USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Як порушують правила агітації представники Тягнибока у Луцьку

22 Травня 2014 21:00
Штаби кандидатів активізували агітаційний напрямок своєї роботи в останній тиждень виборчої кампанії . Серед форм зовнішньої агітації досить поширеним є розміщення банерних розтяжок з передвиборчою рекламою тих чи інших кандидатів.

У Луцьку таку форму агітації використовують виборчі штаби Гриценка, Тягнибока, Богомолець. Проте, не у всіх випадках агітацію проводять відповідно до норм закону. Про це повідомили у прес-службі Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області.

Зокрема, 22 травня у Луцьку за адресою вулиця Шопена, 10 спостерігачі громадянської мережі ОПОРА зафіксували розміщення банерної розтяжки кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока без вихідних даних.

Відповідно до частини 3 статті 59 Закону України «Про вибори Президента України», друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання відповідного кандидата на пост Президента України або партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск та замовника відповідних матеріалів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ольга Показати IP 22 Травня 2014 21:20
Люди не проти.Добкіна і Симу в себе ж ніхто неклеїть
333 Показати IP 22 Травня 2014 21:22
Ну і що з того що ви це написали. Хіба за це когось покарають. Та їм те все до одного місця. Краще б ці гроші що витратили на агітацію перерахували сімям загинувшим волинянам на сході.
Капець Показати IP 22 Травня 2014 21:36
О, це так порушення. Та в Порошенка це на кожному кроці і нічого. Один банер найшли, вам нема чого робити
я за Бика до Капець Показати IP 22 Травня 2014 23:22
автомат на грудь йому і суверенну Україну захищати!В Донецьк патріота!
Ірина до Капець Показати IP 23 Травня 2014 02:34
Ну Порошенковою компанією керує сам Клімчук! Тут не скажи!
Знаю що кажу Показати IP 22 Травня 2014 23:30
Не довіряйте порушникам сьогодні бо потім буде пізно
таки так до Знаю що кажу Показати IP 23 Травня 2014 01:29
і я знаю.бика на схід україни тут не ма чого пастися вся трава на сході!
україна Показати IP 23 Травня 2014 03:02
Заборонити діяльність КПУ і СВОБОДИ ЯК ПАРТІЙ,ЯКІ ПІДРИВАЮТЬ ДЕРЖАВНИЙ СУВЕРЕНІТЕТ УКРАІЇНИ ТА ПРИЗВЕЛИ ДО НЕПОПРАВНИХ ЛЮДСЬКИХ ЖЕРТВ СЕРЕД НАРОДУ УКРАЇНИ!Слава уКРАЇНІ!
Анонім до україна Показати IP 23 Травня 2014 09:33
Одна вже була україною, що весь час працювала... Свобода дійсно має нести відповідальність за те що відбувається в країні і саме собою за всі людські жертви. Але комуністи? Дивно. Приведіть хоча б цитати (повністю без виривання) де вони робили б щось подібне, навпаки, в кожному слові вони тільки й говорять за цілісність країни та як не допустити не тільки жертв, а й взагалі будь-яких масових хвилювань. Недарма після подібних висказувань їх рейтинг збільшується. Мабуть настав час і собі подумати за вступ до КПУ, бо вже так всі дістали!
Роман Показати IP 23 Травня 2014 08:49
Порошенко з початку своєї виборчої компанії заявив офіційно, що не братиме участь в телепрограмах з участю Тимошенко, але продюсер Тимошенко - Шустер через тиждень призначає "дебати в п'ятницю" на 1ТВ між Тимошенко та Порошенко, заздалегідь знаючи, що Порошенко не прийде, і буде черговий передвиборчий "БЕНЕФІС" Тимошенко. Сьогодні, 23 травня о 21-30 побачите на 1ТВ. Тут не 25-й кадр, тут 2,5 години траха. То де та "Опора", коли двічі на місяць у п'ятницю Шустер гвалтує в очі всю Україну на 1ТВ? А тут знайшли один банер??? Порошенко теж використовує свій канал 5ТВ виключно для просування своєї персони, і теж брехливо.
Василь Показати IP 23 Травня 2014 09:38
А кому яке діло де що висить? Невже хтось думає що якщо я побачу якусь тряпку чи папрця то побіжу відразу голосувати за це? Кожна людина, в якої мозок працює, ніколи не піде голосувати за людину, яка порушує закон, навіть не прямо, а за допомогою своїх доброзичливців.
Дмитро Показати IP 23 Травня 2014 11:03
Невже не бачите хто буде президентом чи ви сліпі!!!!! НЕ БУДЬТЕ ХОХЛАМИ!!!! Який Гриценко, Тягнибок, Богомолець, Тимошенко, будуть вибори до ради тоді будете галасувати за свої партії і корита в кабінетах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus