USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські чиновники навчаться «красиво» вибивати борги

18 Квітня 2011 11:54
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук відправляє на навчання до Рівного представників управління юстиції, прокуратури, адміністрації і виконавчої служби - аби ті повчилися «вибивати борги» з підприємств-банкрутів.

Про це повідомив губернатор 18 квітня під час оперативної наради.

Зокрема, на навчання поїде від прокуратури начальник відділу захисту майнових, інших особистих прав і свобод громадян та інтересів держави Вадим Веніславський, начальник виконавчої служби в області Сергій Мишленик, заступник голови ВОДА Едуард Стоєв та начальник управління юстиції у Волинській області Ігор Оксенчук.

Переймати досвід чиновники почнуть з 19 квітня у Рівненській облдержадміністрації.

«Вам розкажуть і покажуть технологію по вибиванню боргів. Синхронної, красивої роботи, рівняни молодці. По ліквідації боргів. Я вже не кажу за економічно активні підприємства, там у них питань немає. По банкрутам технологію покажуть спільної роботи прокурора, управління юстиції, виконавчої служби і адміністрації. Покажуть документи, які приймаються, аби ви не винаходили велосипед», - прокоментував Клімчук.

Пускати в роботу побачене волиняни почнуть одразу після пасхальних свят.

Крім цього, Клімчук нагадав, що до першого травня він отримає статистику від підприємств області, яким особисто написав більше 300 листів про те, що губернатора «хвилює надто низький рівень зарплати».

Податковій і прокуратури голова облдержадміністрації порадив нині більше працювати в районах у сфері сплати податків, детінізації виплати зарплат і «білого» обліку працівників.

«Тільки йдіть серйозно, бо кілька разів була утєчка інформації. Ваші ряди, ваші комісії не завжди. Була утєчка. І до вашого приходу люди через чорний хід тікали. Необліковані люди, які працюють на різного роду підприємствах. Просто їх господар виганяв…Думаю, що в цих випадках треба просто позбавляти ліцензії. Це такі підприємства, без яких сім років мак не родив, а голоду не було», - зазначив Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 18 Квітня 2011 15:02
Оксенчук і підвищення кваліфікації.......??? Йому на курси сексотів би з"їздити
я Показати IP 18 Квітня 2011 23:53
а я би порадила пану Клімчуку задуматись над тим,куди витрачати кошти(доречі бюджетні),і радила зовсім не на відрядження! я б дуже хотіла,щоб Ви хоч один раз витратили б 2 гривні на проїзд до Вінниченка ,27а і взяли одне провадження в любого виконавця і спробували разом з прокуратурою,начальником ДВС і ГУЮ стягнут хоч 500грн.як !!!!мінімум !!!!!заборгованість по "Луцьктепло",а ми перейняли досвід від Вас як керівника і т.д. Тут можна дуже довго говорити,але якщо не вірити в те,що маємо,то гріш Вам ціна,пане Клімчуку! Як на мене я би Вам показала сьогодення стягнення боргів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus