пустовіта. ВІДЕО

16 Березня 2017 11:31
Юлія Вусенко, яка до вчорашнього дня обіймала посаду секретаря міськради, на нервах навела останній аргумент проти депутата Григорія Пустовіта, за головування якого під час засідання 19-ої позачергової сесії міськради 15 березня достроково припинили її повноваження.

«Він же старий дід», - таку фразу кинула Юлія Вусенко після голосування. На цю розпачливу репліку Григорій Пустовіт з гумором відповів у мікрофон: «Юліє Василівно, я ще не старий дід, можете мене не списувати».

До слова, саме вранці 15 березня, в день сесійного засідання, Григорій Пустовіт вдруге став дідусем.



Про це він написав у Фейсбуці в своєму дописі, де він, посилаючись на закон, роз’яснює, чому після позбавлення Юлії Вусенко повноважень секретаря правового колапсу в міськраді не буде.

«Йдучи з сесії, Юлія Василівна, видно, на нервах, кинула фразу, яку я не міг не почути, що «Пустовіт – старий дід!» - йдеться у дописі.

Однак, переконує, не такий він уже старий.

«Те що я вже двічі дідусь – це правда, причому вдруге дідусем я став як раз вчора зранку, тобто в день сесії, а ось щодо старий, то не такий вже я, між іншим, і старий))) Так що успіхів Вам, Юліє Василівно, на новому поприщі у Верховній Раді!», - написав Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 16 Березня 2017 11:34
дід - це не діагноз, на відміну від сте"во, якою є вусенчиха
Мешканець Показати IP 16 Березня 2017 11:36
Ти вже накерував губернатором.Советський військовий
Анонім Показати IP 16 Березня 2017 12:15
Добре, що її зняли. Немає ні грама вихованості. А ще містом хотіла керувати. Нагла хамка. Їй тільки на базар.
Коля Показати IP 16 Березня 2017 12:18
Вусенко до то го ж ще не вихована непорядна то це сто раз гірше як дід старий і Вусенко вже не девочка давно нехай не забуває а тьотка зла
Ігор Показати IP 16 Березня 2017 12:21
Нервова без жіночност втратила вже й порядність і етикет Вусенко . Таким як Вученко не місце в органах влади бо вона людей буде рахувати за старих або ж обзивати таким з людьми не працювати .
Раїса Показати IP 16 Березня 2017 12:24
Браво Пустовіт, вітаємо двічі дідусь, а це чудо Вусенко хай шукає деб*лів і між ними себе реалізовує.
Тарасик Показати IP 16 Березня 2017 13:16
Зла тітка Вусенко нехай не забуває що і її батьки старі пер-- ни і веде себе стриманіше. Бо ж земля кругла
лучани Показати IP 16 Березня 2017 13:51
Оооо, вона ще себе слабувато показала))) уявляю,щоб їй сказали за таку поведінку у ВР, як дали б раз...А чесно, от чесно, дівчата, жінки, бабусі, дівчатка, вибачте мене,але їй точно треба дати по її х...рі!Бо це такий язик, така поведінка... Я вам клянуся, Ви б знаючи її самі про це подумали!С-ки сліз студенти через неї виплакали, с-ки даремних нервів, ая яй...Як вона нахабно, невиховано, хамовито, зверхньо,егоїстично,зарозуміло,нечесно,по-хабальськи себе з дітьми ще, хай по 20років, але це ще студенти поводила!Як вона ненавиділа гарних...,як знижувала бали,як просто в очах була ненависть до старанних і розумних,бо сама вона далеко не викладач...Життя все бачить, повертається бумеранг і Господь є...Нехай не думає,що гроші це все,що є в житті і що маючи їх модна так себе поводити! Це не жінка, це-...не знаю хто! Анти жінка,анти чоловік... Не знаю як її батьки виховували і де вона росла, але, її поведінка-це хабалка з району...до того всього зарозуміла безпідставно!Її жодна нормальна людине не поважає.Йти теж треба вміти достойно!
123 Показати IP 16 Березня 2017 13:55
Анонім приписаний на сайті троль.
Анонім до 123 Показати IP 16 Березня 2017 19:28
а ти хто ? чий холуйчик ?
Анонім Показати IP 16 Березня 2017 14:06
Вусенко відповідає своєму оточенню серед яких такий ненормальний Рижков. Робіть висновкі, лучани.
Так Показати IP 16 Березня 2017 14:33
Пустовіт справді чесний, порядний, далекоглядний, прогресивний управлінець-політик високого професійного рівня чи як? чим керувались призначаючи (обираючи) саме його?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus