USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Влада намагається поставити на коліна непокірну область. Заява

9 Серпня 2017 11:28
«Українське об’єднання патріотів – УКРОП» продовжує перебувати під безпрецедентним тиском з боку влади. Замість того, щоб боронити територіальну цілісність держави й боротися з корупціонерами, правоохоронні органи перетворилися на каральну машину, спрямовану на боротьбу з патріотами, - йдеться у заяві партії УКРОП.

Вчора у Луцьку на підставі липової кримінальної справи, яку відкрили працівники СБУ в Закарпатській області, було затримано члена партії УКРОП, заступника голови Волинської обласної спілки афганців, керівника громадського формування «Варта порядку» Олександра Тиводара. Людину, яка замість деморалізованої міліції забезпечувала порядок і безпеку лучан у 2014 році. Також працівники СБУ під час допиту побили й не пускали до лікарні мешканця міста Романа Демидюка, який проходить у «справі» Олександра Тиводара.

"Театралізоване затримання нашого однопартійця, яке відбулося посеред білого дня під прицілом фотокамер журналістів ЗМІ, що опонують УКРОПу на Волині, вкотре засвідчило, що влада грубо й цинічно зводить рахунки з людьми, які служать своїй державі й співгромадянам, але відмовляються йти на поводі в неї самої. До цього були обшуки у Волинській обласній раді, яка захищає інтереси громади у сфері видобутку бурштину. Крім того, останнім часом тиску та нападів зазнали укропівці на Житомирщині та Полтавщині.

«Українське об’єднання патріотів – УКРОП» вимагає від влади припинити брудну боротьбу з політичними опонентами, стиль якої дедалі більше нагадує 37-й рік. Подальше нехтування законом, наступ на права та свободи громадян – прямий шлях до встановлення тиранії в державі й нищення демократичного іміджу України на міжнародній арені. А український народ з цим не миритиметься!" - йдеться у заяві партії УКРОП

До слова, нагадаємо, мітинг на підтримку затриманого голови постійної поліцейської комісії Волині Олександра Тиводара відбувається у ці хвилини під стінами Управління СБУ в області.

Також, як стало відомо, напередодні виборів в Адміністрації Президента вирішили перестрахуватися та зробити губернатором Волині екс-силовика. Вибір впав на колишньго керівника СБУ часів Януковича Володимира Мельниковича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus