USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Перевершив Януковича: через відліт Порошенка з Одеси літак з людьми годину тримали в повітрі

5 Жовтня 2018 19:25
Аби не заважати проводам Петра Порошенка з аеропорту в Одесі, літак з пасажирами, які летіли з Києва в Одесу, майже годину змусили кружляти над летовищем. Порошенка проводжали чотири військові вертольоти супроводу та безліч озброєних охоронців. «Напевне, відчуває, як його «любить» народ. Перевершив навіть Януковича», - пишуть в соцмережах обурені користувачі.

Про цей інцидент на своїй сторінці у Фейсбукці повідомив Дмитро Співак, який знаходився на тому борту, якому не давали посадку.

«Виявляється, в Одесі з візитом перебував президент. Екіпажу дали команду кружляти над містом, поки вистачить пального. Загалом, літак посадили за 50 хвилин. Ще півгодини пасажири залишалися в салоні - без кондиціонера і туалету», - зазначає автор.
Зі слів Дмитра Співака, коли відпустили людей, вони побачили, що на Петра Порошенка чекає персональний борт із чотирма військовими вертольотами супроводу. Навколо машини - мікроавтобуси і чимало людей зі зброєю.

«Пасажирів відвезли у не дуже новий термінал. Але покинути територію аеропорту їм не вдалося через перекриті дороги, у зв'язку із перебуванням гаранта Конституції. Людям довелося влаштувати невеликий імпровізований мітинг, аби переконати охорону пропустити їх.

Ось така чудова історія трапилася сьогодні з маленьким літаком і маленькими людьми в одній демократичній країні, яка так завзято рветься до європейських ідеалів…», - резюмує Співак.

Користувачі Фейсбуку обурено зазначили, що такі безпрецедентні заходи безпеки не випадкові, адже Порошенко відчуває, як його «люблять» українці. Проте цим випадком, з їх слів, він перевершив навіть Віктора Януковича.


Проплачена масовка і перекриті дороги: одесити обурені приїздом Порошенка

Як повідомляє Politeka, побачити самого Президента було дано не всім. Деякі одесити, в тому числі й журналісти, намагалися пройти через рамки охорони, однак їх не пустили. У зв’язку з цим представники громадських організацій провели акцію «Стоп легалізації протизаконної реставрації Потьомкінських сходів».

Також активісти «антитруханівського» майдану, вийшли з плакатами, на яких було написано, що Одеса знаходиться в полоні у бандитів і сепаратистів, після цього рамку біля Оперного театру зняли.

У центрі Одеси журналісти так і не змогли отримати чіткі відповіді від радника глави ГУ Нацполіціі в Одеській області Руслана Форостяка щодо дій охорони Петра Порошенка які стосуються перекриття вулиць.
Не обійшлося і без «класики жанру» - зігнаної масовки, аби створити враження народу, який любить свого президента. Як повідомляє Телеграм-канал «Плине кача», масовку звозили цілими автобусами – здебільшого, це жінки пенсійного віку, з вигляду – не місцеві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus