USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Власна кишеня переборола обіцянки, дані на Майдані, – Ігор Палиця про депутатів ВР

30 Грудня 2017 21:15
Чимало нинішніх депутатів Верховної Ради, які отримали мандати після участі в Революції Гідності, забули про обіцянки, якими щедро сипали перед виборами. Натомість за час депутатства в багатьох з них з’явилася елітна нерухомість, гроші та бізнес.

Про це голова Волинської обласної ради, член політради політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця розповів в ефірі телеканалу «Аверс».

Розповідаючи про роботу парламентарів, Ігор Палиця зазначив, що такої безпринципної каденції Верховної Ради він не бачив і не пам’ятає.

«Давно не працюють основні засади конституції, давно немає коаліції. Тільки про це ніхто не говорить, бо це не вигідно. В закони вносять правки вже після того, як вони опубліковані на сайті Верховної Ради, на підпис президенту потрапляє інший текст. Закони висять без наслідків по півроку чи рік. Я такого принципу роботи та знущання над Конституцією і народом України не пам’ятаю», - зазначив очільник облради.

Відповідаючи на запитання про те, в чому причина такої ситуації, Ігор Палиця зауважив, що це, серед іншого, через фінансові інтереси депутатів.

«Гроші їх зіпсували. Мабуть, фінансові інтереси не дали їм змоги працювати на благо України. Подивіться, на чому вони приїхали приймати присягу у 2014 році, у що були одягнені, як себе поводили і яка була риторика. І порівняйте, на чому їздять зараз, куди літають і що собі дозволяють. Напевно, власна кишеня переборола обіцянки, дані на Майдані», - зазначив він.

Зі слів Ігоря Палиці, люди вийшли на Майдан для того, аби переобрати Віктора Януковича, який крав та грабував країну, на цивілізованих керівників. І перше, що вони вимагали, - це повернення до парламентської республіки та до Конституції, яка дає право парламенту, а не президенту, керувати країною. Проте, з його слів, ті, хто керують Україною сьогодні, дуже розчарували людей, які виходили на Майдан.

«Я знаю чимало нюансів про співпрацю очільників багатьох міністерств з Курченком, Арбузовим, фінансуванням їх політичних партій, коли Янукович був президентом. Напевно, ця співпраця і не дала можливості дійсно покарати тих, хто винен у вбивстві стількох людей на Майдані», – резюмував голова Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ссд Показати IP 30 Грудня 2017 22:54
1000%Просруть Украiну як в 1918 через свою зажерливiст i по дiлом не даром поляки грошi в Волинь вкладають..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus