USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинські активісти знову хочуть блокувати російські фури

26 Лютого 2016 17:44
26 лютого 2016 року активісти ВО «Свобода» разом з небайдужими громадянами розпочали акцію із блокування руху російського вантажного транспорту територією України.

Про це повідомили активісти-учасники акції.

Нагадаємо, з 25 лютого 2016 року в Україні відновили використання українських транзитних дозволів для вантажних транспортних засобів з місцем реєстрації Російської Федерації, призупинене призупинене Кабміном 15 лютого. Отож, з 00:00 години 25 лютого 2016 року російські вантажівки можуть перетинати державний кордон України за наявності українського транзитного дозволу квоти 2016 року, виданого російським перевізникам для вантажних автомобільних транзитних перевезень з місцем реєстрації Російська Федерація.

Активісти у кількох областях України плануюють блокуватимуть рух російських вантажівок за потреби. На Волині в Ратнівському районі поблизу пункту митного пропуску «Доманове», що біля кордону з Білоруссю, зібралися націоналісти, серед них депутат облради Сергій Духницький. До націоналістів долучилися ветерани російсько-української війни з Камінь-Каширського району, зокрема Богдан Пташник.

Активісти кажуть, що за потреби вони зупинятимуть рух вантажівок держави-агресора.

На Чернігівщині активісти прибули до пункту митного пропуску «Порубне». З їхніх слів, там також зосереджуються силовики – помічено два мікроавтобуси з бійцями Нацгвардії. Активісти оголосила максимальну мобілізацію членства для підтримки загальнонаціональної акції.

На Львівщині активісти розташувалися при в’їзді до міста Стрий. Як наголосив депутат Стрийської райради Мар’ян Берездецький, при виявленні вантажного транспорту держави-агресора йому перепинятимуть шлях.

На Закарпатті активісти розташувалися на Верецькому перевалі (межа Львівської та Закарпатської областей). Відстежується ситуація на Ужокському та Яблуницькому перевалах. Зі слів активістів, із самого ранку 26 лютого на цих ділянках не помічено жодної російської вантажівки. Але вони готують мобільні групи, які контролюватимуть ситуацію вночі та в разі потреби зупинятимуть рух російських фур.

Нагадаємо, до попередньої блокади російських вантажівок, яка тривала з 12 лютого по 15 лютого, активісти 10 областей України, у тому числі й Волинської, підтримали блокаду російських фур на українському кордоні. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 15 лютого паралельно із постанову Кабінету Міністрів про призупинення транзитних переміщень великогабаритних вантажних автомобілів Російської Федерації територією України, волинські активісти заявили, що блокуватимуть усі автомобілі, які ввозять на територію України російські товари, незалежно від номерних знаків - чи вони російські, чи ні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
волиняка Показати IP 26 Лютого 2016 19:10
А Свобода?! Ну зрозуміло, за що не візьмуться одна руйнація і не важливо що за справа. Що взагалі побудували з часів свого існування???
Анонім до волиняка Показати IP 27 Лютого 2016 08:49
Так на рівні держав домовилися відкрити транзит, що за самоуправство, коли вже ті клоуни перестануть робити що хочуть
свідомий до волиняка Показати IP 27 Лютого 2016 09:57
Бандера був "великий" активіст діяв так що в кінцевому рахунку всі його недолугі вчинки принесли користь тодішній Росії Тягнибик теж йде по його стопах теж мабуть завербований ворожими спецслужбами
Лана до свідомий Показати IP 27 Лютого 2016 10:37
Ви доморощений сепаратист, через таких, як ви іде у нас війна,гинуть люди, розтрощені будинки, вивезені з Донбасу підприємства, вбивають і гвалтують людей, вбивають, навіть, за українське слово. Дякуйте Богу і тим воїнам, які пішли нас захищати, які тримають нам тут мир. І що у вас є цілий будинок і т.д. Моліться Богу за Україну, за єдність і незалежність. Не сійте сепаратизму, і не пишіть дурниць, якщо не хочете бути рабами у своєму домі.
свідомий до Лана Показати IP 27 Лютого 2016 11:20
ви дуже помиляєтесь я патріот своєї землі батьківщини яку неоднорозаво захищав я не сепаратист бо не бажаю ніяких відєднань приєднань асоціацій членств і тому подібногоє, вважаю що людина прийшла на землю щоб жити власними силами працею розумом на тій землі де народилася а тепер бачу необхідно захистити свою землю від таких як ви і тягнебик для яких вже немає нічого святого продають майбутнє дітей, інтереси народу, суверенітет держави все за зелені грошики а може в і душу свою продали нечистому словами про Бога прикриваючись
Юлія Парій Показати IP 26 Лютого 2016 19:38
А про екомічну сторону питання хтось подумав...
Вуйко до Юлія Парій Показати IP 26 Лютого 2016 20:58
То хай собі коняка думає, в неї голова велика.
рим до Вуйко Показати IP 27 Лютого 2016 09:24
!!!!!! умора!!!!!!
Тарас Чурило Показати IP 26 Лютого 2016 19:41
Влада не буде мовчати - зараз буде поліція і національна гвардія охороняти порядок' а з активістів зроблять агентів Кремля
А так воно й виходит до Тарас Чурило Показати IP 26 Лютого 2016 20:57
А активісти самі роблять так, що все на руку Путіну виходить. Може вони й справді спонсоруються ВВП? Якось я все більше починаю думати про це...
рома Показати IP 26 Лютого 2016 20:33
Пірати 21 століття.
а Показати IP 26 Лютого 2016 22:23
волинські активісти не хочуть хоча б що небудь побудувати, хоча б пандус для безногого ветерана АТО?
гм-е до а Показати IP 27 Лютого 2016 01:11
а накуя їм той пандус?
Василь Показати IP 27 Лютого 2016 00:36
От цікаво, розпочали бучу бо хотіли до Євросоюзу, а тепер самому ж Євросоюзу гадять. Адже саме Євросоюз зобов'язав Україну, так, саме зобов'язав, створити безпечні умови для перевезення вантажів тими самими авто з якими ці "активісти" й борються. Я не знаю кому вони на руку грають, але те що самі собі шкоду роблять, то це стопудово!
Лана Показати IP 27 Лютого 2016 10:44
Потрібно повністю заборонити, на вищому рівні, будь які відносини з ворогом. Фурами можуть перевозити будь що, навіть, зброю. Так, як у Донбас так звану "гуманітарку" повну зброї. Ні одна країна світу такого приниження людської гідності не дозволила б собі, торгувати з ворогом. Комусь у владі це вигідно. Думайте головою, що пишете. МАЙТЕ ЛЮДСЬКУ ГІДНІСТЬ! У нас війна з росією, вони наші вороги, нас в Донбасі вони вбивають, знищують, гвалтують, грабують, вивозять заводи і фабрики. Дякуйте Богу, що у нас тут мирно!!! А то по другому "співали б.
Анонім до Лана Показати IP 27 Лютого 2016 11:30
А бачите, як співають наші громадяни, ім аби гроші..... А гроші то підуть на рашу, та і в кишені наших бізнесменів, що не здають податки....... Люди не мають своєі думки, думають так,як ім нав'язують
свідомий Показати IP 27 Лютого 2016 11:11
"Свободі" Волині на замітку: "В Ужгороді активісти блокади російських фур заявили про згортання своєї акції. Про це на прес-конференції повідомили координатори блокади Микола Марчишак та Тарас Деяк. За їхніми словами, закарпатська блокада довела, що громадські активісти мирними акціями можуть змусити уряд реагувати на свої вимоги. Водночас вони згортають активні дії з блокування проїзду російських фур, аби не зашкодити економічним інтересам України."
Волинь моя Показати IP 27 Лютого 2016 23:14
Ну нарешті Свобода пукнула аж в 4 областях - фури вони спиняють. А де ж ви були раніше?
Волинь моя Показати IP 27 Лютого 2016 23:26
Взагалі я вважаю що Свобода, чи той Правий сектор це є завербовані агенти ПТН ПНХ. Ну тобто маю на увазі керівників цих організацій. А хлопці, які не розібрались, ще є молоді, дозволили ввести себе в оману, от і виконують всі їх забаганки. Мене, наприклад, дуже добре навчила ПОМАРАНЧЕВА РЕВОЛЮЦІЯ, яку я підтримував як тільки міг. І тільки тоді, коли Ющенко прийшов до влади - він мені просто відкрив очі, що ця революція була зроблена ОЛІГАРХАМИ руками простого народу. Пишу їх саме з великої букви так як це розумні люди, які здатні вводити в оману такий простий народ як я. Ну що ж. Коли відбувався майдан я не дав себе ошукати, і не підтримував його зовсім, оскільки зрозумів, що за ті часи, коли відбулась помаранчева революція олігархи стали ще більш зажерливішими і вирішіли пролити людську кров. Ви думаєте що Яник такий поганий що його скинув народ? Ні, просто він вже почав грабувати самих олігархів і відбирати їх майно, от вони і вирішили його скинути вашими руками. Ех, чекаю тепер на ваші мінусьониши.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus