USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вибори до Волиньради можуть об’єднати з президентськими

18 Березня 2014 12:10
Щоб зекономити до 70% коштів під час проведення проміжних виборів до обласної ради, їх попередньо планують провести разом з президентськими.

Про це стало відомо під час прес-конференції голови обласної ради Валентина Вітера сьогодні, 18 березня.

Нагадаємо, під час минулого засідання сесії облради, депутати задовольнили заяви трьох своїх колег про дострокове складення депутатських повноважень. Тож, на їх місце мають прийти інші люди.

Зокрема, довибори потрібно проводити у Любешівському та Ковельському районах, які представляли депутати Петро Бущик та Віталій Карпюк.

Час проведення повинна оголосити Волинська територіальа виборча комісія, головою якої є Микола Євтушин. Зі слів голови облради Валентина Вітера, в приватних розмовах Микола Євтушин припустив, що довибори в обласну раду об’єднають з президентськими. Таким чином, припускають, можна буде зекономити до 70% витрат, які має понести облдержадміністрація на організацію проміжних виборів.

Хто має замінити «регіоналку» Тамару Ковальчук в обласні раді, поки невідомо.

«Персоналії мені не відомі. Цим займається виборча комісія, вона надаватиме місце в обласні раді згідно з правовим полем», - сказав Валентин Вітер.

Нагадаємо, обласний осередок Партії Регіонів заявив про розпуск, а фракція Партії регіонів у обласній раді поки діє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus