USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Войтович розповів, чому пожертвував кріслом

4 Травня 2014 16:22
«Триматися за посаду - це нікому не додає честі. Тому я прийняв таке рішення й просив депутатів, аби голосували за моє звільнення, щоб подумали про себе, про свої сім’ї, щоб ніхто не постраждав», - каже екс-голова обласної ради Володимир Войтович.

Під час виступу в прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь», Володимира Войтовича запитали про його рішення щодо відставки.

Зі слів колишнього голови облради, він не давав коментарів з цього приводу у ЗМІ, бо таким чином не хотів "піаритися", адже, зі слів Войтовича, - скромність прикрашає людину в будь-якому рангу.

«Оцінивши хід подій, я зрозумів, що як не зроблю такого кроку, то цей 5-тисячний мітинг, який був у нас на Київському майдані, прийде в приміщення й можуть трапитися непередбачувані наслідки для тих людей, які зайдуть, і тих, які працюють, адже градус напруги у суспільстві на Волині був дуже великий. Справа не у Войтовичу, адже в ході відомих подій ми розуміли, що зміни будуть, вони необхідні. Як приходили до мене представники Євромайдану, то вони мені казали, що не мають нічого проти моєї роботи, постаті, а хочуть лише повного перезавантаження влади», - пояснює своє рішення Володимир Войтович.

Колишній посадовець сказав, що депутати не хотіли голосувати під час сесії за його відставку, й попередньо втомили своїми телефонними дзвінками, однак до голосу людей дослухалися.

Щодо революції в Україні, то Володимир Войтович повідомив, що до ідей Євромайдану ставиться прихильно, однак він не поділяє методів політичної боротьби, які використовували українці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Волинь Показати IP 4 Травня 2014 17:35
його треба судити народним судом, а не піарити . Партія регіонів та комуністи довели країну до страшних часів. Ворогів України треба судити. Смерть ворогам України !
Олександр. Показати IP 4 Травня 2014 17:56
Робить з себе героя.
Олександр. Показати IP 4 Травня 2014 17:56
коментар було видалено
Знаюча Показати IP 4 Травня 2014 18:01
А пан Войтович ніколи не був у партіі регіонів! Це знають всі , і ( до волинь) ваша кричалка вам честі не робить
Волинь до Знаюча Показати IP 4 Травня 2014 18:12
Не пан! Це різні речі. Разом з "безпартійним"клімчуком деригував антинародною бандою. Протягував у верховну раду Єремеєва, Івахіва, Мартиняка, усіх святих волинських депутатів.
якщо по правді Показати IP 4 Травня 2014 18:15
Войтович, як завжди, кривить душею. Там пахне не скромністю, а смородом. Наймит Клімчука, він служив йому за посаду вірою і правдою. Жодна сесія при ньому не пройшла в нормальному режимі, і лише тому, що на ній нічого не вирішувалось, а вирішувалось в Клімчука в кабінеті, після чого виносились на "голосування". Войтовичу треба сопіти, мовчати і якомога менше зявлятись на людях. Якщо залишилась хоч капля сорому і совісті. А щодо "...депутати не хотіли голосувати під час сесії за його відставку", то де сьогодні ці депутати? мельники, клімчуки, карпюки, проні, ковальчуки, башкалєнки, курилюки, вовки, скуби, лобачі, микитюки, трикоші?.. Де вони, твої "голосувальники", на якому смітнику?
Освіта Ратнівщини Показати IP 4 Травня 2014 18:24
Володимире Івановичу, вітаемо Вас! Нарешті раді Вас чути! Сподіваемось,Ви одужали Чекаемо на співпрацю
Проти хамства Показати IP 4 Травня 2014 18:50
Соромно читати деякі пости від яких віє хамством, невихованністю і невіглаством. Абсолютна більшість людей хто хоч в якісь мірі знайомий з п. Войтовичем підтвердять що це дуже толерантна і ввічлива людина зглибокими знаннями історії України, її культури і традицій. Можливо на посаді голови обласної ради він і підтримував позицію губернатора, але в більшості випадків рішення приймались по справах для розвитку Волині. Він уникав бути на перших ролях політичного життя, ніколи не випячував себе, занадто йшов в фарватері губернатора, але й не вчиняв жодної шкоди людям і не діяв для особистого збагачення. І навпаки відрізнявся скромністю і порядністю. Тому закликаю тих людей котрі засліплені ненавистю до будь-кого лише тому що він чи вона працювали у владі (там було дійсно й багато негідників), висловлюватись базуючись на реальних фактах та діях, а не просто за компанію. І припинити хамство.
Григорій Іванович до Проти хамства Показати IP 5 Травня 2014 01:21
"це дуже толерантна і ввічлива людина зглибокими знаннями історії України" от так толерантні своїм "чево изволите" и прислуговували кримінальному режиму та поставили Україну на край могили!
Знаюча до якщо по пр Показати IP 4 Травня 2014 19:08
Ваша брудна лексика характеризуе лише ВАС як людину злу, примітивну і нікчемну
між іншим про скромн Показати IP 4 Травня 2014 19:19
чому цей хан купив собі нерухомість в Польщі ?За роки свого головування він об палець не вдарив щоб щось зробити для свого міста.Ще й Алієва в гроб загнав.
проти хамства до між іншим про скромн Показати IP 4 Травня 2014 19:37
У Вас дійсно є достовірне підтвердження щодо факту придбання нерухоммості чи просто десь хтось сказав? Я особисто маю величезні?сумніви щодо такої інформації. В Луцьку Володимир Іванович проживає з сім'єю в квартирі. Я ніколи не чув про його часті поїздки закордон.Дуже рідко і у відрядження. І лікується в Луцьку, а не закордоном. Впевнений якби у нього була там нерухомість, то і лікувався б також там.
NHJKM до проти хамства Показати IP 4 Травня 2014 19:43
Він або тіньовий диллер нерухомості, або ж просто троль. Не корміть тролів, їм нема з ким поговорити, то і пишуть
п.м. до проти хамства Показати IP 5 Травня 2014 01:40
дура(чи дурак.)він вРожищах.в квартирі живе
друг Показати IP 4 Травня 2014 19:23
коментар було видалено
Тетяна Показати IP 4 Травня 2014 20:06
Володимир Іванович насправді дуже толерантний чоловік,і мені здається дуже порядний. Можливо він нічого не вирішував,бо дійсно йому не дуже дозволяли,але по крайній мірі він нікому нічого поганого не зробив. І по скільки я знаю проживає він в Рожищах у своїй хаті в якій живе все своє життя. а про Польшу це сплєтня.
10 Показати IP 5 Травня 2014 00:57
виконував вказівки клімчука без нього ні вліво ні вправо це точно не можна нівчому звинувачувати
Рожищани Показати IP 5 Травня 2014 01:04
на цоьму тиждн хлопці з Рожищ поїдуть до Польщі і взнають по якій адресі вОйтович старший чемодани під час революційних подій з карети швидкої допомоги носив.що було в чемоданах???
Григорій Іванович Показати IP 5 Травня 2014 01:23
коментар було видалено
р Показати IP 5 Травня 2014 01:32
війт старший все життя зкрісла в крісло пригав партії як носкі змінюва і сина-алкаша з посади на посаду по всьому Рожищі та району таскав. Район вОйтовичів.так вони говорять про рож.район.кров голуба(ПРО СЕБЕ)...............БИКІ НЕ ОСВІДЧЕНІ...НЕ ЗАСПОКОЇТЕСЬ.заспокоімо .........пм. тт.
р до р Показати IP 5 Травня 2014 11:41
Повністю підтримую. Потрібно зробити так, щоб цим прізвищем на державних посадах навіть і не пахло.
Депутат Показати IP 5 Травня 2014 07:52
Войтович на посаді голови ради саме у цій раді був оптимальною кандидатурою і в тих умовах, що склалися, починаючи з 2010 року
Рожищанин Показати IP 5 Травня 2014 11:49
А В РОЖИЩЕНСЬКИЙ РДА ПОМІНЯЛИ ШИЛО НА МИЛО, КУМА НА КУМА. НЕДАВНО БАЧИВ СИДІЛИ ПИЛИ І ОБНІМАЛИСЯ В ПАРКУ (ГОТОВІЗНІ), ЯК БУВ АЛКОНАВТ ТАК І ЛИШИВСЯ.
рож Показати IP 5 Травня 2014 11:52
А чому аварію ту,що войтович-алкаш на зустрічі з випускниками зробив пяний,замяли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus