USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинян турбує підприємницьке будівництво на території пам'ятки.ФОТО

10 Травня 2013 12:59
До редакції «Вісті Каменя» звернулися мешканці села Раків Ліс. Турбує людей те, що віднедавна на території між закладом «Вечірній Київ» та Стелою слави підприємці розпочали будівницто.

До того ж, роботи тривають за якийсь десяток метрів від памятки. На думку дописувачів, це призведе до вкрай негативних наслідків. Адже будується заклад громадського харчування і, як наслідок, його відвідувачі, будуть засмічувати і справляти природні потреби якраз на території Стели слави.
Своєю чергою, Раково-ліський сільський голова Володимир Ніщик озвучив зовсім протилежну позицію.
«Дійсно йдуть роботи. Але не на території памятки. Будується зал урочистих подій. І, як на мене, це потрібна справа. Адже, сьогодні усі події, як то весілля, хрестини, день народження чи поминальні обіди, люди роблять не вдома, а в закладах громадського харчування. Тому, для нашого села таке приміщення необхідне. Щодо забруднення території Стели - якраз навпаки. Варто звернути увагу на саму будівлю. Задньою стіною вона якраз закриває доступ і відвідувачам «Вечірньогого Києва» і відвідувачам майбутнього залу урочистих подій до памятки. Окрім того, не варто забувати, що під Стелою немає похованнь. Інакше я б в жодному випадку не дозволив будь-яке будівництво. А так усі лише виграють. І для людей користь і біля Стели територія буде окультурена» - зазначив Володимир Ніщик.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus