USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вулиця Тимошенко: вже заговорили про недовіру мерові

17 Серпня 2011 17:23
У Луцькраді тривають суперечки щодо можливості присвоїти одній з вулиць міста ім’я опозиціонерки, голови ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Черговий «раунд» закінчився пропозицією висловити міському голові недовіру – бо той відмовляється ставити питання на голосування.

Нагадаємо, на сесії міськради, обговорюючи можливість дати вулиці луцька ім’я Юлії Тимошенко, депутати уже двічі оголошували перерву. Головний «камінь спотикання» - Статут міста, який не дозволяє давати вулицям імена живих людей.

У пункті 3 Статті 9 Статуту міста Луцька йдеться: «Присвоєння територіальним об`єктам міста імен з метою увічнення пам`яті видатних державних, громадсько-політичних діячів, захисників Батьківщини, діячів науки і культури здійснюється тільки посмертно»

Отож, після чергової перерви мер Микола Романюк вкотре наголосив, що нова редакція Статуту підлягає реєстрацію в МінЮсті.

«Тобто, якщо ми зараз вертаємося до формування порядку денного, то ми маємо внести зміни до статут, обговорити з громадою і зареєструвати його в міністерстві юстиції», - каже мер.

Натомість депутат Андрій Осіпов зазначив що міський голова мусить поставите пропозицію на голосування згідно з законом. А вже у суді, мовляв, якщо він буде, Осіпов як адвокат захистить право вулиці носити ім’я опозиціонерки.

Натомість Романюк зазначив, що «порушувати законодавство не буду».

Після чергових обговорень юридичних нюансів рішення рада знову пішла на перерву на 15 хвилин.

У перерві до присутніх звернувся депутат Андрій Осіпов, зазначивши, що пропонує створити нову спільну групу депутатів, яка у випадку порушення прав депутатів ініціюватиме недовіру до міської голови.

Загалом обговорення цього питання у міськраді уже триває протягом 2,5 годин
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Юра кредитчик Показати IP 17 Серпня 2011 17:46
От людям не має чим зайнятись, недовіра меру, там як тераріум
Metaller Показати IP 17 Серпня 2011 17:49
Дебіли! Важко Романюку з такими ідіотами працювати - він хоче моста і дороги будувати,а вони вулиці перейменовувати і пам"ятники ставити
Лучанин до Metaller Показати IP 18 Серпня 2011 07:57
Цих дебілів тільки влада зеків втихомирить.
Oleg1982 Показати IP 17 Серпня 2011 17:58
ВОНА це Україна, а вулиця якось не катить. Депутатам треба цвяхи в голову забити, може мозги почнуть працювати
Имя Показати IP 17 Серпня 2011 18:13
А это правда, что славные "мэшканцы" пошлы от динозавров(или наоборот). Что "мешканцы" воевали с древнеримлянами?
filadelfos Показати IP 17 Серпня 2011 18:20
как-то чересчур резво депутаты рубятся по этому вопросу,как-будто отстаивают интересы не лучан, а свои, личные)))
Имя Показати IP 17 Серпня 2011 18:32
А то есть супер правильно! Даешь улицу Тимошенко!!!
Адвокат (позапартійний) Показати IP 17 Серпня 2011 18:40
Перепрошую не скликання депутатів а ДЕБІЛИ ще раз перепрошую
Хлоп Показати IP 17 Серпня 2011 18:45
Улице Тимошенко быть!!!
ОРДА до Хлоп Показати IP 18 Серпня 2011 08:30
Ні-ні, вулиця має бути обов'язково. Але оскільки дане питання суперечить Статуту, і його не так швидко змініти і зареєструвати, то потрібно піти іншим шляхом... посмортно так посмертно, відрубати їй голову, як покійному Георгію, хай земля йому буде пухом!
дурень, який голосував за дебілів Показати IP 17 Серпня 2011 18:58
спасибі металеру за комент. але "ідіотів" тих ми з вами вибрали, привикли вони при шибкіну тільки махати прапорами і соплі сіяти, а не вулиці чи мости будувати, навіть саму міськраду за чотири роки не довели до ладу - так і сиділи в свинюшнику, і зараз знову давай хірньою маятися - то може замість бандери своїй пані пам’ятника запаропонують? то гоноровіше буде і ніхто до такого ще не додумався...
Володимир Іванович Показати IP 17 Серпня 2011 22:13
Депутати від Батьківщини несформовані люди без власної думи. Роблять поспішні дії, заважають працювати розумному Романюку. Депутати схаменіться. У нас води немає, а ви вулиці перейменовуєте! Що ви робите для людей????????? Ганьба таким депутатам
пересічний громадянин Показати IP 18 Серпня 2011 07:45
шановні "пацани" таж проголосували ви за ціх гондурасів,бачили очі, що вибирали, депутатський корпус, да не корпус, а просто кодло, гірше за всі попередні скликання. геть їх всіх з міськради
я Показати IP 18 Серпня 2011 09:09
Реально - подивіться на свіи і на місто - потрібно порядок у місті наводити і гарячу воду подати мешканцям. а не вулиці Юліями називати...
Чистая линия Показати IP 8 Вересня 2011 19:57
Дійсно, раніше ті вулиці приведіть в належний вигляд, щоб можна було по них нормально ходити та їздити, а тоді вже й перейменовуйте. Мені всерівно, Тимошенко,Порошенко,аби ям не було. От немає чим зайнятися. Ханьба.
Петро та Гриць Показати IP 8 Вересня 2011 20:07
А мені одинаково. Капец, немає чим зайнятися, то страждають х...ьою. Дайте краще нам ті гроші і ми знайдемо куди їх подіти)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus