USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ВР Криму прийняла «декларацію про незалежність». ОНОВЛЕНО

11 Березня 2014 11:53
Кримський парламент нібито прийняв декларацію на підтримку незалежності регіону від України і намір увійти до складу РФ. Про це повідомляється на сайті ВР АР Крим.

Як інформує ТСН. "Рішення було прийнято під час позачергової сесії. Проект підтримали 78 депутатів", - повідомило джерело в парламенті. "Крим як суверенна незалежна держава після проведення референдуму звернутися до Російської Федерації з пропозицією про входження до складу РФ в якості суб'єкта", - додали у Верховній Раді. Згідно з повідомленням, рішення набуває чинності відразу після прийняття.

ТЕКСТ ДЕКЛАРАЦІЇ

Декларація про незалежність Автономної Республіки Крим та м.Севастополя:

Ми, депутати Верховної Ради Автономної Республіки Крим та Севастопольської міської Ради, виходячи з положень Статуту Організації Об'єднаних Націй і цілого ряду інших міжнародних документів, які закріплюють право народів на самовизначення, а також беручи до уваги підтвердження міжнародним судом ООН щодо Косова від 22 липня 2010 року того факту, що одностороннє проголошення незалежності частиною держави не порушує будь-які норми міжнародного права, спільно приймаємо рішення:

1. У разі якщо внаслідок майбутнього 16 березня 2014 року прямого волевиявлення народів Криму буде прийнято рішення про входження Криму, включаючи Автономну Республіку Крим і місто Севастополь, у склад Росії, Крим після референдуму буде оголошений незалежною та суверенною державою з республіканської формою правління.

2. Республіка Крим буде демократичною, світською і багатонаціональною державою, яке зобов'язується підтримувати мир, міжнаціональну і міжконфесійну злагоду на своїй території.

3. Республіка Крим як незалежна і суверенна держава у разі відповідних результатів референдуму звернеться до Російської Федерації з пропозицією про прийняття Республіки Крим на основі відповідного міждержавного договору в склад Російської Федерації в якості нового суб'єкта Російської Федерації.

Декларація Затверджена Постановою Верховної Ради Автономної Республіки Крим на позачерговому пленарному засіданні 11 березня 2014 року (підписана Головою Верховної Ради Автономної Республіки Крим Ст. Константиновим) та Постановою Севастопольського міської Ради на позачерговому пленарному засіданні 11 березня 2014 року (підписана Головою Севастопольської міської ради Ю. Дойниковим).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ппп Показати IP 11 Березня 2014 11:58
Та хай ....здують.Крим став гадюшником і притоном для різного непотрібу.
GALA до Ппп Показати IP 11 Березня 2014 12:11
Як би ж тільки Кримом закінчилось, думаю, що це тільки початок
НЕЛУЧАНИН до Ппп Показати IP 11 Березня 2014 15:22
а як бути з тими людьми, які не підтримують приєднання Криму до парашки ? а їх більшість. і що, плодити бандитське кодло у себе під боком ? більш правильно - ліквідувати бандформування на території Криму
дзвіночок Показати IP 11 Березня 2014 12:36
Украинский бизнесмен Ринат Ахметов призвал новую украинскую власть не накалять ситуацию на юго-востоке Украины. Заявление он сделал в связи с задержанием экс-главы Харьковской обладминистрации Михаила Добкина. "Я обращаюсь к новой власти. Сегодня очень сложная политическая и психологическая ситуация на юго-востоке страны. И когда власть берет под стражу одного из лидеров востока, это не успокаивает, а еще больше накаляет ситуацию в регионе. Виноват или не виноват Михаил Добкин, должен определить независимый суд после всестороннего следствия", - говорится в заявлении Ахметова, передает «Интерфакс-Украина».
НЕЛУЧАНИН до дзвіночок Показати IP 11 Березня 2014 15:24
якщо ахмєтушка хоче захистити бандюка допу - нехай носить йому передачі в буцегарню. ДОПІ місце в тюрмі
Слава Украине Показати IP 11 Березня 2014 12:38
Процесс пошел...
Той, хто ріже правду Показати IP 11 Березня 2014 13:55
Ідіть на куй, москалі!
0_0 до Той, хто ріже правду Показати IP 11 Березня 2014 14:25
Ну от ти і підеш перший, якщо ще не там!:)
Той, хто ріже правду до 0_0 Показати IP 12 Березня 2014 23:09
Як перший? Це твоя прерогатива, лайнюче.
Lex Показати IP 11 Березня 2014 14:47
как бы не отжали границы по ковель. Отгородят и зделают заповедник.
НЕЛУЧАНИН до Lex Показати IP 11 Березня 2014 15:25
а губа не завернеться ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus