USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни обрали Олександра Шевченка кандидатом в президенти від УКРОПу

28 Вересня 2018 21:08
Волинські делегати на внутрішньопартійному праймеріз партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» підтримали народного депутата Олександра Шевченка як кандидата в президенти України.

Про це стало відомо під час праймеріз, які відбулися сьогодні у Луцьку.

Як зазначають представники партій УКРОП, первинні вибори, тобто праймеріз – це загальноприйнята практика в західних демократіях. Проте не в Україні, де більшість партій – вождистського типу, коли партійний функціонер вирішує сам, куди йому балотуватись, при чому думка виборців та соратників не враховується. Натомість, зі слів партійців, УКРОП ламає цю традицію: вперше в Україні делегати своїми голосами обирають кандидата від партії на президентські вибори.

Зазначимо, що участь у праймеріз УКРОПу окрім Олександра Шевченка взяли Ірина Головатенко та Оксана Тунік-Фриз. Олександр Шевченко набрав 180 голосів, за Ірину Головатенко проголосувало 12 учасників з’їзду, за Оксану Тунік-Фриз - 5.

Під час брифінгу Олександр Шевченко подякував волинянам за довіру та зауважив, що перемога на Волині - символічна, бо саме тут зароджувалась УПА. «Я дякую волинському осередку за таку потужну підтримку. Тільки разом і з Божою поміччю ми зможемо добитись кращого життя для України і українців», - зазначив він.

Зазначимо, що праймеріз УКРОПу відбудуться в 23 містах України, і саме Волинь починає цей масштабний всеукраїнський тур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 28 Вересня 2018 21:26
То достойний вибiр! Пiдтримую!
Галя Показати IP 28 Вересня 2018 21:53
Поліщука в президенти самий порядний, скромний, розумний......!!!
Остап Показати IP 28 Вересня 2018 22:26
Неочікувано))
На Показати IP 29 Вересня 2018 09:46
А шо на вибори хтось піде? Я то в Польщу на пана пахати, дітей треба кормити. На вибори хай олігархи йдуть, мені простому роботязі за 3 рази зрозуміло, шо толку з тих виборів як з козла молока

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus