USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські євромайданівці «поділили» головні посади області. ЗАЯВА

27 Лютого 2014 12:12
Волинська Самооборона Майдану оприлюднила заяву в соціальній мережі Фейсбук щодо перезавантаження влади. У ній вказаний розподіл кандидатур на посади керівників обласних державних структур, установ та організацій.

Текст заяви поданий нижче без змін:

Правий Сектор Волині, Волинська Самооборона Майдану та Волинський Автомайдан, виконуючи завдання Майдану з перезавантаження влади, вносять свої пропозиції щодо кандидатур на посади очільників обласних державних структур, установ та організацій на обговорення громадськості Волині. Зокрема:

1. Голова Волинської обласної державної адміністрації - Данильчук Павло, лідер Правого Сектору на Волині, депутат Луцької міської ради, керівник Сотні Самооборони Майдану «Волинська Січ».

2. Начальник УМВС у Волинській області - Мерчук Сергій, заступник керівника Сотні Самооборони «Волинська Січ», учасник бойових дій на Майдані, який отримав поранення.

3. Обласний прокурор - Майя Москвич, відома активістка Майдану, голова Всеукраїнської громадської організації «Національний Альянс».

4. Начальник управління Служби безпеки України у Волинській області - Тимощук Руслан, заступника керівника «Правого сектору» на Волині, активний учасник боротьби за незалежність, активіст Майдану.

5. Обласне управління державної служби України з надзвичайних ситуацій - Поха Сергій, співзасновника Волинського Автомайдану.

6. Начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства - Хведчак Андрій, начальника штабу Волинської Самооборони Майдану.

7. Начальник Головного управління міністерства доходів у Волинській області - Буряк Олександр, співорганізатор Волинського Автомайдану, член Ради Автомайдану.

8. Керівник Волинської митниці - Омельчук Андрій, адвокат, сотник 37-ї Сотні Самооборони Майдану.

9. Керівник Державної інспекції з питань сільського господарства - Лук’янчук Віктор, голова асоціації фермерів Волині.

10. Начальник Держфінінспекції у Волинській області - Мирка Іван, керівник антикорупційної групи Волинської Самооборони Майдану.

11. Очільник Волинського облавтодору - Ольхович Андрій, один з засновників Волинського Автомайдану.

12. Начальник Головного управління Держказначейства у Волинській області - Томчук Богдан, економіст, керівник відділу організаційно-кадрової роботи Самооборони Майдану на Волині.

13. Начальник ДАІ у Волинській області - Голод Леонід, один з організаторів Автомайдану на Волині.

14. Керівник Волинського обласного управління Антимонопольного комітету - Ігор Дильов, підприємець, громадський діяч. Окремо заявляємо – влада, як самоціль нас не цікавить. Але перешкодити приходу до влади одіозних осіб з минулого – наш обов’язок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 390
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 12:14
Шановні Ви що взагалі з мізками не дружите?!!!
йося моргенштерн до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 12:36
УКРАЇНА знову відкинута років на 15 назад!!! Мовчіть і далі!!!
Отто до йося моргенштерн Показати IP 27 Лютого 2014 13:35
Це вони просто переплутали... думали що сьогодні 1 квітні "День гумору"
ВДВ до Отто Показати IP 28 Лютого 2014 20:04
Так і вони подумали сказали нам раніше не дочикавшись 1 квітня, хлопці вам спочатку від маминої циці потрібно відійти а потім про освіту думати!!!!!!!!!Якщо вони хочуть війни---організуємо 70% Волинян мають на них великий ЗУБ.
Остап до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 12:46
ПРОПОНУЮ РОЗДАВАТИ ПОСАДИ ЗА ПРИНЦИПОМ ХТО ГУЧНІШЕ КРИКНЕ СЛАВА ГЕРОЯМ :))) ось і їх принцип не за проффесіоналізмом а за присутністю...
Людина в шоці!!! до Остап Показати IP 27 Лютого 2014 21:00
Мені цікаво, а коли роздавала посади, то що керувалися виключно посадами які займали ці "люди" на майдані? До кожної посади тільки примітка що той то заступник, той то співзасновник, а той організотор майдану! А де написано хто ці люди по життю, яка в них освіта та попереднє місце роботи? А то я теж собі хочу якусь посаду (наприклад прокурора, в мене й освіта підходяща є), бо декілька разів проходила повз майдан і теж допомагала скандувати, так що я теж співорганізаторка майдану!!!! Дайте посаду!!!
Peter до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 13:55
Фахівців та спеців треба! Кухарки вже керували.
орест до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 16:29
я рахую що це люди не дурні і реально мають високий рівень щоб займатися дійсно справами а не казнокрадством!!!!
яяя до орест Показати IP 27 Лютого 2014 19:08
будеш плакати гіркими сльозами коли це станется!!!!!
жах до орест Показати IP 27 Лютого 2014 19:12
петюпавліка в заступники
орест до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 16:29
я рахую що це люди не дурні і реально мають високий рівень щоб займатися дійсно справами а не казнокрадством!!!!
екскурсовод до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 18:29
Пропоную Луцьки хлопцям зібратись і начистити морду цим самозванцям! Хто вони такі, що будуть нами керувати, *ебіли малолєтні! Якщо потрібно, я і сам приїду з Ківерець.
гном до екскурсовод Показати IP 28 Лютого 2014 20:08
я радий і маю ще підтримку чоловік 50-60 ми їм точно начистим ми покличим беркут і на коліна всіх поставим
ПРАВДА до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 18:32
Слава Україні! Невже наші ГЕРОЇ загинули за те щоб зараз керував Данильчук? ДЕ ВІН був коли помирали люди? поранені лежать в лікарнях, а він цілий і не ушкоджений хоче місце губернатора. ЩОБ ЗАЙМАТИ ЦЕ МІСЦЕ ПОТРІБНО ЗАСЛУЖИТИ ПОВАГУ ВІД ЛЮДЕЙ,а не ставити перед собою цих людей на коліна і просити у тебе пробачення. Лише перед Богом і героями людина стає на коліна. ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!
НАЦІОНАЛІСТИЧНА ШМОН до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 18:42
Я піс...яю кіп`ятком читаючи про цих довбнів-гебельсів, адже у них не має ні досвіду роботи ні поняття про структури які вони воліють очолювати... Стоп, вони ж були на Майдані - це "АРГУМЕНТ":) Якщо це не розіграш, і всі вищеперелічені особи дійсно цього бажають, то всіх кандидатів терміново необхідно провести через психіатричну експертизу з поставленим (заочно) діагнозом депресивно-маніакальний самооцінковий психоз на стадії загострення... До речі деякі з них мають кримінальні судимості, але після Яника, судимість, це брендова фішка для керівника:)
ПРАВДА до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 19:02
СЛАВА УКРАЇНІ! Данильчук уже себе показав коли заставляв людей ставати перед ним на коліна(так рветься до влади), просити у нього пробачення, писати примусово заяви на звільнення, ТА ХТО ТИ ТАКИЙ ДЕ ТИ БУВ КОЛИ ВМИРАЛИ ГЕРОЇ, ПОРАНЕНІ ЛЮДИ ЛЕЖАТЬ У ЛІКАРНЯХ а ти цілий і не ушкоджений.А на коліна людина стає лише перед Богом.Щоб займати цю посаду потрібно ЩЕ ЗАСЛУЖИТИ повагу від людей.ГЕРОЯМ СЛАВА!
обалдеть Показати IP 27 Лютого 2014 12:14
других слов нет...
sv Показати IP 27 Лютого 2014 12:16
Хто всі ці люди? Чому ніхто не питає, яка в них освіта і чим вони заробляють на життя???!
Я до sv Показати IP 27 Лютого 2014 12:17
они еще не зарабатывают, они только хотят сейчас заработать...
sv до Я Показати IP 27 Лютого 2014 12:35
Ну чому ж, Данильчук "З 2007 по 2010 рр. - спеціаліст І категорії відділу у справах сім'ї та молоді департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради". І зразу в голови ОДА! Хороша карєра для 29-літнього пацана.
Українка до sv Показати IP 27 Лютого 2014 13:05
І візьміть до уваги-це єдине його офіційне працевлаштування.За що жив?
анна до sv Показати IP 27 Лютого 2014 15:43
та цю людину, взагалі, треба гнати з міста. Починається знову, нова влада диктаторів. Тільки, вони ще дуже молоді, зелені і зовсім без розуму. Данильчук думає, що всі люди це приймуть, та він глибоко помиляється. Встане весь Луцьк, буде ще один Майдан, тільки тепер не з таких, які були , а вся громадкість, вся інтелігенція, ми не дозволимо цим молодим бандюгам, половина з них вийшли змісць позбавлення волі, робити безлад тв місті. Що Павло , влади захотілося. Додому в своє рідне село Торговиця, там керуй і підніиай сільське господарство. Ганьба таким як Павло Данилоьчук.
яяя до анна Показати IP 27 Лютого 2014 19:13
МОЛОДЕЦЬ!!!!а то я вже три дня не можу спокійно спати дивлячись на цей бардак у Луцьку
ігор Показати IP 27 Лютого 2014 12:16
вже зовсім крша поїхала в них
Ржунемагу Показати IP 27 Лютого 2014 12:16
Мир сошел с ума. Когда наши люди действительно гибли на Майдане за будущее страны, Данильчук и ко привязывали Башкаленка к сцене, поливали его водой и устроили там настоящее театральное представление. Посмотрите на его биографию - человек ни дня не работал, всю жизнь по политическим партиям и гражданским организациям штаны протирал :)
Не до смеха до Ржунемагу Показати IP 27 Лютого 2014 13:03
Данильчук, действительно самое большое зло в данной ситуации для Волыни, когда ребята были на майдане под пулями , это чмо с толпой подобных глумился над людьми - присмотритесь к этому выродку - копия ШАРИКОВ
треба напитись бо не до Ржунемагу Показати IP 27 Лютого 2014 14:13
казнокради майбутні
любов до Ржунемагу Показати IP 27 Лютого 2014 15:45
в нього взагалі ніякої біографії, одне, закінчив школу в селі Торпговиця з відзнакою. А село Рівенської області, туди його, керувати ОДА, а не на Волині.
Лучанка до Ржунемагу Показати IP 27 Лютого 2014 16:17
Шановн! небайдуж! волиняни! Сьогодн! о 19 год. 45 хв. Волинське телебачення буде транслювати прямий еф!р з представниками правого сектору (в другому блоц! програми - п!сля реклами), де буде надана можлив!сть поставити сво! запитання. Закликаю не мовчати ! довести до так званих предстаник!в ново! влади, а точн!ше - самопризначенц!в на кер!вн! посади област! думку про них Волинсько! громади.
Він Показати IP 27 Лютого 2014 12:17
Ви хоть уявлення маєте куди рветесь? Спочатку вивчіться, здобудьте досвід (років 15), заслужіть авторитет за напрямками роботи..., а тоді можливо щось і очолите....це жах!!! Не допусти Господи!!
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 12:17
юхуу :))))) ліпіни олика ліпіни
Невський до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 15:35
ЦЕ ТОЧНО!!!!! БРЕД!!!!
Коля Показати IP 27 Лютого 2014 12:18
Свинство... Це плювок людям в лице!!!! Уявляю куди ми зайдемо з такими очільниками...вони ж поняття зеленого не мають!!!
Яків Показати IP 27 Лютого 2014 12:19
Цією заявою Данильчушка і його свора повністю себе дискредитували і ще раз підтвердили, що революція - то був привід добратися до корита. ГАНЬБА! ГАНЬБА! ГАНЬБА!
Не ганьба до Яків Показати IP 27 Лютого 2014 14:55
А панду геть і героям сала. Панда в бігах, гірої ляглі і просют - сала, влади, голих баб, юхууу....
Не ганьба до Яків Показати IP 27 Лютого 2014 14:57
Перекладаю: цими своїми діями вони хочуть показати, що ті хлопці на Майдані, Небесна Сотня, загинули дарма...
думаю Показати IP 27 Лютого 2014 12:19
мак добрий був
Анна до думаю Показати IP 27 Лютого 2014 15:48
ось це вірно, п*ятий сектор треба весь до наркодиспансеру, а там разом і до психлікарні. Закрити їх там всіх.
ТЕЖ ДУМАЮ до думаю Показати IP 1 Березня 2014 00:31
НЕ ТО БУЛА КОНОПЛЯ
біографія Показати IP 27 Лютого 2014 12:20
А де їхня автобіографія??? ви що здуріли,, кого, куда???в село корів пасти!!! Люди які взагалі некомпетентні в цьому і на такі посади!!!! громадо агов чому мовчимо??? спайємо нашу Волинь, ці бездарі розвалять її за пів року!!!
Думаю... Показати IP 27 Лютого 2014 12:20
Думаю... вони подуріли. Як без досвіду роботи в даних організаціях можна працювати на таких посадах. З такими темпами ви область погубите. Проте мені здається, що всі рвуться просто до державного "корита" під лозунгами Євромайдану.
бімба Показати IP 27 Лютого 2014 12:20
це діагноз народ роззброюйте цих дітлахів а то скоро один одного повбивають
лучани Показати IP 27 Лютого 2014 12:21
а ви людей запитали чи вони згідні? Майя прокурор? ви що самі з себе смієтесь? ви будете на усіх воду лити і наручники одягати????? ваше рішення -це не рішення людей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Мали б совість. Люди загинули, а ви вже крісла претесь. Хоч один з вас в Києві був на Майдані ?
Бандура Показати IP 27 Лютого 2014 12:21
Головою РДА в Рожище - Гаврука Сашу - "відомого" правозахисника...)))
хі до Бандура Показати IP 27 Лютого 2014 12:59
краще в мери!!!!!!!!!!!
Макс до хі Показати IP 28 Лютого 2014 02:02
Ні, краще Жанку!!!
Юра до Макс Показати IP 28 Лютого 2014 02:03
А прикольніше "швейцара", того шо двері в магазинах відкриває)
Дмитро Показати IP 27 Лютого 2014 12:21
вот вам і все наборолись ми )
Сусід Показати IP 27 Лютого 2014 12:22
Геть здуріли...Кінець нашій квітучій Волині, якщо у неї будуть такі керівники. Буде друге Гуляй-поле.
до джулії ок Показати IP 27 Лютого 2014 12:22
Вітаю усіх з"явився діючий ПРезидент України ЯНУКОВИЧ.Д**па всім дебілам на Волині і в Україні.Геть бандерівську банду
степан Показати IP 27 Лютого 2014 12:24
як можна таку дітвору наглонастроєну призначати на посади такі? попрацюйте спочатку спеціалістами . ЛЮДИ НЕ ДОПУСТІТЬ щоб ця молодь в місті керувала. НЕ МОЖНА. У НИХ вже зовсім розуму немає. Нехай хтось з них очолить Луцьке ДЕПО і віддасть людям заборгованість або в ЖЕК покаже свою роботу -допоможе дахи крити людям, людяні проблеми вирішать. Таких поважати не будуть мудрі люди. ЩЕ ТАК НІ ПРИ ЯКІЙ ВЛАДІ НЕ БУЛО. ГАНЬБА
луцьк Показати IP 27 Лютого 2014 12:25
нема слів зовсім вже світ зійшов з розуму. не можна таких до влади. БОЖЕ сохрани від таких людей
Лєнін Показати IP 27 Лютого 2014 12:25
Так может ли кухарка управлять государством?
Лучанин - 2 Показати IP 27 Лютого 2014 12:25
Ааа...мої очі..........!!!!!!!
))) до Лучанин - 2 Показати IP 27 Лютого 2014 12:29
моя голова!!! скакали під данильчукове диригентство на театральному? хтось йому в пику дав за те, що він виробляв? га? ні? їжте дулю з маком, хоча хрін їх знає, що вони курили.
Анна до ))) Показати IP 27 Лютого 2014 15:54
я жінка, абуло бажання вийти на сцену і плюнути Павлові в очі. А можна було б і в пику дати. Але мої діти мене б не зрозуміли. Вже пора закінчувати з цим театром. Люди вставайте, виходьте на майдан. Шановні жінки, давайте цього Павла роздягнемо і по дупі палицею надаємо. Бо воно ще молоде, щоб до нього якісь силові методи застосовувати.
Оля Показати IP 27 Лютого 2014 12:27
що за новий наркотик вигадали....щоб таке написати ЖАХ!!!
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 12:28
Мая щось курить, це не обговорюється! Реально повний неадекват.....Або єю хтось керує. Вона проплачена, хтось хоче влізти в політику завдяки їй. Подивіться на неї. Розуму немає, краси немає...Освіта?Робота? Родина?Інтелект?
Анонім - аноніму до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 12:32
Анонім, причому тут краса, родина????????А інтелекту тобі не вистачає...!Факт!!!!От освіта, щоб бути прокурором....юридична необхідна....та ще й досвіду кілька років.....!!!
Анонім до Анонім - аноніму Показати IP 27 Лютого 2014 12:35
Вона - жінка!!!!! Хай приведе себе у порядок.
омг до Анонім - аноніму Показати IP 27 Лютого 2014 14:27
досвіду треба не кілька років, а 10 мінімум
Знаючий Показати IP 27 Лютого 2014 12:28
Хведчак - головний лісничий??????? Люди добрі, що ж ви робите???? Зрозумійте, кожен має займатися своєю справою: лікар - лікувати, учитель - навчати, і т.п. А людина з освітою історика керуватиме управлінням лісового та мисливського господарства.... дибілізм. Андрій, включи мізки!!!!
бондар вася Показати IP 27 Лютого 2014 12:28
буде ще гірше як було. вже можна взагалі без Конституції жити, що скажуть -те і роби, а ні то воду наллють і в ранучники. молодь "налякана"
Майдан Показати IP 27 Лютого 2014 12:29
вот вам і довалось одне замість другого
неля Показати IP 27 Лютого 2014 12:29
без коментарів нема вже що і написати світом правлять сссссс
ДруХ Показати IP 27 Лютого 2014 12:29
Поха Сергій....А він вже закодувався?
оксана луцьк Показати IP 27 Лютого 2014 12:30
люди не дайте таким людям зайняти посади бо буде крах області і місту ЛУЦЬК
да Показати IP 27 Лютого 2014 12:31
янукович воровал, эти будут грабить...
Роман Показати IP 27 Лютого 2014 12:32
Я надіюсь, що це жарт
І я!!!Хоча тут не до до Роман Показати IP 27 Лютого 2014 12:33
І я!!!Хоча тут не до жартів!
вітя Показати IP 27 Лютого 2014 12:32
мир давно сошел с ума ужас что дальше народ?
Звертаюсь Показати IP 27 Лютого 2014 12:32
до міського голови:" Пане голово,Ви в змозі навести порядрк в місті? Бо недалеко вже той час,що Ви будете стояти на колінах на сцені майдану і прикутим до труби".Такого сміхотворіння Луцьк ще не знав.
опупеть до Звертаюсь Показати IP 27 Лютого 2014 13:06
Было бы смешно, но волосы встают дыбом. Прям республика шкит, а не Луцк. Дальше будет больше.
ШАНОВНІ "АКТИВІСТИ", Показати IP 27 Лютого 2014 12:33
Ви - це скупчення бандюків-безпрєдєльщиків, які обнагліли в кінtць. Але про це не будемо. Хочу повідомити вам, для того, щоб обіймати ту чи іншу посаду необхідно мати відповідну освіту, на керівні посади мініміму магістр, з чималим стажем роботи, та без кримінального минулого. А ви неодноразово порушували закон під гаслами будівництва нової держави, і сьогодні взяли палиці в руки і будете САМІ призначати на посади. Обламайтеся бо так не буде. Навіть, якщо в затьмаренні, хтось припустить таку можливість, ні одна людина, яка зараз працює у перерахованих вами відомствах не стане з вами працювати. Такщо, бажаю удачі
антон Показати IP 27 Лютого 2014 12:33
хтось попрікалувався навєрніка бо це вже всі грані
Антон до антон Показати IP 27 Лютого 2014 12:34
10000%
ПИЗДЕЦЬ Показати IP 27 Лютого 2014 12:34
Я ПРИЙШОВ.
заява Показати IP 27 Лютого 2014 12:34
СБУ повинна негайно затримати організаторів Правого сектора. Не бійтесь, погралися і досить. По тихому в лісок......
Анна до заява Показати IP 27 Лютого 2014 16:02
Шановні правоохоронні органи,Ю приходьте до тями, беріться за роботу. Ви єдиний орган в країні, який зараз діє по Конституції. Все до праці. Займайтеся цим дебільним сектором, там роботи непочатий край, не бійтеся тої сволоти, там не має жодного нормального, так як не було в попередньому уряді. СИЛОВИКИ ДО РОБОТИ.
зіновій Показати IP 27 Лютого 2014 12:35
ні так не може бути. Не можна відразу на такі посади після того як вони "дебоширили" місто область людей. ні в якому раі ні не доведи Господь покращення з такими не буде.
Міліція Показати IP 27 Лютого 2014 12:36
Довідка: в юнності Поха був квартирним злодієм + небайдужий до марихуани!!! Жах!!!
Олька до Міліція Показати IP 27 Лютого 2014 12:44
Мені чоловік казав, що він алкаш....і неадекват
ОЛЬГА до Міліція Показати IP 27 Лютого 2014 18:15
Цей розумник Поха задумав у будинку,де проживає,відремонтувати дитячий майданчик,!!!!Але не дай Боже своіми руками і не .за свій рахунок(так як це робили до нього люди)!!!!Уявіть ходив по квартирах пенсіонерів,до яких приіздять онуки та збирав гроші на ремонт.А коли старі та немічні люди пояснювали,що коли з ними жили діти,то ремонтували самі як могли.На що ЦЕЙ ЧЕСНИЙ ПАТРІОТ УКРАІНИ повідомив:"нехай прийдуть на майданчик ваші онуки я іх особисто вишвирну!!!!!! Ще можу розказати як ПОХА у своєму дворі серед ночі привіз дуже класних та дуже п*яних дівчат ,які танцювали голяка на дитячих гойдалках!!! ТАКІ ЛІДЕРИ-ЦЕ НІЖ У СПИНУ НАМ ЖИВИМ ТА ЗАГИБЛИМ ГЕРОЯМ!!!!!!!
Лікар Показати IP 27 Лютого 2014 12:37
Звернуться по медичну допомогу добродії-революціонери! Все це піна, яка швидко сплине....Якась дурня! пане Данильчук, державне будівництво - це не в балаклавах ходити по місту! Не соромте Україну, бо мабуть що треба люстрація серед вашого оточення за дисредитацію укарїнської державності!!!!
Анатоль Показати IP 27 Лютого 2014 12:37
в цій заяві, мене радує одне.....коментарі людей
Юрист до Анатоль Показати IP 27 Лютого 2014 13:12
Люди не знают после прочтения плакать или смеяться. Возникают только нецензурные слова в адрес этих личностей.
Люблю Волинь до Анатоль Показати IP 27 Лютого 2014 13:57
Прочитала цей список - жахнулась!!!! Реально страшно стало!!! Прочитала коментарі людей - заспокоїлась)))) Волиняни не допустять такого! Ми не для того мерзли на майдані, гнали банду геть, щоб прийшла нова не грамотна і мало адекватна банда!!! Дякую всім, хто залишив коментар! Все таки в Луцьку нормальні і розумні Люди живуть)))) За виключенням цього списку, якій дуууууже рветься на високі посади!!!!
Беркут Показати IP 27 Лютого 2014 12:38
А Поха це не син Похі колишщнього мера, що не раз був поза законом
Сокіл до Беркут Показати IP 27 Лютого 2014 12:40
Він самий! Мажор рветься до влади зі справкою з псіхіатричної лікарні!!!
Анонім до Сокіл Показати IP 27 Лютого 2014 12:42
о! Стопудово! Коріні лучани знають, хто є хто!
Анонім до Беркут Показати IP 27 Лютого 2014 12:41
знаю, що алкаш він. Це 100%
я до Беркут Показати IP 27 Лютого 2014 15:24
Оговтайтесь. ЩЕй ПОХА раніше судимий за розбій. ДІТИ, Ви зовсім подуріли чи тільки Данильчук гітлерюгенд.
гривна отреагировала Показати IP 27 Лютого 2014 12:38
гривна уже отреагировала на эту новость: Стремительный обвал гривни продолжается: на межбанке доллар достиг отметки 11,50 грн/долл. Доллар на межбанковском валютном рынке 27 февраля по состоянию на 12:09 достиг уровня в 11,20-11,50 грн/долл. торги по доллару на 12:09 проходят в диапазоне 11,2000-11,5000 грн/долл., евро - 15,2871-15,7007 грн/евро, рубль - 3,094-3,177 грн/рубль. Источник: http://censor.net.ua/n273099
громадянин Волині Показати IP 27 Лютого 2014 12:39
В це мало віриться, але якщо, не дай Бог... то тут вже має вийти справжня громада і сказати своє слово, а не ця дітвора з дубинками, яка вже геть загралась і все витворяє від імені народу! Тільки справжній народ Волині може поставити крапку у цій вакханалії Гузя і Данильчука!!!
Інна Показати IP 27 Лютого 2014 12:39
Це теж саме, що мене зараз за рояль посадити та попросити грати Бетховена!!! ЖАХ!!! ЩО У ВАС В ГОЛОВІ? Стружка?
777 Показати IP 27 Лютого 2014 12:40
А де ж Перванчук? Його забули, так...? Майка -прокурор, застрелитись не встати, громадська "активыстка" , мать твою налєво... Позор Данильчукам, Похам, і всякій швалі, яка написана ...
888 до 777 до 777 Показати IP 27 Лютого 2014 13:49
Майку під прокурора можна класти бо вона страшна і тупа як і всі прокурори! Данильчука в охоронці в ОДА на вході нехай гроиадян запитує хто до кого заходить. А всіх інших загнати в палатки над Стиром і нехай далі МАЙДАНЯТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЛОХИ МАЛОЛІТНІ !!!!!!!
Анна Показати IP 27 Лютого 2014 12:41
Діти...Вам ще ніхто по дупі не давав!!!! А ви так проситесь!!! Стадо баранів-анархістів!!! Посад їм захотілось!!!
123 Показати IP 27 Лютого 2014 12:45
Ось ми і ПРИЇХАЛИ............в епоху дибілізма... Вітаю вас Волиняни
макс Показати IP 27 Лютого 2014 12:47
Це прикол? Круто, але ж сьогодні не 1 квітня.
ВОЛИНЬ Показати IP 27 Лютого 2014 12:47
Це скоріше вброс для людей, щоб подумали у що може все перетворитись! Ці "побратими" вже явно загрались і цьому треба ставити крапку! А це може зробити тільки ВР та новообраний Уряд, який призначить голову ОДА на Волині! А всі інші розподіли-призначення будуть проходити з його подання і затвердження у Києві!!! Але якщо це не сподобається Гузе-Данильчукам і вони спробують знову пограти у війнушки, то тут вже має сказати слово справжні люди, громадяни Волині!!! Досить цієї вакханалії в області, яку розвязав Гузь з Данильчуком!!! Вже царьками себе возомнили і правителями порядку в області!!! НІ!!! Ганьба!!!
буга_га Показати IP 27 Лютого 2014 12:48
Придуріли!А ольхович-не синок бувшого шефа автодору???Мало тато накрав , зробив собі ліву фірму , тепер синок?То вже занадто.Хто вам дав право? Якщо таке буде , то підете і ви.
Анонім до буга_га Показати IP 27 Лютого 2014 12:51
В нього дочка....взагалі-то...
007 до буга_га Показати IP 27 Лютого 2014 13:07
плімяннік і не ольхович, а Ольховий
Мирослава Показати IP 27 Лютого 2014 12:49
Висновок один! Кришу рвануло дітям!
Однокласник Показати IP 27 Лютого 2014 12:49
Обласне управління державної служби України з надзвичайних ситуацій - Поха Сергій Його із школи вигнали за суцільні "2" в навчанні, це просто ппц...
звернення Показати IP 27 Лютого 2014 12:49
Головному лікарю Волинської обласної психіатиричної лікарні. Прошу терміново з метою збереження миру і громадського спокою на території Волинської області, життя і здоровя громадян, перевірити всіх вказаних у списку осіб на наявність психічних розладів, прояви яких наявні і видимі неозброєним оком.
Лікар Показати IP 27 Лютого 2014 12:50
Олика! Декому Ліпіни?
Лучанин до Лікар Показати IP 27 Лютого 2014 13:13
Головний лікар Волинської обласної психіатиричної лікарні ВСТАВАЙ та Волинян СПАСАЙ!!!!!
Держак до Лікар до Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 14:23
Головний лікар Волинської обласної психіатричної лікарні заберіть своїх пацієнтів у палати
свод Показати IP 27 Лютого 2014 12:51
Ольхович? Сімейка злодіїв?
Анонім до свод Показати IP 27 Лютого 2014 12:59
там в них хтось у Налоговій працює?
Да да до свод Показати IP 27 Лютого 2014 15:36
Ага, таку на взятках в санстанції брали
о_О Показати IP 27 Лютого 2014 12:51
Начальник управління Служби безпеки України у Волинській області - Тимощук Руслан "Сказочный дол....б"
Ігор Показати IP 27 Лютого 2014 12:51
Да, Поха зі мною у вечірній школі вчився!!! Даун повний!
Ігор Г. Показати IP 27 Лютого 2014 12:52
а шо всі класні пацани, а трава не наркотік
ДИБІЛІЗМ Показати IP 27 Лютого 2014 12:52
який обласний прокурор ... де юр. освіта.... стаж роботи!!!!!!!! дівку мало таскали.... а Данильчука женіть, бо отримаєте життя-небуття
24543 Показати IP 27 Лютого 2014 12:53
Ось тепер можна виходити народе і реально надавати по с...ці тими палками, з якими вони ходили по вулицях... СРАМОТА...
Думаю... Показати IP 27 Лютого 2014 12:53
Думаю... Якщо це виноситься на розгляд громади області, тоді вже ясно, що буде з Вами. Вас обсвістають і порвуть на куски за такі дії. Частина громади вже висловила свою думку тут в коментарях. Тепер нехай ВН донесе це до тих "новообраних" посадовців.
дибілізму.... Показати IP 27 Лютого 2014 12:53
от за що вони боролись ..за посади
Українець Показати IP 27 Лютого 2014 12:54
Прокурора не можна таскати його притягували
Луцк Показати IP 27 Лютого 2014 12:55
Луцк, поднимайся! Этих мерзавцев прогнали уже вчера из Владимир-Волынского и Нововолынска. Они хотят влезть во власть на плечах убитых в киеве детей.
Со стороны Показати IP 27 Лютого 2014 12:56
Этого следовало ожидать - трусливый выскочка данильчук бегал с толпой подобных жаждущих власти , унижая чиновников прилюдно с одной целью - захватить должность. Если этот полицай дорвётся до власти , то наворует пополной !
Андрій Вікторович Показати IP 27 Лютого 2014 12:56
Майте совість!!! Ніякого сорому!!! Ще б у президенти США кандидатами пішли!!!
Луцьк Показати IP 27 Лютого 2014 12:57
Судячи по коментам, 99,9% нормальні люди! Так чого ми, лучани, ходимо стадом під керівництвом гузів-данильчуків? Стоїмо на майдані та аплодуємо тому, хто виступає зі сцени? Тих дибілів горлопанів маленька купка, а ми їм слово поперек не можемо сказати? Треба їм відкрито плювати в їхню неадекватну морду і заганяти копнями в стійло, де їм місце!!!!!!!!!! Ці уроди думають, що можна перемогти звичайних людей, яких вони вважають дурними, судячи з їхньої заяви!!! Лучани, наше завдання НЕ ДОПУСТИТИ їх до влади!!!!!!!!!!!!!!
Люблю Волинь до Луцьк Показати IP 27 Лютого 2014 14:03
Можливо треба збирати Майдан в Луцьку???? А то за нас всіх тут розписалися!!!!
Андрій Показати IP 27 Лютого 2014 12:59
Шановні претенденти на крісла,не позорте світлу пам"ять Небесної сотні.Будь те скромнішими і коректнішими в свїх діях і заявах .Не виключено,що може з"явитися Лівий сектор.
люстрантам.... Показати IP 27 Лютого 2014 12:59
всіх піддати люстраціїїї!!!!!!!! а гузя з данильчуком на кульпарківську.... у львові до них лагідніше ставитимуться
Анатолій Показати IP 27 Лютого 2014 12:59
Дебіли!!!! Куди ви рветесь!!!! Ваші амбіції вищі здорового глузду!!! Керувати такими структурами це вам не зі сцени в мегафон кричати!!!
55555 Показати IP 27 Лютого 2014 12:59
Голова Волинської обласної державної адміністрації - Данильчук Павло ви чо геть)))))))))))))
Думаю... Показати IP 27 Лютого 2014 13:00
Потрібно щось робити. Не можна цього допустити!!!
Петрович Показати IP 27 Лютого 2014 13:00
Я в шоці, як Москвич буде прокурором області? Вона хіба має освіту?Ми бачимо повну неготовність нової влади вирішувати проблеми народу!
Саша Показати IP 27 Лютого 2014 13:00
ЖАХ
Волиняка Показати IP 27 Лютого 2014 13:02
Якщо чесно, то навіть радісно що вони самі, так привселюдно відкривають людям очі на свою організацію. Люди в Києві вмирали, а ця купка людей виріщила на їх крові собі кабінети збрити...За що боролись??? Кому війна, а кому мать родна. А головне, що як це станеться (не приведи Боже) - ось їх уже на вилах точно винесуть, а не наручниками приковуватимуть...
Ну ну Показати IP 27 Лютого 2014 13:02
Яник, може й краще за цих.....прикриваючись загиблими.....
Коля Показати IP 27 Лютого 2014 13:04
Негайно спростуйте свою заяву...і скажіть, що це не Ви!!!! Інакше Позор залишится на вас!
ПЕТРОВИЧУ Показати IP 27 Лютого 2014 13:04
ВОНА НАПЕВНО ВИВЧАЛА КРИМІНАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ПІД ЧАС ДОМАШНЬОГО АРЕШТУ..... а люди працюють до 15 років після отримання юридичного диплому, щоб зайняти дану посаду. от за що боролись.... за МОСКВИЧ, ГУЗЯ І ДАНИЛЬЧУКА... геть з ВОЛИНІ
йдемо на майдан прот Показати IP 27 Лютого 2014 13:06
йдемо на майдан проти таких владців
Анонім до йдемо на майдан прот Показати IP 27 Лютого 2014 13:09
А в них тепер - законна влада. І автомати...
Лучанин до йдемо на майдан прот Показати IP 27 Лютого 2014 13:19
КОЛИ І ДЕ ВСІ ЗБИРАЄМСЯ ? Людли, тільки беріть з собою все, що під руку попадає, бо ці наркомани та дибіли так просто не здадуться!!!!!!!!
Люблю Волинь до Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 14:06
Давайте збиратися і гнати ГЕТЬ НОВУ БАНДУ!!!!!! Ми не для ваших посад і крісел на Мадані стояли!!! Скільки людей загино!!!! Скільки постраждало!!!! Ганьба, вам Правий сектор Волині!!!!!!!!!!!!!
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 13:06
Люди , Волиняни, Лучани та інші жителі Волині давайте збиратися, організовуватись та виганяти цих наркоманів, алкоголіків, злочинців, чи просто психічно хворих з території Волині а той з України. Пропонуйте де коли зустрічаємся, бо це тільки неадектватні люди таке можуть писати такі заяви. Данильчук елементарно два слова до кучі скласти не може, ні те що морда перекошена дибільна, а про всіх інших взагалі мовчу. Сокіль, екс - Беркут, начальник слідства УМВС у Вол.обл. Руденко, начальник СБУ, начальник УБОз, просимо вашої термінової допомоги, бо те що вже робиться це не революція на Волині , це бандитизм, рекетитерство.......Магазини грабують, зі зброї в людей вже стріляють.....Люди схаменіться вставаєм та розганяєм цих придурків.
Лучани до Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 13:23
І ще Башкаленко і Поліщук!!!!!!!!! Нормальні мужики, які не скорилися цим ублюдкам!!!!!!!! Вас почало поважати більше людей після тих подій на майдані!!!!!!!!!! Спасайте Волинь!!!!!!!!!!!!!!! Ви офіцери, за вами народ!
квест до Лучани Показати IP 27 Лютого 2014 13:43
Взагалі то башкаленко -м****дак.А ці зробили з нього героя.
Лучани до квест Показати IP 27 Лютого 2014 14:36
Якби був м***даком, то обіс***рався б на тій сцені!!!!!!!!!!!
Повна жопа до Лучани Показати IP 27 Лютого 2014 15:31
Башкалєнко відстояв свою позицію!!! 1-Н проти 1000-і обдолбаних придурків! Якім зараз приснилися солодкі місця!!!
поїхали до Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 13:40
от в неділю.... нехай відчуюють силу народу, а не сотні
Правоохоронці до Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 13:47
А як на коліна ставили то всі кричали добре а зараз страшно!!!
Анна до ЛУчанин до Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 16:19
МІЛІЦІЯ , СИЛОВИКИ, ВСТАВАЙТЕ, ДОПОМОЖІТЬ ЛЮДЯМ НАШОГО МІСТА, ПІДТРИМУЙТЕ НАС І СЕБЕ. МИ В ВАС ВІРИЛО. ДМИТРО БЄЛЯЄВ , НЕ СИДИ, НЕ ОПУСКАЙ РУК, БОРИСЯ ЗА СВОЮ ПРАВДУ.
для чого майднан Показати IP 27 Лютого 2014 13:07
нехай сядуть в крісла, а потім їх привяжемо на площі.... полєм гноївкою))))
діяти до для чого майднан Показати IP 27 Лютого 2014 13:47
Тоді вже пізно буде! Треба діяти негайно, а то навіть після призначень Кабміну і ВР вони можуть бути чимось не задоволені і почнуть тероризувати область!
Самокрутка Показати IP 27 Лютого 2014 13:08
Хороший у вас "план" товариші... Во торкнуло!
Лєнін Показати IP 27 Лютого 2014 13:08
Товарищи! Революция, о необходимости которой все время говорили большевики, совершилась. С ЧЕМ ВАС И ПОЗДРАВЛЯЮ!
Алик Показати IP 27 Лютого 2014 13:10
Це просто ні в які ворота. Голодранці і бикота, всі в осносному - з глибоких сіл. Більшість часу провели на свинофермах і корів пасли, а зараз - прийшов час в крісла посідати.
ІДІОТИЗМ Показати IP 27 Лютого 2014 13:10
О це ідот Данильчук в 28 років хоче піти стати Головою ОДА я менший за нього і то в мене стажу роботи більший. Він навіть в армії не служив це ж дибіл ходить кричить та нічого не робить лопату хай бере в руки польові роботи починаються хай по працює. Хоч Конституцію України почитає всі права та свободи людей порушує бали кримінал збирає з кожним днем.
Арсеній Показати IP 27 Лютого 2014 13:10
Сергій Поха: Обласне управління державної служби України з надзвичайних ситуацій Після закінчення бурси пішов на завод «Богдан» помічником слюсара-сантехніка. В 2003 році пішов працювати менеджером з реалізації канцтоварів у магазин «Ельза». Дуже досвідчений працівник)))
да до Арсеній Показати IP 27 Лютого 2014 13:14
"пішов працювати менеджером з реалізації канцтоварів у магазин «Ельза»", и там же, наверное, заработал на шикарный автомобиль, чтобы стать "автомайдановцем"... Нет слов... Геть эту нечисть из Луцка!
маргарита Показати IP 27 Лютого 2014 13:13
Это кучка необразованных людей,сторонников фашизма,которые понятия не имеют,что им делать на занимаемых должностях,так как у еих нет ни соответствующего образования,ни опыта работы.А всего лишь участие в майдане.Очень жаль Волинь,потому что у власти бандиты и мародёры,о каком развитии и демократии может идти речь.Смешно...
что делать до маргарита Показати IP 27 Лютого 2014 13:15
что делать, они знают хорошо: грабить, сначала "злочинну попередню владу", а затем и всех нас...
Виборець Показати IP 27 Лютого 2014 13:15
Прокурор Москвич! Мабуть теж була "під полковником " прокуратури?
Олег до Виборець Показати IP 27 Лютого 2014 13:20
Дибонутись можна! У нас що немає нормальних людей професіоналів? ЗБОР БЛАТНИХ І ШАЙКА НІЩИХ.!!!!!! ВОНИ НАС ВСІХ ЗА ЛОХІВ МАЮТЬ, ЛЮДИ,СХАМЕНІТЬСЯ, МИ Й ТАК УЖЕ В ДУПІ ,А ЗЦИМИ ПЛЕБЕЯМИ ВЗАГАЛІ В СРАЦІ БУДЕМ, ЖАХ!!!!
вася Показати IP 27 Лютого 2014 13:19
Москвичка -позор і всі інші. Не допускаймо щоб вони влізли в крісла. бо завал буде усім і погром усіх
Валерія Показати IP 27 Лютого 2014 13:21
Стає ще гірше ніж було!!!
маргарита до Валерія Показати IP 27 Лютого 2014 13:25
только один народ хлебнёт горечка от этой революции.А все так хотели перемен,лучшей жизни,получайте...ещё горькими слезами будете плакать
і гееть Показати IP 27 Лютого 2014 13:21
геть гузя з обласної радди
Олена Показати IP 27 Лютого 2014 13:25
Лучани, в разі здійснення такого сценарію слід виходити на вулицю і висловлювати свій протест! Зараз вони зберуть своїх 300 людей на майдані, ті проголосують за них, а потім скажуть, що їх підтримує 99 % волинян! Жах!
маргарита до Олена Показати IP 27 Лютого 2014 13:27
Поздно,уже ничего не сделаешь,фашисты у власти,у них оружие,правоохранительных органов как таков нет,а жизнь дорога каждому
Ігор Показати IP 27 Лютого 2014 13:28
Згідний!
олег Показати IP 27 Лютого 2014 13:31
Коли збираємось проти цієї банди?
поїхали Показати IP 27 Лютого 2014 13:32
відвідаймо новоспечених героїв
Лучанин до поїхали Показати IP 27 Лютого 2014 13:36
коли і де?
Саня Показати IP 27 Лютого 2014 13:33
Может давайте жить без законов, конституции, а просто - кто сильне тот и прав, как бандиты!!! Ужас!!! Посмотрите видео еще одного лидера "правого сектора" из соседней области (ровенской) введите в Гугл Саша Билый....еще хуже чем наши
Лучанин до Саня Показати IP 27 Лютого 2014 13:40
Наш дибіл Данильчук цю свиню привозив в податкову до Сінгаєвського! Цей Саша боєвик, він воював разом з чеченами. Ото влада!
Со стороны до Саня Показати IP 27 Лютого 2014 14:10
Сашко Билый, он же Александр Музычко. Воевал на стороне боевиков в Первой чеченской войне. За боевые "заслуги" Джохар Дудаев лично наградил его орденом "Герой нации" Можно ли считать легитимной вот такую власть? В чате Волинь пост Данильчук ответил, что координирует с ним свои действия. Какие милые чудесные координаторы
Хй до Саня Показати IP 27 Лютого 2014 14:44
Його ж судили за рекет - того сашка
Оксана Показати IP 27 Лютого 2014 13:35
Погоджуюсь з думкою, що призначення цих некомпетентних людей на посади призведе до повного колапсу області. Негайно збираємо народне віче.
ок Показати IP 27 Лютого 2014 13:35
Янукович вернувся!Радійте що цей жах скоро закінчеться.ЇХ ПОТИХЕНЬКУ ВІДСТРІЛЯЮТЬ.
ось так Показати IP 27 Лютого 2014 13:35
Данильчук каже про оновлену владу, а сам вже був депутатом мськради. І як може бути губернатором особа, яка привселюдно принижувала інших осіб, так це були злочинці із ПР, але ми ж хочемо будувати нову людяну державу із законом, а не перетворюватись на древніх римлян, які карають поганців у Колізеї. Краще суддівську ланку будувати в області першочергово!
Роман до ось так Показати IP 27 Лютого 2014 17:05
Без таких радикалів нічого не було б. Але він будучи депутатом не сидів вдома,як Ви напевно, а був сотником у Києві. Та протистояв цій бандитській владі .
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 13:38
Коли збирається народне Віче у Луцьку?
А Показати IP 27 Лютого 2014 13:38
Ви і справді ще будете радіти що Вітя вернувся.Бо ці дебіли рознесуть і область і Україну.Вони вже й так це майже зробили.
факти Показати IP 27 Лютого 2014 13:39
Сергій Поха. 04.06.2012 року з власного пістолета продірявив пузо своєму товаришу Самохвалову. Майя Москвич. 09.05.2011 року затримана працівниками міліції спільно з Самохваловим і Бальбузою за те, що розписувала фашистськими гаслами зупинку на вул. Винниченка. Люди! Схаменіться! Невже ми перестали самі себе вважати за людей, а стали скотами для таких "погоничів"? Не станемо за себе - станьмо за ниших дітей, бо ті вилупки будуть на біле казати чорне і заставляти їх так само говорити!
Коли збирається наро Показати IP 27 Лютого 2014 13:39
Коли збирається народне Віче у Луцьку?
777 Показати IP 27 Лютого 2014 13:39
Шок!!!! З таким керівництвом нам до Європи ще років 200(((
Лучанин до 777 Показати IP 27 Лютого 2014 13:46
В Європарламенті вже сказали, якщо буде керувати ПС в Україні, то грошей нам не дадуть ніколи!
O_o Показати IP 27 Лютого 2014 13:40
Через місяць і їх скинем за самовільне захоплення влади
Василь Показати IP 27 Лютого 2014 13:41
Я рекомендую всіх начальників управлінь взяти в Ліпінах
Коли збирається наро Показати IP 27 Лютого 2014 13:41
Коли збирається народне Віче у Луцьку?
до Башкалена Показати IP 27 Лютого 2014 13:42
вартайся... наводь порядок.... ше й озброїлись...бардак....
А до до Башкалена Показати IP 27 Лютого 2014 18:58
поддерживаю - Башкаленко настоящий мужик, не чета этим трусливым крикунам
Красуня Показати IP 27 Лютого 2014 13:42
Данильчук виходь за мене заміж! Я бистро з тобою справлюсь - відлюблю охоту від влади:))))
1 до Красуня Показати IP 27 Лютого 2014 13:50
та в нього щось Соколята вже вирвали, так от невідлюбиш
Бог палкою не б'є до 1 Показати IP 27 Лютого 2014 14:38
Бляха муха то капєц то капєц! І тут невдача...))))
я за Клімчукаа!!!! Показати IP 27 Лютого 2014 13:43
розумна та досвідчена людини...давайте його повернемо
Ельза океан Показати IP 27 Лютого 2014 13:44
Ото да!!! А ті діти шося вміють чи тілько в рупор кричати? Я не проти майдану і не проти революції, я тільки за. Але я за те щоб нарешті правили державою професіонали, а не якісь сосунки. Той Данильчук одні амбіції, ротика він бачте роззявив. Купка мажорів і пришелепкувати пчолка Майя. Який нафіг з неї прокурор? Де юридична освіта? Де досвід? Де стаж? На мило їх нах!
В луцке Показати IP 27 Лютого 2014 13:44
В Луцке было тихо и спокойно, пока не появилась эта мразь...
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 13:46
Через цих любителів революції у нас скоро не буде ні держави,ні нац.валюти,ні безпеки.
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 13:46
До слова, а де продається така наркота, що так сильно їх торкнуло??????
Роман Показати IP 27 Лютого 2014 13:46
Хто сидів вдома, сидіть дальше,та протестуйте в інтернеті, я особисто цих людей знаю був поряд з ними. Але взалі буде Луцьке ВІЧЕ та людське голосування. Ця влада тимчасова до нормальних виборів, потрібно щось робити ,Щоб не було хаосу.Головне завдання не допустити політиків ,які поміняли шапку.
Роману до Роман Показати IP 27 Лютого 2014 13:51
Ви придуркі і наробили цей хаос!!!! А люди як половлять цих дєлков, то так пролюструють, що будуть вслід за Яником перти з країни.
Роман до Роману Показати IP 27 Лютого 2014 15:17
Хаос та великі крадіжки зробили не ми ,а Янек.(почитайте втоплені документи,які там маштаби).Ці люди ,які загинули ВОЮВАЛИ за нас з Вами,добре ,що в людей є своя думка ми готові її вислухати ніхто нічого ,ще не вирішив ,це пропозиція,люди можуть підтримати ,або сказати ні. Але коли гинули діти Ви Лучани напевно сиділи вдома та дивились чим ,це закінчиться.До речі УВС громили не МИ в цей час ми йшли від міськвідділу, коли прийшли все зупинили(погроми і мародерство).
впопу виче до Роман Показати IP 27 Лютого 2014 13:53
В *попу виче, кто кого перекричит... в европу они идут... до гондураса уже дошли, впереди зимбабве... Революционеры, вы про выборы слышали? И никаких партийных списков... И никаких приезжих на посты в местном самоуправлении...
Сергій до Роман Показати IP 27 Лютого 2014 13:53
коментар було видалено
так крутило Показати IP 27 Лютого 2014 13:48
так крутило в попе, у этих революционеров, что не могли подождать один год, до выборов... сожгли пол киева, пришли к власти... начали жечь всю страну...
невідомий Показати IP 27 Лютого 2014 13:48
збройне захоплення влади на Волині дітворою без освіти та досвіду, ще й з сумнівною репутацією! Хіба в нас нема в області дійсно освічених, чесних людей!
Луцьк Показати IP 27 Лютого 2014 13:50
Данильчук роззявив рота, бо ми мовчимо!!!!! Якби вийшли на площу всі нормальні люди, то він обіс*ався в моменті! Лучани, треба щось вирішувати самим, а то за нас вже порішали швиденько!!!!!!!!!!!!!
я до Луцьк Показати IP 27 Лютого 2014 13:53
Збирайте Антилюстраційне Віче!!! прийду сам і ще море однодумців приведу!
Лучанин до я Показати IP 27 Лютого 2014 14:13
ТАК КОЛИ І ДЕ???????
Андрій до я Показати IP 27 Лютого 2014 14:25
Ви що так боїтеся люстрації?За рахунок натовпу хочите вирішити своє шкурне питання?По-моєму Вас більше нічого не цікавить.
Бог палкою не б'є до Андрій Показати IP 27 Лютого 2014 14:43
Ми хочемо щоб соплі поховалися туди звідки вилізли! Ми їм права когось люструвати не давали. А ще трохи то буде організовано таємну люстрацію люструвальників. Вони мають пам'ятати що живуть серед людей, і їх діти ходять у садочки і школи, дружини, брати, сестри, батьки на роботу.... а там може бути гнів людський!
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 13:51
Так до влади приходили націоналісти -радикали Наполеон і Гітлер, а потім до чого вони довели свої народи. Хто хоч трохи вчив історію, а не протирав штани у школі, розуміє, що ситуація у нас небезпечна.
Лучанка Показати IP 27 Лютого 2014 13:51
Може вже хватить , загрались!!!геть з міста!!
спостережливий Показати IP 27 Лютого 2014 13:51
пацанва захопила шоколадну фабрику вночі ..вранці всі морди в шоколаді фабрика горить.Це трагедія.
спостережливий Показати IP 27 Лютого 2014 13:51
пацанва захопила шоколадну фабрику вночі ..вранці всі морди в шоколаді фабрика горить.Це трагедія.
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 13:54
Яник зараз все вирішить.Європа вже і Америка вс*ались.Росія слава богу нам поможе.Все буде д обре Яник добуде до свого терміну,а ці будуть на нарах або ....да-да там
прошу Показати IP 27 Лютого 2014 13:55
ПРОШУ ВАС, БУДЬ-ЛАСКА, ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО, ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО, ЗНАЙДІТЬ ХВИЛИНКУ ЧАСУ І ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.socportal.info/news/predstavnik-pravogo-sektoru-vdariv-prokurora
Люблю Волинь до прошу Показати IP 27 Лютого 2014 15:42
Я в шоці!!!!!!!! Хто з таки керівниками-неадекватами нас в Європу візьме?????
Безсторонній до Люблю Волинь Показати IP 27 Лютого 2014 23:22
Повний неадекват. З такими нам дорога тільки в Сомалі....... а не в Європу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Генадий Показати IP 27 Лютого 2014 13:56
Опа:) вот это поворотик в местной власти! нежданчик такой себе! я конечно всё понимаю, и даже ничего не имею против Данильчука-парень как говорится заработал такую должность своими поступками и языком. как ни крути -но он главный сейчас, и все его уважают! но вот незадача, каким образом сюда попала госпожа Москвич? сколько ей лет то? образование хоть получила уже??? разве не её арестовывали в начале декабря??? вобщем суть всего этого в том, что корыто осталось тоже- ток коровы и свиньи поменялись!
гена ты не прав до Генадий Показати IP 27 Лютого 2014 14:08
Чем заработал? Погромами, унижениям и запугиванием людей? Да там все гопота и школота!!!
ок Показати IP 27 Лютого 2014 13:58
А ви не думаєте що казну вкрали майдауни?і списали на Яника.
читачка до ок Показати IP 27 Лютого 2014 15:05
на всі 1000% з вами погоджуюсь
ТЕРМІНОВО!!!!!!!!!!! Показати IP 27 Лютого 2014 14:01
ПРОШУ ВАС, БУДЬ-ЛАСКА, ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО, ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО, ЗНАЙДІТЬ ХВИЛИНКУ ЧАСУ І ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.socportal.info/news/predstavnik-pravogo-sektoru-vdariv-prokurora
Анонім до ТЕРМІНОВО!!!!!!!!!!! Показати IP 27 Лютого 2014 14:07
бачили.Народ вставай!Бандерівську банду геть із мирної Волині.
Бог палкою не б'є до ТЕРМІНОВО!!!!!!!!!!! Показати IP 27 Лютого 2014 14:45
ШОКККККККККККККККККККККККККК!!!!!!!!!!!!!!!!! Господи, маленькі дітки помирають від страшних хвороб... а таке падло земля носить!
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 14:04
Історія повторюється - повернення у 1917 рік!
Лучанка до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 14:17
Так правий сектор неофіційнотак і заявив!
Волинянин Показати IP 27 Лютого 2014 14:04
Це повний .....дец, і повна дупа, страхіття, ЛЮДИ що це робиться, Махно відпочиває.....
Ірина Показати IP 27 Лютого 2014 14:05
Громадскість проти!!! А на вибори піти слабо????
сталін Показати IP 27 Лютого 2014 14:05
ВЫ ЧТО, ВООБЩЕ ТАМ ЕБ АНУТЫЕ?! ПИСДУЙТЕ ПОМОЙТЕСЬ СНАЧАЛА, И НЕ ВОНЯЙТЕ ДАЖЕ.
сталін Показати IP 27 Лютого 2014 14:07
ВЫ ЧТО, ВООБЩЕ ТАМ ЕБ АНУТЫЕ?! ПИСДУЙТЕ ПОМОЙТЕСЬ СНАЧАЛА, И НЕ ВОНЯЙТЕ.
дубровський Показати IP 27 Лютого 2014 14:08
Потрібно щоб до влади не рвалися, а навпаки боялися туди рватися! боялись дискредитувати її, боялись відповідальності! ми не Європа та не Росія. МИ УКРАЇНА в нас невеличка держава, котра може забезпечувати себе повністю своїми ресурсами. В невеличкій державі можна підняти рівень життя вище ніж Європі. п.с. посади скоріш за все тимчасові та будуть коригуватися розумною атестацією!!! не віддавайте хату сусідам!!!)) ВСІХ НА СЕРЕДНІЙ КЛАС)))
дубровський Показати IP 27 Лютого 2014 14:08
Потрібно щоб до влади не рвалися, а навпаки боялися туди рватися! боялись дискредитувати її, боялись відповідальності! ми не Європа та не Росія. МИ УКРАЇНА в нас невеличка держава, котра може забезпечувати себе повністю своїми ресурсами. В невеличкій державі можна підняти рівень життя вище ніж Європі. п.с. посади скоріш за все тимчасові та будуть коригуватися розумною атестацією!!! не віддавайте хату сусідам!!!)) ВСІХ НА СЕРЕДНІЙ КЛАС)))
людина Показати IP 27 Лютого 2014 14:09
це повна розруха. жодної професійної людини
ок Показати IP 27 Лютого 2014 14:10
Яника,Кліма Героя БАШКАЛЕНКА НАЗАД.І на коліна майдаунів перед громадою і цими людьми нехай просять пробачення.Слава мирній і розумній Волині!Геть бандерівців в криївки.
Анонім до ок Показати IP 27 Лютого 2014 14:16
якщо ти хочеш і надалі в корупції жити і 1000 грн отримувати раз в 2 місяці, поки всі вище сказані тобою дачі будують в 3 поверхи, і гроші з держ бюджета крадуть так попроси щоб Яник тебе з собою забрав в росії може зажевеш кращє!!
Анонім до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 14:48
А й так добре живу тут.
Лучанка Показати IP 27 Лютого 2014 14:10
Ми владу міняєм чи з глузду по трохи їдемо???? Актиісти вони від Бога!!! знають як громаду до кучі зібрати, як мітинги проводити - молодці!! Та невже ці гучні вигуки з сцени були ради посад??? Невже це все робилося заради того щоб пробитись на теплі грошові посади!?? Ви кращє в людей запитайте кого вони хочуть бачити в кріслах держслужбовців!!! І обирати треба не тих хто і поняття зеленого не має про ведення документації і т.д.....а тих хто уже зробив і буде робити усе для благоустрою Волинського краю!!!!!!!!!! ЗАДУМАЙТЕСЬ!!! НЕВЖЕ ВИ ХОЧИТЕ ЩОБ БЕЗ СУДА І СЛІДСТВА ДО ВАС З ПРИЧИНОЮ І БЕЗ З АВТОМАТАМИ ПРИХОДИЛИ? ЯКЩО ТАК ТО БУДЬ ЛАСКА "ПРАВИЙ СЕКТОР " І САМООБОРОНА ВАМ ЦЕ ГАРАНТУЄ!!!!
Лучанка до Лучанка Показати IP 27 Лютого 2014 14:14
якщо ти хочеш і надалі в корупції жити і 1000 грн отримувати раз в 2 місяці, поки всі вище сказані тобою дачі будують в 3 поверхи, і гроші з держ бюджета крадуть так попроси щоб Яник тебе з собою забрав в росії може зажевеш кращє!!
очень скоро до Лучанка Показати IP 27 Лютого 2014 14:19
ты с умилением будешь вспоминать, как получала 1000 гривен, хоть раз в два месяца...
Анонім до очень скоро Показати IP 27 Лютого 2014 14:25
.1000%.Це опозиція вкрала гроші в державній казні.Вони всі будуть сидіти пожиттєво.
ШОК Показати IP 27 Лютого 2014 14:12
Невже ніхто не завадить цим нікчемам дорватися до корита потоптавши пам"ять загиблих героїв???
Українець Показати IP 27 Лютого 2014 14:17
Піз...ц нам лучани і вам волиняни а ви так аплодували данильчуку не соромно? якщо данильчука не захочете прийде саша бєлий і заставить п...да демократії
ааа Показати IP 27 Лютого 2014 14:18
В наш век, когда смирение является редчайшей добродетелью, часто встречаешь людей, которые самонадеянно оценивают пути Господни.
той Показати IP 27 Лютого 2014 14:18
Янукович, Башкаленко, Климчук МІЛІЦІЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СБУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!! БРИГАДА ПСИХЛІКАРНІ СПАСІТЬ ВОЛИНЬ
Українець Показати IP 27 Лютого 2014 14:19
Піз...ц нам лучани і вам волиняни а ви так аплодували данильчуку не соромно? якщо данильчука не захочете прийде саша бєлий і заставить п...да демократії
никто до Українець Показати IP 27 Лютого 2014 14:24
никто им не оплодировал... кто слышал о этом чмошнике еще 10 дней назад? он появился, как черт из коробочки, и прикрываясь патриотически настроенными детьми из университетов, вернее, под прикрытием их спин, разгромил милицию, захватил оружие и вооружил свою банду...
172 козак Показати IP 27 Лютого 2014 14:20
А що ви дасте людям, чого навчите. З таким керівництвом ніхто працювати не буде, а коли апарати державних органів звільняться, досвідчених працівників не буде, хто буде вчити нове покоління, адже як відомо диплому про вищу освіту не достатньо, практичний досвід є основною освітою! Обдумайтесь, не придумуйте велосипед, який придуманий до вас!
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 14:21
А знаєте цих героїв вже ніхто не згадує,історія не прощає руйнування пам"ятників які б вони не були комуністичні,радянські і т.д ,бо через якийсь час і їх пам"ятники спаплюжать.
Теж Анатолій. Показати IP 27 Лютого 2014 14:21
Бачу більшість цих коментарів пишуть ті, хто ще вчора кричав що владу треба міняти. І це перше велике досягнення нової влади - поставити всіх проти себе. Ми хотіли нової влади, чесної, без корупції. А ми самі готові так жити? Може ми виробляємо продукцію , яка відповідає хоч якимось вимогам? Продукти без сої і кокоса? Може ми їздимо не порушуючи правила, чи хочемо стояти в поліклініці в загальній черзі? Чи може це все роблять влада, міністри. А ми тільки купуємо пальмове молоко та соєві сосиски, які зробив сусід чи родич. А ми зате йому втулили свій майонез з нафтопродуктів або машину, яка розсипається по дорозі. Кого і на кого ми хочемо міняти? Справжніх професіоналів вирощують десятками років і не тільки в управлінні. А нас життя ніяк не навчить. Один раз нас використали по оранжевому, перевернули на інший бік - і ще раз.
владу нужно менять до Теж Анатолій. Показати IP 27 Лютого 2014 14:26
но цивилизовано, через выборы... иначе, власть эта нелигитивна...
Анонім до Теж Анатолій. Показати IP 27 Лютого 2014 14:27
Ні не всі хотіли щось міняти.Хай би допрацював Яник і все було би добре.
Поміркований Показати IP 27 Лютого 2014 14:27
По-перше Ви на Волині не знайдете людини яка була не з заплямованою репутацією навіть ті самі доморощені революціонери По-друге ви сидете по домівках за компютером і клацаєте по клавіатурі, а потрібно приймати активну участь у будівництві нової Волині, без хабарів, без блату По-третє це тимчасові посади керівники яких зміняться відразу по завершенню президентських виборів. По-четверте якщо це не фейк і дійсно прийдуть ці люди до влади на посадах області, Вони повинні кожен тиждень на віче доповідати по своїм напрямкам. Мені також не подобаються такі реформи в управлінні областю, в Грузії також не подобалось, але вони пішли на такий крок, і зараз живуть набагато краще ніж ми. В нас вже був 2004 рік коли на посадах змінили замів на начальників, а начальників на замів, що привело до ситуації яка зараз відбувається в Україні.
ок до Поміркований Показати IP 27 Лютого 2014 14:28
В Грузії краще?А ви були там?А в мене мама там живе.Там повна дупа.
1221 до ок Показати IP 27 Лютого 2014 14:41
а що там мама забула, чи знайшла?
Анонім до 1221 Показати IP 27 Лютого 2014 14:49
а мама корінна грузинка.
безсторонній до ок Показати IP 28 Лютого 2014 00:02
А в чому дупа?
только выборы до Поміркований Показати IP 27 Лютого 2014 14:30
только выборы: иначе безвластие, бандитизм, анархия и война...
Повна жопа до Поміркований Показати IP 27 Лютого 2014 15:25
Про що доповідати??? І кому доповідати??? Ця шайка грязних активістів даже не знає як робляться звіти!!!
Александр Показати IP 27 Лютого 2014 14:27
Мне кажется, проблемы можно решить очень просто: будущего главу облгосадминистрации женить на будущем прокуроре и весь Майдан (да чего там, все придем!) пригласить на свадьбу! Изменится гормональный фон в организме, и множество проблем сами собой разрешатся, и общественные тогда также. А новую семействнность и коррупцию мы простим! Поддержите, лучане!
Анонім до Александр Показати IP 27 Лютого 2014 14:29
Їх каструвати треба
Ага до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 17:02
Что бы не родились такие генетические уроди!!!
Українець Показати IP 27 Лютого 2014 14:28
А хто буде вести віче є в луцьку є голубці, то вже традиція
ПРОШУ ПЕРЕГЛЯНЬТЕ Показати IP 27 Лютого 2014 14:33
ПРОШУ ВАС, БУДЬ-ЛАСКА, ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО, ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО, ЗНАЙДІТЬ ХВИЛИНКУ ЧАСУ І ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.socportal.info/news/predstavnik-pravogo-sektoru-vdariv-prokurora
Respect до ПРОШУ ПЕРЕГЛЯНЬТЕ Показати IP 27 Лютого 2014 16:17
Сашку Белого - генеральним прокурором!!! Мы этого заслужили,когда повелись на розыгрыш правого сектора".Респект" УКРАИНЦАМ!!!
активіст Показати IP 27 Лютого 2014 14:35
Я в шокі, ви хоч думаєте про майбутнє України. Треба мати досвід роботи, бути сильними економістами, а ви робите монархію. Ще треба подивитись на свій зовнішній вигляд. Бутьте розумними.
ТОР Показати IP 27 Лютого 2014 14:38
Правий сектор вже погнали з Володимира і Нововолинська.Там люди самі побачили на що вони здатні.Їхати до людей з битами та щитами і казати що їдуть до них з мирними намірами то вже переходить усі кордони.Я згоден з дописувачами,зараз вже не можна просто дивитись за тим що може накоїти ця купка людей.Треба виходити на майдан і відстоювати свою позицію.Шановні волиняни!Напишіть кого б ви хотіли бачити на посаді голови ОДА та тих людей що могли б зайняти крісла у органах влади.Повірте це дуже зараз важливо.Я наприклад за те,щоб головою ОДА все ж таки залишився Клімчук(або став радником нового голови ОДА).Більше ніж він на посаді ніхто для області не зробив хорошого.В нього великий досвід і людина він хороша.Також він навіть коли взнав що будуть люди штурмувати ОДА дав команду правоохоронцям ні в якому разі не приміняти силу до людей.Може хтось і проти нього,пишіть.Але пишіть обгрунтовано.
ок до ТОР Показати IP 27 Лютого 2014 14:52
Підтримую-це господар.
за Клімчука до ок Показати IP 27 Лютого 2014 16:52
підтримую!!! на сьогоднішній день Клімчук найкраща кандидатура. АЛЕ після того як той же правий сектор змусив його написати заяву і ганебно викрикували йому різні образливі слова , я думаю, він не вернеться(((
ковельчанин до ТОР Показати IP 27 Лютого 2014 18:21
наскільки я знаю, то правий сектор і з Ковеля попросили забратися. а от з В-Волинським мером вони "домовилися"
Ну что дойгрались??? Показати IP 27 Лютого 2014 14:40
Февральская буржуазная революция закончилась по плану. Ждем октябрьскую )))
ТОру Показати IP 27 Лютого 2014 14:42
повністю підтримую... Клімчука назад.... завжди нас відстоював, патріот Волині... а Гузя на палю за те, що знущався
1221 Показати IP 27 Лютого 2014 14:42
1221 до ок а що там мама забула, чи знайшла?
Анонім до 1221 Показати IP 27 Лютого 2014 14:50
мама корінна грузинка
Саша Білій Питання Показати IP 27 Лютого 2014 14:44
https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%A1%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE%20%D0%B1%D1%96%D0%BB%D0%B8%D0%B9%20%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D1%94%20%20%D0%B7%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BC&sm=12
1221 Показати IP 27 Лютого 2014 14:44
я про грузію. може туди маю москвич?
Нормальний Показати IP 27 Лютого 2014 14:46
Чого тепер возмущатись-ви ж усі цього хотіли, шкода що діти невинні погинули за цих ідіотів-шмаркачів, Господи,спаси і заступи від цієї нечисті-щоб вони повиздихали-мразь противна!
Батьківщанка. Показати IP 27 Лютого 2014 14:49
Кароче повне гавно
Ігор Г. Показати IP 27 Лютого 2014 14:51
Затихніть всі ! Слухайте як ділять владне одіяло, чуєте як тріщить?
1221 Показати IP 27 Лютого 2014 14:53
А цікаво а гузь стане на коліна в такій ситуації як з башкаленком?
Анонім до 1221 Показати IP 27 Лютого 2014 15:03
ПОСТАВИМО
ВІК до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 15:06
Поставимо.дуже радує що в нього нема дітей що таке бидло не буде розмножуватись.Бог і розум в нього забрав і сперму
Повна жопа до 1221 Показати IP 27 Лютого 2014 15:08
Та де там він стане!!!
Анонім до 1221 Показати IP 27 Лютого 2014 15:53
його розіпнути мало! які нахєр коліна!
Помста до 1221 Показати IP 27 Лютого 2014 15:54
Його розіпнути мало! Які нахєр коліна!
Чесний Показати IP 27 Лютого 2014 14:56
Менти! Дайте пиз.ди бандюгам, докажіть, що ви з нами!
1221 Показати IP 27 Лютого 2014 15:01
Вони вже їм "дали"
Батьківщанка. Показати IP 27 Лютого 2014 15:02
Правда не п...ди а дупи
Клініка Показати IP 27 Лютого 2014 15:03
Саша Білий і команда рулять!!! Так і далі. Не всіх слабих війна забрала.
Повна жопа Показати IP 27 Лютого 2014 15:06
Про що ви говорите!!!! Тепер зрозуміло за що ви боролися! Знищили УВД яке буде ремонтуватися за наші кошти. А потім самі почали контролювати порядок в місті! знущалися та ставили на коліна Башкалєнком та Поліщуком 1000 на 1. Дивіться щоб через трохи не стояли самі на колінах в центрі перед Лучанами!
мда Показати IP 27 Лютого 2014 15:09
ЖО........................................................................................................ППА
Українець Показати IP 27 Лютого 2014 15:16
а як ви всі зараз побіжите жопу лизати
Лучанка Показати IP 27 Лютого 2014 15:21
Соколята ачи не ваш час настав
просто Показати IP 27 Лютого 2014 15:23
Це було б смішно, якби не було так страшно! В цих людей ніякоі самокритики і скромністю точно нн страждають! Як взагалі можна до такого додуматись!?
святослав Показати IP 27 Лютого 2014 15:27
ви що геть подуріли з такими призначеннями!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! правий сектор починає заганятись. клоуни нами керувати не будуть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! мало є спеціалістів????? ці кандидати - дурня повна, ідіотизм. голови потрібні не лише щоб на них маски натягати інколи ними і думати потрібно!!!!!!!!!!!!! я за перезавантаження влади, але не таким чином!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПУКІН Показати IP 27 Лютого 2014 15:35
ви йо*нута дітвара, не більше!!!!!! тьфу блеа*ь на вас!!!!!
УМВС України у Волин Показати IP 27 Лютого 2014 15:36
Ми розуміємо, що таких Напелеонів і Цезарів на даний час багато, ми знаємо де їх слід лікувати, АЛЕ ВИ САМІ КРИЧАЛИ ТА ВЕРЕЩАЛИ, ЩО МІЛІЦІЯ ПРОТИ ВАС, САМІ НИЩИЛИ НАШЕ МАЙНО, САМІ ПОЗАБИРАЛИ СПЕЦЗАСОБИ, і що нам далі, з рогатками за ними бігати. ВАМ пояснювалось, як Климчуком так Бахматєнком, що цей переворот проти міліції на Волині та в інших західних регіонах штучний, з метою заволодіти владою на західних регіонах нацистами та злочинним угрупуваннями (наркомани, злочинці, рецидивісти, хулігани і т.п.) . НІ, ви не повірили. А жаль. Дивіться на Симферополь, там за останньою інформацією ВР АРК захоплено членами "ПС"
ОК до УМВС України у Волин Показати IP 27 Лютого 2014 21:09
Згідні з вами.Сподіваємось,що ЯНУКОВИЧ,який повернувся хоч трохи приведе придурків до тями чи виб"є.Не можна військових і міліцію ображати.Ніде в Європі якесь бидло селюк не зірвав би погони міліціонеру чи поставив на коліна сильних чоловіків з Беркуту.Їх би навіть у тій Польщі засудили пожиттєво.Правильно хлопці нехай тепер народ побачить хто з ними.Цих майдаунів треба було Янику зразу зачистити а не чекати і був би порядок.Слава міліції!
пр-к Показати IP 27 Лютого 2014 15:36
Людиа, які все життя нічого не робили, окрім плескання язиком, не можуть займати такі посади!!!! Це ж школота!!! Треба терміново їх ставити на місце, поки вони життя собі не поламали, адже ще трохи таких "наїздів" як вони роблять і їх будуть шукати за течією р. Стир!!!
луцьк Показати IP 27 Лютого 2014 15:39
Правий Сектор, у вас так "багато" роботи що маєте час на таку безглузду писанину?...Думаю самі поки написали то хоть насміялись.........цей листок це навіть не документ, а в стрічку новим, тим більше таке нема чого закидати! абсурд
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 15:39
Просто: УМ, ЧЕСТЬ і СОВІСТЬ нашого часу!
жопа Показати IP 27 Лютого 2014 15:39
розігнати тих дибілів, куди їх ще до влади... придурки кончені...
Роман Показати IP 27 Лютого 2014 15:39
Лучани заспокойтесь ніхто нічого,ще не вирішив всі рішення буде приймати ВІЧЕ так, як це робили в Києві. Хочу ,щоб знали всі УВС громили не ми,а неврівноважені діти ,які завели толпу. Ми в цей час були біля Міськвідділу, я по рації чув наказ стріляти(благо Сокіл цей наказ не виконав).Ми не громили ні одної будівлі,а навпаки оберігали ,особисто я виганяв мародерів на 2-3поверсі ,це наше майно і нам з вами його відновлювати. Заспокойтесь в місті все спокійно,припинились погроми ми ведем патрулювання вулиць спільно з УВС . Автомайдан і ДАЇ вже затримали пяних мажорів, самі Даїшники дякували, тому,що їм раніше була вказівка не чіпати їх. Не слухайте панікерів ці негативні коментарі роблять ті в кого,ще сумки з грошима,ще тут, а границя перекрита не бійтесь висловлювати свою думку. Стосовно тих хто треться в ОДА(наших бувших та теперішніх) ми проводим перевірки. Особисто я за Клімчука, це наш дядько,хоча є негативні факти проти нього.Головне аби нас підтримали люди та ВР,щоб ,це все не погасло.
Обурена до Роман Показати IP 27 Лютого 2014 15:56
А з автоматами по прокуратурі хто гуляв???
Роман до Обурена Показати IP 27 Лютого 2014 16:08
ВВешники , Афганці та Десантники.Чи Ви хочете сказати, що там діти ходили.
Анонім до Роман Показати IP 27 Лютого 2014 16:21
Правий сектор!!!! Данильчук і його банда!!! Не потрібно зараз прикриватися тими, кого ви перерахували!!!!
Роман до Обурена Показати IP 27 Лютого 2014 16:28
Не скажу, Я там не був. А хто взяв в оцепление прокуратуру і не допустив знищення будівлі, хто охороняв Параку на виході ,щоб не було самосуду.В кінці кінців хто охороняв беркут, хоча було бажання розірвати їх.
Анонім до Роман Показати IP 27 Лютого 2014 16:37
Показово вони і роблять вигляд що охороняють чи захищають, а потім вриваються з автоматами і заставляють усіх поголовно заяви на звільнення писати!!! Усіх, без розбору!!! Людей, які між іншим, цій професії життя все віддали, спеціалістів, яких по Україні одиниці лишилися..... І щоб що тепер? Майю зробити прокурором області???? Так вона слово 'прокуратура' вимовить з третього разу!!!
ТЕРМІНОВО!!!!!!!2 до Роман Показати IP 27 Лютого 2014 15:58
О так ви перевіряєте https://www.youtube.com/watch?v=jVhIBI227e4 І скажи, які діти, якщо Данильчук сам стояв біля УМВС, забрехались,свої гріги на чужу сбаку не спишите. В ЗМІ повно відео, які стверджують що саме ПС громив УМВС. Також, УМВС робивали, неврівножважені діти з Правого сектора з бронежелетами, дубинами міліцейськими, їх же щитами, знову ж дивіться відео. А ти тут трандиш про Луцький МВ. Брехуни, продажники, найманці ви всі ПС, які пішли по крові та тілах загиблих. Так тільки фашисти робили. Я дивлюсь ви всі там, чи обкурені, чи бухнуті, або просто психічнохворі. Для початку треба знати вам, хто призначає на такі посади, та відповідні законодавчі вимоги на претендентів на такі посади. Придурки читайте вимоги в законопроекті "Про ілюстрацію".
увага до ТЕРМІНОВО!!!!!!!2 Показати IP 27 Лютого 2014 16:36
хто бачив, як той самий Павло забирав у ВВ амуніцію. Стояли хлопці офіцерм і нічого не змогли зробити, бо в ВВ є честь і совість, а той ПС - це БАНДЮКИ разом з павлом
жопа Показати IP 27 Лютого 2014 15:41
Клімчука назад!!!
Жопа до жопа Показати IP 27 Лютого 2014 17:00
В ***** Климчука такое же мурло приспособленец как и вся эта шушера что сейчас в ОДА трётся !!! Царьком себя Волынским уже чувствовал!!! Куда ветер дует туда и вектор !!! Тоже как Янык прихватил пол волынской области!!! когда будут экскурсии ???
Анонім до жопа Показати IP 27 Лютого 2014 18:24
підтримую 100%
27.02.14 Показати IP 27 Лютого 2014 15:41
Это только шизики могут такое придумать! Людишки которые в списку Срочно обращайтесь в психбольницу за лечением!!!! Вам срочно нужна помощь!!!!!!
Володимир Показати IP 27 Лютого 2014 15:50
Ви не дивіться на імена. витяг із статті "Окремо заявляємо – влада, як самоціль нас не цікавить. Але перешкодити приходу до влади одіозних осіб з минулого – наш обов’язок". Ось що основне, так вони зелені пацанята, але я впевнений дерибан припинеться !!!
Анонім до Володимир Показати IP 27 Лютого 2014 16:14
При чому тут припинення дерибану, а за що люди будуть жити, хто все переформатує, як вони це зроблять. Поки вони будуть вчитись керувати люди повмирають з голоду, а тоді вже й не треба тої влади!
Роман до Володимир Показати IP 27 Лютого 2014 16:20
Правильно ,підтримую. Ми виграли не війну ,а маленьку битву війна ще попереду. Я не думаю, що тролі які тут зараз пишуть чимось допомагали. Доречі слідкуйте за правописом.
Анонім до Роман Показати IP 27 Лютого 2014 17:08
Дякую, прийму до уваги.
Володимир до Роман Показати IP 27 Лютого 2014 17:17
Роман, "доречі" пишеться окремо!!! Вам, привіт від Табачника
Громадськості Показати IP 27 Лютого 2014 15:52
Посади на які претендують вищевказані крикуни та популісти повинні займати професіонали, люди з вищою освітою, досвідом роботи, знаннями, бути емоційно стриманими та вміти приймати правильні для громади рішення в стресових ситуаціях. Повинні мати чи заслужити авторитет при вирішенні питань пристих людей, які не вирішуються в межах правового поля та ін. А хто такі Данильчук, Москвич та ін., що Ви вмієте, можете чи заєте окрім того, що зібратись разом в гурт ображених на життя невдах, щось при цьому знищити, когось образити, принизити, підпалити, вручити підприємцю рахунка на потреби майдану. Хто вбив у Ваші голови думку про те, що Ви потрібні громаді як керівники та управлінці. Голота невихована...наберіться знань, заслужіть повагу у людей, яку на сьогоднішній день Ви отримуєте лише під дулом автомату та прийдіть з такою пропозицією років через 5. Просто пі...ц якийсь робиться.
Роман до Громадськості Показати IP 27 Лютого 2014 16:14
Якщо Ви не заплямована людина, та маєте досвід прийдіть до нас, допоможіть. Я розумію про що Ви говорите, згідний ,але час грає не в нашу сторону, Ми хоча б щось робимо та пропонуємо.
Лучани до Роман Показати IP 27 Лютого 2014 16:44
Ромчику, а не обкакалися ви вже всі там? Не спішіть, це зробите на сцені в наручниках!
gggg 88 до Громадськості Показати IP 27 Лютого 2014 21:22
а у маи москвич батько часом не олігарх, хіба не він викупив землі в боратині і трохі в рованцях, іх треба всіх на завод спочатку відпраити в цехах попрацювати, дурь вся з них вийде зразу, повчитися у людей, і повагу отримувати, а потім йти до крісел, поки діти хай вчаться а далі подивимося на них
Обурена Показати IP 27 Лютого 2014 15:54
Взрив мозга!!!!!! Для чого тоді здобувати вищу освіту, навчатись у інших міста, витрачати як час так і гроші на навчання, потім працювати, здобувати досвід....досить вийти на площу і кілька днів покричати і ти в кріслі прокурора? Цей непотріб хоч знає функції тих структур якими мають керувати???? Безголові алкаши, наркомани і рецидивісти!!!! Валіть краще в Крим, там владу захоплюйте!!!!
до Показати IP 27 Лютого 2014 16:12
ВИМОГИ ЛЮСТАРЦІЙНОГО КОМІТЕТУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ до осіб, які виразили бажання стати посадовцями: 1) особлива вимога - мати судимість або з психлікарні "жовту карточку"; 2) обов'язково мати в наявності викрадений бронежилет, дубинку, щит. 3)Особи, які мають автомат чи пістолет, в працевлаштуванні мають переваги. 4)Ділові та естетичні вимоги: вміти кричати в рупор, мати діловий костюм-військова німецька форма, маску на морду, та шолом, вміти красиво брехати, щоб всі одразу повірили, вміти принижувати людей. Особам,які вміють кидати бруківку "чим вище і дальше" надаються переваги. Наявність середньої, вищої, тим більше спеціальних знань взагалі НЕПОТРІБНА.
Анонім до до Показати IP 27 Лютого 2014 16:16
респект!!!!!!!!!
Вечірній Києв і В.Зе до до Показати IP 27 Лютого 2014 16:22
Добре,що не забули про юмор.Вова Зеленський тепер має нову програму для виступу.
до до до Показати IP 27 Лютого 2014 16:37
Заяви приносити власноручно у приймальне відділення (на даний час відділ кадрів №2 Люстараційного комітету ) ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ПСИХІАТРИЧНОЇ ЛІКАРНІ N2 СМТ ОЛИКА за адресою:ВОЛИНСЬКА ОБЛ., КІВЕРЦІВСЬКИЙ Р-Н, СМТ ОЛИКА ВУЛ. ЗАМКОВА БУД. 28, або, для вашої зручності у приймальне відділення (відділ кадрів №1) ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ПСИХІАТРИЧНОЇ ЛІКАРНІ № 1, за адресою 43008, Луцьк, вул. Теремнівська, 98. Ми раді Вас бачити. . Начальник Головний відділу кадрів МОЗ України.
кандидат до до Показати IP 27 Лютого 2014 16:43
ні не піду, Вже є кандидати на посаду Наполеона ОДА та Клеопатри Обласної прокуратури. Блін, не вспів.
роману Показати IP 27 Лютого 2014 16:15
Щось твоє патякання мені дуже знайомим здається, чи не Задерейко твоє прізвище? ПРОШУ ВАС, БУДЬ-ЛАСКА, ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО, ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО, ЗНАЙДІТЬ ХВИЛИНКУ ЧАСУ І ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.socportal.info/news/predstavnik-pravogo-sektoru-vdariv-prokurora
ПОВНА ВЕРСІЯ ....УВА до роману Показати IP 27 Лютого 2014 16:22
https://www.youtube.com/watch?v=jVhIBI227e4
Роман до роману Показати IP 27 Лютого 2014 17:20
Ні не Задерейко, відео бачив -перебор, а Ви відео з вул.Інституцької 20,02,14 бачили Ви уявляєте відчуття тих людей,які там були і йшли Вони туди не кріслами, ці ж люди пізніше охороняли Беркут від самосуду, це може розірватися серце, або взірватися голова.
Волинь нова Показати IP 27 Лютого 2014 16:25
АКТУАЛЬНО, як колись в 1917р, залучати до управління КУХАРОК: «Мы не утописты. Мы знаем, что любой чернорабочий и любая кухарка не способны сейчас вступить в управление государством.. Но мы […] требуем немедленного разрыва с тем предрассудком, будто управлять государством, нести будничную, ежедневную работу управления в состоянии только богатые или из богатых семей взятые чиновники. Мы требуем, чтобы обучение делу государственного управления велось сознательными рабочими и солдатами и чтобы начато было оно немедленно, т. е. к обучению этому немедленно начали привлекать всех трудящихся, всю бедноту». Ленин «Удержат ли большевики государственную власть?»/ ПСС, т. 34, стр. 315.
к Показати IP 27 Лютого 2014 16:30
Наближається прощена неділя. Брати та Сестри пам'ятаємо.Ми люди! Дбайте про ближніх!Але не про тих хто ціною життя справжніх, ЛЮДЕЙ ,робить собі кар'єру.Волиняни Ми сильні.Недопустімо ,ганебних шмаркачів до влади!
наталка Показати IP 27 Лютого 2014 16:35
негативні коментарі залишають синкі і доці цих же прокурорчиків які крали і брали взятки всіма можливими способами, це їхня основна задача писати і розповсюджувати щоб збити людей з правильного шляху, це всі повинні розуміти, їм же треба і надалі залишатися мажорчиками, а ми їм не дамо!!!!!! нехай ходяти в джинсах з старого базару!!!!!
Лучанин до наталка Показати IP 27 Лютого 2014 16:47
Коза, а ти хто така? Ти скоро з твоєю владою з голою дупою будеш ходити, а не те що в джинсах! Ти кого називаєш людьми, Сашу Бєлого-кнуряку з автоматом?
олег до наталка Показати IP 27 Лютого 2014 16:50
Які мажорчики? Що ти пишеш? Пишуть адекватні люди, які мають здорову голову , а не дибіли з правого сектору.
Анонім до наталка Показати IP 27 Лютого 2014 17:30
А якщо батьки високопосадовці, то це що, клеймо??? Ну пощастило комусь більше, комусь менше. Такі як Ти, студенточки з Камінь Каширська, сплять і бачать щоб вцепити такого чийогось синочка!!!
Кисельова Показати IP 27 Лютого 2014 16:35
Наближається прощена неділя. Брати та Сестри пам'ятаємо.Ми люди! Дбайте про ближніх!Але не про тих хто ціною життя справжніх, ЛЮДЕЙ ,робить собі кар'єру.Волиняни Ми сильні.Недопустімо ,ганебних шмаркачів до влади!
Андрій Показати IP 27 Лютого 2014 16:38
дійсно вони понаграбовували, як могли а давайте шановні подивимося на оселі наших високопосадовців і співставимо з довідками про їхні доходи!?*
волинянин Показати IP 27 Лютого 2014 16:42
от у владі були не КУХАРКИ як ви виражаєтеся і що ???? я підтримую те що ЛЮДИ ЯКІ ПИШУТЬ ПРО ТЕ ЩО ЇМ НЕ ПОДОБАЮТЬСЯ ЗМІНИ НАБЛИЖЕНІ ДО КОРУПЦІЙНОЇ ВЛАДИ І МАЮТЬ МЕРКАНТИЛЬНУ ЗАЦІКАВЛЕНІСТЬ, АГОВ ПРОСНІТЬСЯ!!!!!
Лучанин до волинянин Показати IP 27 Лютого 2014 16:47
А що пуля в лоб то пуля в лоб тобі більше подобається? То будь-ласка, ідіть працюйте працювати з сьогоднішнього касиром в якийсь магазин. І чекай з пістолетом люстарторів. НА Волині за добу зареєстровано понад 16 випадків.
Ну да до волинянин Показати IP 27 Лютого 2014 16:52
Тому що кухарка має борщ варити а не займати місце людей які для цього навчалися і працювали по спеціальності!!!
Ну ну Показати IP 27 Лютого 2014 16:51
Вибачте, ви -всі такі розумні, а в фейсбук правого сектора не зайшли. То шо типа їм хочеться - то взнати нашу думку, то напишить її. Може боїмся, громадо ? Рабів до раю не пускають...!
Анонім до Ну ну Показати IP 27 Лютого 2014 21:34
Кому ж там писати??? Вони ж толком говорити не навчилися!!! дивлюсь Волинське телебачення і підтверджую свою думку, малоосвічені людиська, а мелять тими язиками, Господи спаси від таких!!! Плітки збирають і інтриги плетуть. Данильчук бідаха від тої брехні аж в горлі задерло!!! Жах і тупість ПР!!!
Альона Показати IP 27 Лютого 2014 16:54
Правий сектор - неофашистська організація в чистому вигляді.
Руслан Показати IP 27 Лютого 2014 16:56
Поняття "професіоналізм" ці молоді хлопці і дівчата мабуть і не чули. Громадський контроль - це той максимум, на який Ви можете претендувати (і то під сумнівом)...
АНЯ Показати IP 27 Лютого 2014 16:59
З УСІХ КАНДИТАТІВ,Я МАЛА НАГОДУ ПРАЦЮВАТИ З БУРЯКОМ."ТАНЦОР",ЯКИЙ ХОЧЕ ПОБАЧИТИ СВІТ,М"ЯСНИК.ТАК,ТЕПЕР ВІН ПОБАЧИТЬ СВІТ.В КИШЕНЮ ВІН ШВИДЕНЬКО ВМІЄ ПОЛОЖИТИ.ОПАМ"ЯТАЙТЕСЯ!!!ЗА ЩО ЗАГИНУЛИ ХЛОПЧАТА З НЕБЕСНОЇ СОТНІ?ЦЕ ВАМ НЕ ІГРИ.СХАМЕНІТЬСЯ!
Контрреволюція Показати IP 27 Лютого 2014 17:13
Це просто АБЗАЦ!
громада Показати IP 27 Лютого 2014 17:15
Поверніть Клімчука Б.П. - розумну, досвідчену, адекватну людину! А кого призначати на посади управлінь, спробуйте запитати в працівників.
Іван Гонта Показати IP 27 Лютого 2014 17:23
От ви хочете нормальної влади... А ви доросли до неї??? Ви негативно ставитеся до корупції, але при цьому самі ж її створюєте: купляючи суддів, викладачів і т. д. Ви хочете законності, але самі її не дотримуєтеся. Кожен намагається наї...ати лиш би собі добре зробити. А потім жалієтеся: все не так, той такий-сякий, а себе і своїх вчинків не видно. Тому перш ніж вимагати позитивних змін в державі - постарайтеся самі змінитися!!! Вірно колись сказав Янукович, що ми би*ло. Це парадокс: би*ло хоче хорошого життя, але при цьому хоче залишатися би*лом...
лучанка Показати IP 27 Лютого 2014 17:38
люди у неділю "прощенна неділя" збираймося о 18.00 на майдані,ставимо "правий сектор" на коліна,прощаємо і виганяємо геть з області!!!!!!!!!!!!передавайте цю інформацію всім,кому небайдуже майбутнє нашої області.
справедливість до лучанка Показати IP 27 Лютого 2014 21:37
я підтримую, буду!!!!!!
Економіст Показати IP 27 Лютого 2014 17:39
Волинь - зовсім маленька область. Всі про всіх все знають. Волиняни - добрі, гостинні і щирі люди. Практично кожен волинянин, незалежно від роду занять і посад втомився від "системи" і надіявся на зміни на краще. Як в нашій країні можливо було щось зробити, не порушуючи Закон? Підприємець на ринку повинен заплатити за оренду і до всіляких фондів 2-3 тис в місяць. Як початківцю це зробити? В когось є рецепт? Немає! От і працюють без документів, бо їсти хочеться усім, не тільки "Пшонкам". Якщо ти вже не початківець, а "середняк" - будь готовий до сюрпризів долі значно серйозніших з нашим законодавством. Але, впевнений - кожен хотів би жити по закону : і ДАІшник, і підприємець, і, наскільки мені відомо, більшість олігархів. Для цього нам потрібно серйозно віднестись до виборів і не зробити знову таких помилок, негайно змінити законодавство і створити умови для економіки. Мені соромно за наших волинських і сусідніх рівненських "майданівців". Соромно перед такими Справжніми Майданівцями і Українцями як простий скромний хлопець Володя Парасюк.
стефан Показати IP 27 Лютого 2014 17:46
наталка ти ****** разом со своим данильчук
Луцький патріот Показати IP 27 Лютого 2014 17:46
У них що - "головокружение от успехов" ???? На керівних посадах мають бути професіонали своєї справи, а не революціонери!!!! Ці революціонери боролись за процвітаючу багату Україну, як вони стверджували. Тоді чому вони з своїм непрофесіоналізмом рвуться на керівні посади в області? У них є досвід? Чи вони хочуть "хапнути" свій шмат пирога поки є можливість? Є багато достойних, і набагато мудріших людей, справжніх професіоналів своєї справи. Нехай вони не йшли під кулі на Майдані, але вони й не заплямовані ригівським режимом. От нехай вони і керують!!!! І піднімають Україну з розрухи. Тоді всім нам (і революціонерам в тому числі) буде добре житись в нашій країні!!!!
Борис до Луцький патріот Показати IP 27 Лютого 2014 21:06
професіонали, які повинні відчувати контроль громади. І ми всі повинні бути революціонерами в цьому змісті
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 18:38
А казали, що за ідею і справедливість боряться. А самі просто хочуть до влади дорватися. Раз пішла "такая пляска", то дайте і мені якусь посаду, я завжди Майдан підтримував
сльози заважають гов Показати IP 27 Лютого 2014 18:44
а в цих "керівників" хоч трудова книжка є??????????
крук Показати IP 27 Лютого 2014 19:15
з властивою ПС пароноїдальною зверхністю з хворобливою довершеністю і є сформованою команда *ідерів нашого краю. так тримати. далеко з ними не зайдемо. а *ідер ПС данильчук чого так скромно на голову ода. відразу на президента. у молодості геть яник вилитий..
Т. Т. Л Показати IP 27 Лютого 2014 19:34
Хлопці про що ви мрієте! Які ода які прокурори і начальники мвс!!! Ви даже не знаєте як справитися з фірмою з 10-и чоловік! А лізете управляли областю!!! Даже не мрійте! Потрібно організовувати Віче, і давайте знімайте свої пости з окраїн города!!!!
ТЕРМІНОВО!!!!!!!!!!! Показати IP 27 Лютого 2014 19:54
закликаю всіх небайдужих Лучан та жителів Волинської області на захист спокою та правопорядку в нашій області та зібратися біля приміщення УМВС у Волинській області об 18.00 год 28.02.14р. з метою недопущення здійснення провокацій зі сторони агресивних антифашистських громадян та дерслужбовців та посадовців, зокрема ГУзя І., який закликає агресивних антифашистьских однодумців до пікетування УМВС. (http://www.volynnews.com/news/extreme/u-volynskiy-militsiyi-nazrivaye-revoliutsiia/#comment_num_253351) Крім того, ДАнильчук П.П. та його соратники мають на меті в антиконституційному порядку узурпувати основні державні керівні ланки. Це є зрадою, як Волинян,наших Героїв та Євромайдану. Лучани покажіть все-таки хто у Луцьку господарі, як це зробили жителі Ковеля, Володимир-Волинського та Нововолинського. Дане оголошення передайте своїм друзям, колегам та просто небайдужим до спокою та порядку у нашій рідній Волині.
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 20:31
Який прокурор області.Дитино, попрацюй спочатку років так 10 в державній службі,наберись досвіду,заслужи авторитет в жителів області,тоді лізь в прокурори.Сміх!!!!!!!!!!
Борис Показати IP 27 Лютого 2014 20:54
Коменти дуже гарно відображають дійсність. Щодо інших нічого не можу сказати- з ними не пересікався , а Поха Сергій (Пох..й) - це дійсно ДУЖЕ непорядна людина (м'яко кажучи)
Рома Показати IP 27 Лютого 2014 21:01
Цікаво , чому ніхто не захотів стати Цезарем чи Наполеоном ? А ящо серйозно, то з цього приводу хотілось почути думку психіатрів та психологів.
Лоьха Показати IP 27 Лютого 2014 21:04
Дибіли дибілами!!! Сцуко вони самі перші не проходять хлюстрацію, бо вони ж - або контрбандисти - В. Дулюк, В. Майструк, або хапуги В. Зінгель (не рідний син своїх батьків - УСИНОВЛЕНИЙ)"КІНДЕР-ПІзДєР", або дійсно дибілоїди, які закінчили ледь-ледь сім клас - В. Шварцкоп!.. Куди ми котимось? Невже папуаси і недоумки будуть керувати нами? Хто вони такі???
ок Показати IP 27 Лютого 2014 21:21
Кличите міліцію,а їх ви освистали і сотні лучан стояли на театральному і сміялись як Беркут ставили на коліна,Поліщука,Башкаленка.Ніде в Європі якесь бидло не зривало би погонів міліціонеру чи ставило на колінаюТаке бидло посадили би пожиттєво.Янику треба було зразу ще на початку зачистити тих майдаунів і був би порядок.Невже українці не розуміють що їх використали і зробили у нас- мирній країні війну чи пороблено нашим людям?Слава міліції і людям які не стали на коліна перед биками.Їх ще будуть вибивати і пересадять.Обов"язково в тюрму Яцика,Кличка і Тягнебока як зачинщиків,яким Америка проплатила.Слава усім адекватним людям які пишуть на цьому сайті.
Лучанин до ок Показати IP 27 Лютого 2014 22:34
Ну наприклад, те що на театральній площі стояло 2000 людей, це не весь Луцьк. У луцьку понад 300000 населення. На коліна їх поставив Данильчук зі своїми дітьми-відморозками, які сьогодні по людях стріляють та по магазинах їздять гроші та іжу збивають, представляються ПС, як вони кажуть "На майдан"
Лучанка 1 Показати IP 27 Лютого 2014 21:34
Ось і виплили справжні цілі цієї групи людей - ВЛАДА. Недовго чекали - вже все поділили!! Ї 9 днів не прйшло (Ви зрозуміли, про що мова). Якщо будуть конкретні пропозиції щоб не допустити цих людей до керування , якось повідомте ВСІХ В ЛУЦЬКУ!! Думаю, небайдужих буде багато.
читайте вище, за зав до Лучанка 1 Показати IP 27 Лютого 2014 22:36
читайте вище, за завтра о 18.00 год
Наталія Показати IP 27 Лютого 2014 21:38
Дякую, поржала!...
Ну дуже цікаво Показати IP 27 Лютого 2014 21:43
Якщо хтось знає напишіть будь ласка яка освіта в москвич
екскурсовод до Ну дуже цікаво Показати IP 27 Лютого 2014 22:10
філологічна
Ну дуже цікаво до екскурсовод Показати IP 27 Лютого 2014 22:16
П----ць прийде прокуратурі, хіба що заяви будуть перевірятися на граматичні помилки
Це достовірно до Ну дуже цікаво Показати IP 27 Лютого 2014 23:45
Москвич навчається в ЛНТУ на Ковалевській на останньому курсі (Магістр) на факультеті менеджменту у Божидарника. Знаю, бо навчаюсь там же, тільки на іншій кафедрі
123 Показати IP 27 Лютого 2014 22:05
******** вони самі перші не проходять хлюстрацію, бо вони ж - або контрбандисти - В. Дулюк, В. Майструк, або хапуги В. Зінгель (не рідний син своїх батьків - УСИНОВЛЕНИЙ)"КІНДЕР-*****Р", або дійсно ди**лоїди, які закінчили ледь-ледь сім клас - В. Шварцкоп!.. Куди ми котимось? Невже папуаси і не*оумки будуть керувати нами? Хто вони такі???
Вірю в них! Показати IP 27 Лютого 2014 22:55
Повністтю довіряю! На сайті "антикоментарі" пишуть боти! Не читайте, і не псуйте собі настрою!) Слава Україні, Небесній Сотні і Богу!
4554 Показати IP 27 Лютого 2014 23:04
Таке враження, що розподіл посад проводився в Олицькій чи Липинській лікарні
НІНА ЛОГІКА Показати IP 28 Лютого 2014 00:45
Що маємо на сьогодні: - Небесну сотню, ідейників, котрі дали нам та нашим нащадкам патріотизм та єдність. - Маємо зграйку революціонерів, переважна більшість яких жодного дня не працювала і досвіду практично не має. Висновок - не успішні професійно люди.Не поважні абсолютно. А який приклад для наслідування діткам та підліткам: - " В чем сила брат?" - Сила в наглій морді, шантажах, дубинці, приниженнях і т.д. Що хочу - те роблю. Моя така революційна думка - в тебе не така - розстріл, бо ти значить за ригів чи корупціонер?! У молоді формується поняття повної безнаказанності та безвідповідальності і як наслідок - повний розлад моральних устроїв. А тепер на хвильку перенесіться у майбутнє - одне діло розігнати одну і досить сильну владу за рахунок ефекту несподіванки, напору, єдності, ідейників та впливу на них, наявності зовсім інша справа шизофренічних революціонерів, а зовсім інша справа - удалити шизофренічних фанатиків пізніше за відсутності таких же в опозиції. Ці ж, повірте, аналогічний сценарій "перевороту" врахують, тому Майдан на них явно не подіє. Пропозиція наступна: Удалити цю "Пору", радикально налаштований правий сектор, проаналізувати своє оточення, створити 2 варіанти складання списків "нової влади" - електронний та реальний. І нехай народ пише поважних, успішних та головне, працьовитих господарників, справедливих та чесних з свого кола на листках чи в онлайн. Якісь люди будуть мати більше "голосів", їх тоді ЗАПРОШУВАТИ до посад, а не щоб вони самі туди перли з національно-патріотичними обличчями "мнимої" чесності! І хоча цей варіант дуже складний, але він дієвий, справедливий та правдивий. Я от знаю одну жінку, розумну (доцент), культурну, толерантну, компетентну, ніколи хабарів не брала і вік хороший. От її б у міністерство освіти, наприклад. Удалити пухлину, доки ці мародери та мажорчики бандюки народ раком не почав ставити!!!! НА МАЙДАН НЕГАЙНО БЕЗ ПРАВОГО СЕКТОРУ! СТВОРЮЄМО ЦЕНТРАЛЬНИЙ СЕКТОР!!!!
VOLUNYKA Показати IP 28 Лютого 2014 02:45
Якщо б в бабусі були яйця, вона була б дідусем!!!!! Тут одного патріотизму та вогню в очах мало, має бути досвід в тих справах за які вони беруться, інакше Державі буде соромно перед іньшими, та жертви, які були на Майдані будуть даремні. СЛАВА УКРАЇНІ!
Анна Показати IP 28 Лютого 2014 04:05
...поверніть мені осінь 2013-го, або літо. І не кажіть мені про "тирана" який пив нашу кров. Нормально ми жили, НОРМАЛЬНО! В крайньому разі краще, чим за правління Тимошенко - Ющенко. А тепер що? Державний переворот, якому дали таку романтичну назву - Революція!! Мені щиро шкода людей які піддались вдалим маніпуляціям ( саме маніпуляціям, відкривайте очі, вже час), шкода матерів, діти яких зараз так вдало розмахують битами та залякують людей, боляче за тих хто поклав своє життя за нашу свободу ( якої нам вже довго не бачити), та за тих, які присягали на Конституції ( про яких НІХТО не згадує, ніби і не було їх, ніби вони не з плоті і крові, ніби не від кулі загинули). Прокидайтесь люди, відкривайте очі, вимикайте 5ий канал! Давайте піднімати Україну з колін! Для тих хто думає що іншої думки не буває - я не тітушка, не проплаченний кремльом тролль, не Регіоналка - я свідома людина, корінна Лучанка, яка розуміє що бути біді, якщо до влади стануть ці діти, які ще не давно малювали свастику на зупинках. .......поверніть мені осінь 2012го......
ок до Анна Показати IP 28 Лютого 2014 08:56
А "тиран" вже є тобто ангел Яник.Ядумаю що всі вже зрозуміли що ця революція зроблена штучно щоб і на місцях і в Києві до влади прийшли...дебіли.В тюрму Яцика,Кличка(у нього ще є совість лізти на вибори),Порошенка,Тягнебока за захоплення влади і загибель людей.Я думаю,що це справедливо. А Правий сектор виб"ють як колись бандерівців
Пупс Показати IP 28 Лютого 2014 07:26
А що тільки такі посади можуть очолити майданівці? А притулком бродячих собак слабо!!!!!!!!!!
СТЕПАН БАНДЕРА Показати IP 28 Лютого 2014 11:36
А ЧОМУ НІХТО НЕ ПИШЕ ПРО ШАХРАЙСЬКІ ДІЇ СЕРГІЯ ПОХ..Я, ЯКИЙ В 2008 - 2009 РОЦІ БУВ СПЕЦІАЛІСТОМ З ВРЕГУЛЮВАННЯ ЗБИТКІВ В СТРАХОВІЙ КОМПАНІЇ ВЕКСЕЛЬ І БРАВ ХАБАРІ ПО 4000 ГРН З КОЖНОГО ДОВІРЛИВОГО ЛОХА ЗА "РЄШЕНІЯ ВОПРОСІВ" АБО НА ЗАПИТАННЯ КЛІЄНТІВ ЩО ТАКЕ "ФРАНШИЗА" КАЗАВ, ЩО ЦЕ КЛІЄНТ ПОВИНЕН ЗАПЛАТИТИ ЙОМУ ЗА ТЕ ЩО ВІН ДО НЬОГО ПРИЇХАВ
1221 Показати IP 28 Лютого 2014 12:03
Таке враження що я в дурдом потрапив
НЕБАЙДУЖИЙ Показати IP 28 Лютого 2014 13:09
ШАНОВНІ "НОВОПРИЗНАЧЕННІ"! СХАМЕНІТЬСЯ, ПОКИ ЩЕ НЕ ПІЗНО І ДАЙТЕ МОЖЛИВІСТЬ ЗАЙНЯТИ ПОСАДИ ЛЮДЯМ,ЯКІ МАЮТЬ ПЕВНИЙ ДОСВІД І ЗМОЖУТЬ НАВЕСТИ ПОРЯДОК В ОБЛАСТІ....МИ ЗВИЧАЙНО ВДЯЧНІ ВАМ ЗА АКТИВНУ РОБОТУ НА МАЙДАНІ...,АЛЕ ТАКЕ ВІДЧУТТЯ, ЩО ВАША РОБОТА НА МАЙДАНІ БУЛА ДЛЯ ТОГО, ЩОБ "ВЛІЗТИ" І ПРИЛАШТУВАТИСЯ В ОРГАНАХ ВЛАДИ... P.S. НЕ ЗАБУВАЙТЕ, ЗА ЩО ПРОЛИВАЛАСЯ КРОВ....,НЕ ЗАБУВАЙТЕ, ЩО МАЙДАН НЕ СПИТЬ.....
Такер Показати IP 28 Лютого 2014 18:59
і десятка коментарів не назбиралось у їх підтримку.
лучанка Показати IP 1 Березня 2014 00:54
На яких п!дставах Буряк мае очьолити податкову? В!н досв!д мае??? М!сяць чи два стажування???Я пропоную залишити нин!шнього кер!вника, С!нгаевського 1.П. Це адекватна ! порядна людина з досв!дом роботи в ц!й сфер!, в!н мабудь единий кер!вник, який прийшов на кер!вну посаду один, без групи захвату як це робили його попередник!. П!длегл! його поважають так як ! в!н !хх, прислухаються жо ньог. Я за С!нгаэвськог 1.П. , думаю мене п!дтримають прац!вник! ГУ М!ндоход!в Волинсько! област!
лучанка Показати IP 1 Березня 2014 01:01
Перепрошую за стиль написання, клава рос!йська та ще й на плашет! . Дякую за розум!ння.
Лєнка Пап Показати IP 2 Березня 2014 15:58
Пісюни газіровані!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus