USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як голосуватимуть за «диктаторські закони»

28 Січня 2014 12:24
Фракція Партії регіонів у Верховній Раді прийняла рішення голосувати питання про можливе скасування прийнятих 16 січня законів у вільному режимі.

Про це повідомив депутат від цієї фракції Олег Царьов, передає Інтерфакс-Україна.

"Багато депутатів фракції мене підтримали, і ми прийняли вільний режим голосування", - сказав Царьов в ефірі телеканалу "Рада" у вівторок.

Царьов також зазначив, що в питанні про прийняття закону про амністію, у випадку звільнення мітингувальниками будинків і доріг, він настояв на обов'язковому включенні в проект кінцевої дати завершення протестних акцій, що дозволить закону про амністію набути чинності.

Натомість, один із лідерів опозиції, Олег Тягнибок повідомив, що лідери парламентських фракцій домовилися провести пакетне голосування щодо скасування законів прийнятих 16 січня, повідомляє УНІАН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus