USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Військова техніка заблокувала газопроводи «Чорноморнафтогазу»

7 Березня 2014 08:52
Керівництво Державного акціонерного підприємства «Чорноморнафтогаз» вимагає не перешкоджати роботі і прибрати озброєних військових з території охоронної зони газопроводу. Про це йдеться у відкритому зверненні на адресу української і кримської влади, - повідомляє УНН.

«Порушення цілісності газотранспортної системи загрожує техногенною катастрофою», - підкреслив Голова Правління Сергій Головін.

Керівник компанії відзначив, що необхідність прибрати, розміщені в 50 метрах від осі газопроводу вогневі точки з кулеметними розрахунками, це в першу чергу питання безпеки кримчан, а не політичне.

Згідно з інформацією начальника управління магістральних газопроводів «Чорноморнафтогазу» Олександра Лавреки, охоронна зона магістрального газопроводу високого тиску Червовий Чабан - Джанкой (Ду 720 мм) становить 200 метрів в обидві сторони, а зараз на відстані близько 5 метрів від осі газопроводу розташований вкопаний в грунт БТР.

Як зазначили фахівці «Чорноморнафтогазу», доступ до охоронної зони заблокований озброєними людьми, які попереджаютб, що територія замінована.

Довідка. «Чорноморнафтогаз» — державне акціонерне товариство; найбільша українська компанія з розвідки і видобутку нафти та газу на українському шельфі Чорного і Азовського морів. 100% акцій належить державній компанії НАК «Нафтогаз України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ДД Показати IP 7 Березня 2014 09:20
Путін веде Росію в прірву. Не дай Боже третьої світової війни!!!
Тетяна-ДД Показати IP 7 Березня 2014 15:24
Такі дурні та йолупи як ти, ведуть УкраїнУ в прірву.Озвучена та почала реалізовуватись= шокова терапія=Яценюка.Сотні тисяч,якщо не мільйони службовців та правоохоронців, відчули вже це на своїх прибутках та гаманцях. Вони втратили близько половини заробітної плати(премії,надбавки, тощо).Натомість Яценюк вже найняв близько 300 головорізів так званої =приватної= армії із громадян США.,які до цього активно використовувались в Афганістані та Іраці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus