USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як Путін допоміг Башкаленку стати зіркою планетарного масштабу

4 Березня 2014 19:21
Про знущання над головою Волинської облдержадміністрації Олександром Башкаленком згадав під час своєї прес-конференції, що відбулася 4 березня, Президент Російської Федерації Володимир Путін.

Діяльність радикально налаштованих протестувальників у Луцьку дала привід Путіну звинувачувати українців у екстремізмі. Так, Президент РФ згадав про «розгул неонацистів, націоналістів та антисемітів» в деяких регіонах України та у Києві.


«Ви, представники ЗМІ, мабуть, бачили, як одного з діючих губернаторів ланцюгами, наручниками на площі прикували до якихось споруд, взимку, в холодну пору доби, обливали водою. Після цього, до речі, його заточили у підвал та піддавали катуванням. Це що таке? Це що, демократія? До речі, його призначили зовсім нещодавно, здається, у грудні. Навіть, якщо припустити, що вся влада там корумпована, я думаю, що він навіть вкрасти нічого не встиг», - звернувся до журналістів Володимир Путін.

Нагадаємо, що насправді екс-голову Волинської ОДА, прикували, щоправда, не ланцюгами, а лише наручниками до металоконструкції сцени луцького Євромайдану, під час чого йому завдали декількох ударів ногами. Перед тим на нього вилили воду з шестилітрової пляшки. Втім, через декілька хвилин, на прохання митрополита Михаїла, наручники зняли. Зі сцени лідер «Правого сектору» Волині Павло Данильчук справді оголошував про те, що Башкаленка відвезуть у захоплену будівлю облради, де триматимуть у одному з підвальних приміщень. Проте, як стало відомо наступного дня під час прес-конференції лідерів луцького Євромайдану, ніхто насправді не бачив у цій будівлі екс-губернатора і їм не було відомо, куди відвезли Олександра Башкаленка радикально налаштовані протестувальники. Як з’ясувалося згодом, губернатора тоді передали медикам.

Проте це не змінює того, що голослівні погрози лідера волинського «Правого сектору» Павла Данильчука дозволили російському керівництву вважати українських протестувальників екстремістами, які утримують заручників. Доля Олександра Башкаленка насправді, мабуть, ніколи б не зацікавила лідера Росії, проте в інформаційній політиці сусідньої держави цей факт став інструментом для спекуляцій. Спочатку відео про волинського губернатора показали російські канали. Згодом про нього почув чи не увесь світ, якому була небайдужа подальша доля кордонів України.

Паралелі
Днями інтернет-видання поширювали інформацію про те, що у Донецьку кілька сотень радикалів штурмували обласну державну адміністрацію.


Нагадаємо, тоді у двір адміністрації проникли озброєні люди, яких пропустила міліція. Вони почали бити вікна і прориватися всередину. Нападники скандували: "Беркут - герої", "Росія!", несли з собою російські прапори, які згодом повісили біля держбудівлі. Радикали також заявляли про те, що не довіряють місцевій владі. Під час захоплення Донецької ОДА вдень у понеділок, 3 березня, мітингувальники також напали на екс-губернатора області Андрія Шишацького і побили його. Міліція відбила екс-губернатора від нападників, а спецпідрозділ СБУ прикрив його відхід. Крім того, в сесійній залі Донецької облради виступив лідер проросійських мітингувальників Павло Губарєв, який називав себе народним губернатором.


Висновки
Про цих радикально налаштованих молодиків, вочевидь, не згадають жодні телеканали Росії. І навряд чи у Андрія Шишацького є шанс отримати стільки слави за одну хвилину як у Олександра Башкаленка (хоч прізвище екс-очільника ВОДА Президент РФ не назвав). Проте виникає запитання: чи є різниця між діями «Правого сектору» на Волині та проросійських радикалів у Донецьку? Це запитання залишаємо без відповіді, хай кожен для себе вирішує сам.
Очевидним залишається те, що радикалізм може підсилити сепаратистські настрої у ситуації, що склалася у країні. Тому залишається побажати усім волинянам та українцям поміркованості та здорового глузду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 129
Анонім Показати IP 4 Березня 2014 19:32
Данильчук правильно зробив, я його підтримую, за смерті наших людей башкаленка можна було й пристрілити. Жорстокість породжує жортокість.
Анонім до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 19:51
а я б пристрелив кожного, хто хоче стрилляти. Бидло зибралось в Европу.
Олег до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 22:10
Какая Европа о чём ты бредишь Путин нас медленно аннексирует в РФ
треба до Анонім Показати IP 5 Березня 2014 16:37
вміти терпіти панів.тролі з хабаровсказараз вам підкажуть ход ваших мислєй
Анонім до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 19:55
"Жорстокість породжує жорстокість"!!! Але ж хіба за це гинули наші хлопці??? що цим знущанням показали світові, що ми "фашисти! чи "тварини" в людській подобі??? Задумайтесь у ці дні великого посту!!!
))) до Анонім Показати IP 5 Березня 2014 01:25
думати нічим, мізки пропили.
s до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 20:03
Нелогічно, по-перше 1) Башкаленко сам їх не чіпав точно; 2) Приказ вбивати, ти бачив як він віддавав? То чого агресія саме до нього? Може ти просто провокатор, або по жизні обіжений?
Усатый фальсификатор до s Показати IP 4 Березня 2014 20:20
Башкаленко святой))))Только иконы рисуй))))
s до Усатый фальсификатор Показати IP 4 Березня 2014 20:21
ну, якщо можеш привести логічні доводи я послухаю з задоволенням, а пока не спам будь-ласка)
Анонім до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 21:56
ДАНИЛЬЧУК І КО З НІЯКОГО ПОЛІТИКА І ТАКОГОЖ ДЕРЖ СЛУЖБОВЦЯ ЯКИЙ НЕ СТАВ НА КОЛІНА ЗА ПОСАДИ АЛЕ ЗРАДИВ ПАРТІЙЦІВ РОЗПУСТИВШИ ПАРТІЮ ЗРОБИВ ГЕРОЯ.. І ЩО ЦИМ ВІН ДОСЯГ???? САМОПІАР!!!!!!
Лучанин до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 23:02
Данильчук, Сашко Білий та інші радикали на весь світ показали, що до влади в Україні прийшли бандерівці. В Україні відбувся державний переворот за технологіями, які були розроблені Джином Шарпом і використовувались для повалення влади в Сербії, Грузії, Україні (в 2004), Тунісі, Єгипті, Лівії, Сірії і т.п. Тепер і в Україні (2014).
22222 до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 23:48
Анонім, ти озлоблена і хвора людина зі зхибленою уявою!!! геть з Нашого Міста, а то одну Банду вигнали, так друга прийшла, скоро буде Лівий сектор проти таких як ти, як данильчук і вся ваша банда з тупим уявленням про те, як треба жити!!!
Ір Показати IP 4 Березня 2014 19:33
Буде сидіти Данильчук.
22222 до Ір Показати IP 4 Березня 2014 23:50
УРА!!!! Скоріше б - йому місце за гратами!!!!
ВОНО Показати IP 4 Березня 2014 19:34
керував і довго Климчук, а винен у всьому Башкаленко, мадаунців не зрозуміти на тверезу голову
Корінний лучанин до ВОНО Показати IP 4 Березня 2014 19:57
Це що , виправдання банди розкрадачів УКРАЇНИ із ПР ! Климчук із цієї зграї, щоб він не говорив. ЗА ПРАВЛІННЯ ПР ВІДБУВАЛОСЬ ЛИШЕ ПОГРАБУВАННЯ УКРАЇНИ.
полішучка до Корінний лучанин Показати IP 4 Березня 2014 20:55
коли людина немає аргументів в свою користь, вона починає обобщати і переходити на особистості. А першому коментатору-МОЖЕШ сам застрелИТИСЯ. ГОСПОДИ ПРОСТИ
Корінний лучанин до полішучка Показати IP 4 Березня 2014 22:56
АРГУМЕНТІВ ТУТ БІЛЬШ НІЖ ДОСТАТНЬО!!! Тільки ви тупо їх не бачите! Тут місця не вистачить щоб все описати. Розслідування злочинів зараз проводиться і не треба тут ВИГОРОДЖУВАТИ ПР. ВСЯ ЄВРОПА В ШОЦІ від МЕЖИГІРЯ. А менші князьки ПР не крали? ВСЯ їхня діяльність була побудована на корупційних схемах, а ви мені будете торочити що вони білі та пушисті і аргументів нема. ТА ГАЗІ ЯКІ КОШТИ ВІДМИВАЛИ, ну звісно для вас це китайська грамота , бо вам незрозуміло як це робиться в бізнесі.
Українець Показати IP 4 Березня 2014 19:37
Ось через таких Данильчуків, "Білих", Ярошів, Тягнибоків ... і відбувається розкол України!
НЕЛУЧАНИН до Українець Показати IP 4 Березня 2014 21:28
та ні. розкол України провокують підлі брехуни путіни , а також їх сатрапи і швондєри в Україні - бандюковичі, партія синьогнойних, беркути, тітушки та зграйка проросійських крикунів
22222 до Українець Показати IP 4 Березня 2014 23:53
і тільки через них, і це вони винні у смерті всіх людей!!!! головою треба було думати, а то війну і революцію їм захотілося!!!! через них не тільки розкол буде, а ще й війна може початися!!!!
Вікторія Показати IP 4 Березня 2014 19:43
ну осьо теперички його РПЦ канонізує
Бульба Показати IP 4 Березня 2014 19:53
«3 марта 2014 года Луцкий городской совет постановил снять все рекламные билборды «Украинского выбора», призывающие к народовластию. Особенно показательным на этом фоне выглядит принятое на том же заседании решение вывешивать возле помещения Луцкого городского совета красно-черный флаг вместе с флагами города и ЕС», — говорится в сообщении пресс-службы. «Этим занималась предыдущая власть, и новая демонстрирует, что ничем от нее не отличается»
Бульбі до Бульба Показати IP 4 Березня 2014 19:57
Де цей матеріал розміщений?
Анонім до Бульбі Показати IP 4 Березня 2014 20:16
сайт унн,уніан.То ви пересвідчились що на зміну одній банді прийшла ще гірша і страшніша.
Анонім до Бульбі Показати IP 4 Березня 2014 20:16
сайт унн,уніан.То ви пересвідчились що на зміну одній банді прийшла ще гірша і страшніша.
правдивий до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 22:15
Аналонім ти знову за своє - сумно за янеком. Тоді була банда сформована , а зараз босяки на місцях та тимчасовий уряд у києві із помаранчевих. Нічого природний відбір за Дарвіном (він не з БЮТ і ПР - великий геніальний вчений) приведе до відносного цивілізаційного вибору нашого УКРАЇНСЬКОГО народу. Можливо треба буде знову палити шини і "молотова", щоб втікли із країни нові-старі злодії-брехуни, але цього разу чекати 4 роки ніхто не буде ,особливо СХІД. Тому треба кожному не в інтернеті , а відкрито спокійно казати правду вголос і на всі сторони про всіх( Так роблять німці, австріяки, мадяри, чехи ) В зародиші треба задавити гадину-казнокрада і хабарника.
Анонім до правдивий Показати IP 4 Березня 2014 22:26
аноніми пишуть, якщо не вказуєш свого імені, це можуть писати різні люди, а не знову за своє
НЕЛУЧАНИН до Бульба Показати IP 4 Березня 2014 21:34
український вибір - це мерзенне утворення українофоба медведчука. червоно-чорний стяг - прапор ОУН-УПА - героїв України, які боролись за її свободу. прапор ЄС - символ демократії і свободи. ХТО МАЄ ЩОСЬ ПРОТИ ?
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Березня 2014 22:25
я проти бандерівщини
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 5 Березня 2014 15:01
на деньги германии против СССР
Анонім Показати IP 4 Березня 2014 19:57
базарю - мне когда я про эту херню узнал, то захотелось найти башкатого и за весь Луцк у него попросить прощения. Не знаю, если у него есть там какие-то грешки - есть на то в стране суд. А не быдло. Быдло рождает кровь. Быдло рождает недоверие и неуважение. А потом это быдло приходит к власти и мы получаем новых яныков. А потом плачем, что хам у власти. Но ведь мы так классно с ним веселились и проливали народный гнев... Повышайте личный уровень морали, господа...
)))) до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 20:18
А коли Поліщука ставили на коліна ти не плакав))))
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 21:36
башкаленко і є синьогнойне бидло, яке погрожувало всіх закатати в асфальт, за що і поплатилось
22222 до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 23:56
БРАВО!!!
777 Показати IP 4 Березня 2014 19:58
найгірше, що ще не раз нам "гикнеться" данильчук і гусь....посади поділи, тепер бабло будуть косити....капець по-волинськи
Анонім до 777 Показати IP 5 Березня 2014 15:05
"активисты" - пласт, тризуб и иже с ними Гузь.. пацанчики из лесных "вишкилов". Это не на волыни дезу втирать про народную организацию - тут все всех знают. И Поху тоже знают кто он и что он.
Іля Показати IP 4 Березня 2014 20:05
А це було дуже прикро коли з Башкаленка так знущались. не можна так це ж людина жива. як ви так можете?
ВОНО до Іля Показати IP 4 Березня 2014 20:10
вас почитати то його обливали сірчаною кислотою і підвішували на дибі, а насправді злегка збили панську пиху
Прохожий до ВОНО Показати IP 4 Березня 2014 21:08
Може тобі так збити?
НЕЛУЧАНИН до Іля Показати IP 4 Березня 2014 21:37
хіба можна назвати людиною того, хто дав наказ стріляти в людей ?
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Березня 2014 21:57
Башкаленко давав такий наказ? ні!
Лучанин Показати IP 4 Березня 2014 20:10
АНОНІМУ - за жорстокість Данильчука до Башкаленка імперіаліст Путін присвоїв собі право розправлятися з цілою державою. І його в Росії виправдовують, бо всі світові канали показали дикість цього антилюдського "правого сектору".
Анонім до Лучанин Показати IP 4 Березня 2014 20:15
підтримую.До влади прийшло ще гірше бидло як Яник.Слава Путіну майдаунів треба заспокоювати...армією
Півнику до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 20:25
Хлопче чому боїшся зізнатись ким ти є)))Не переживай бити не будем)))
Анонім до Півнику Показати IP 4 Березня 2014 20:30
НОрмальним українцем.
Гнідава до Півнику Показати IP 4 Березня 2014 20:32
Не звертай уваги-це троль очкун.Місцевий засідала ВН., пише під 20ма ніками.
Анонім до Гнідава Показати IP 4 Березня 2014 20:34
Я не очкун.Путін мій батько духовний
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 21:39
тобі з твоїм батьком духовним треба сходити до психіатра
Анонім до Лучанин Показати IP 5 Березня 2014 15:10
Что за бред - не из-за этого. Это просто указание на цивилизованность. Решения России - геополитика и борьба с 5-й колонной на Украине. Вон уже Яцык - человек райффайзен, человек мвф, человек США. Коломойский - человек глава евреев европы. Путин видит, что "чистые христиане" на гребне народного недовольства уровнем жизни снова садятся на шею. Спросите, кто спонсирует "Свободу" у Коломойского, я думаю - он знает. Так что Путин не народ Украины критикует, а того, что на народе выезжает снова.
ТарасB Показати IP 4 Березня 2014 20:21
Або ви не луцькі, або ви просто не знаєте, шо за наволоч Башкаленко... Зістався би Климчук головою ОДА, думаєте його б били і водою поливали? ТА НІКОЛИ! Бо Клімчука, як не як - а поважають, а Башкаленка, ті люди, які знають, його не як "політичного діяча" - ненавидять. В день коли власне палили МВС,відкидувались менти гранатами, думаєте за чиїм наказом? З особистих джерел знаю (родичі в начальниках), Терещук хотів відразу вийти, і оголосити, що Міліція з народом. А Башкаленко не дозволяв, кричав відкидуватись далі. Коли Терещук вийшов, переговорив з народом, мітингувальники запросили Башкаленка на вулицю. Терещук, розуміючи, яка кількість людей оточила їх, і те що, за бажання можуть повністю спалити і розгромити управ.МВС, повернувся в будівлю...Так вот, Башкаленка там з шафи витягали, бо так не хотів виходити, думаю розуміючи, що його чекає. Після того, як над ним "познущались", відвезли в ОДА, за годину його забрали, якісь його друзі, і того ж дня, Башкаленко полетів кулею у Київ, до Яника, просити поради і підмоги, щоб розібратись в Луцьку. От такий ваш "бідненький" губернатор. Данильчук може й перегнув, але по Башкаленку тюрма плаче, не те що обливання водою, і судячи з розмов про нього, мав би його чекати ще не один пожиттєвий строк.
ОДА до ТарасB Показати IP 4 Березня 2014 21:04
Ми прекрасно працювали під керівництвом Олександра Констянтиновича, Кравчука Святослава Євгеновича, Курилюка, Романюка, Стоєва, Клімчука, Максимяка, Панчишина і навіть "Берії" Ющика. Траплялось як в різних колективах - всяке. Але знаючи їх особосто-ДУЖЕ ЇХ ПОВАЖАЄМ, БАЖАЄМ УСПІХІВ. А заангажованим працівникам найбруднішої в світі професії на букву "П" радимо витерти монітор від слюнь і запевняємо, що правильно розсудить політиків лише Господь Бог і історія.
Гуляйбаба до ОДА Показати IP 4 Березня 2014 21:22
Валюха то ти?
ОДА до Гуляйбаба Показати IP 4 Березня 2014 21:29
Яка?
ОДА до Гуляйбаба Показати IP 4 Березня 2014 21:32
Гордієноко? Бабо йди краще гуляй))))) тилки не пий
ОДА до ОДА Показати IP 4 Березня 2014 21:40
Вибачте то не Гордієнко пише, то з відділу звернень.
та сама ОДА до Гуляйбаба Показати IP 6 Березня 2014 17:17
Ні.
НЕЛУЧАНИН до ОДА Показати IP 4 Березня 2014 21:41
розкажи ще, як ви разом всі дерибанили бюджет Волині
ОДА до НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Березня 2014 21:55
Ой! та як тузік грілку! А якщо серьозно то займись краще вивченням законодавства і принципів державного управління, іди там попрацюй, а потім когось суди.
Анонім до ОДА Показати IP 5 Березня 2014 15:12
смачно цилую в носик за гарни слова!!!
Просто марія до ТарасB Показати IP 4 Березня 2014 23:32
А, може, це така комедія - розіграна і Башкаленком, і "правими"? Блок-бастер-страшилка?
Анонім до ТарасB Показати IP 5 Березня 2014 13:29
пох - есть суд. ХЗ ещё как бы ты поступал на их месте - мож огнемётом валил бы.
ЗМІ Показати IP 4 Березня 2014 20:21
Самі америкоси навіть розуміють, що і до чого!!! "США не в том положении, чтобы настаивать на соблюдении территориальной целостности Украины - The Washington Post" http://korrespondent.net/world/worldabus/3314805-ssha-ne-v-tom-polozhenyy-chtoby-nastayvat-na-sobluidenyy-terrytoryalnoi-tselostnosty-ukrayny-The-Washington-Post
НЕЛУЧАНИН до ЗМІ Показати IP 4 Березня 2014 21:43
а лінк на Washington-Post слабо показати ?
ДДД Показати IP 4 Березня 2014 20:28
Правильно зробили, що вигнали його як паршивого кота
держслужбовець Показати IP 4 Березня 2014 20:28
народ, от пишете тут, ніби все знаєте, хто що зробив, і які накази віддав. за все, що відбувається в державі несе президент, і за смерті людей має відповісти янукович і його наближені. а до чого тут клімчук чи башкаленко, я не хочу нічого пропагувати, але ці люди - достойні, і дай Боже волянам ще таких керівників, бо ж насправді багато було зроблено. І Клімчуку - респект і уважуха. При ньому, хоч преміями добвалили ті мізерні зарплати держслужбовців. волянини, ще згадуватимуть довго ,цього мудрого керівника і дипломата. і повчитися було чого у нього.
Ярослав до держслужбовець Показати IP 4 Березня 2014 20:45
Та вас там третину вигнати треба.Зайти в роб. час і можна побачити скільки нероб вконтакті сидять.Радійте тому що маєте.Якби мене шеф спіймав, що я в неті дурня клею,давно підсрачником випер
секретут до Ярослав Показати IP 4 Березня 2014 21:07
от не клей, а працюй
НЕЛУЧАНИН до держслужбовець Показати IP 4 Березня 2014 21:45
та ви - зграйка казнокрадів і корупціонерів разом з хамом клімчуком і смотрящім башкаленком
ЛУЦЬКИЙ до НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Березня 2014 22:30
А от хто ти такий?:) Гюльчатай - открой личико?:)
Рита Показати IP 4 Березня 2014 20:35
На жаль ми завжди себе виправдовуємо, а когось звинувачуємо. А факти такі: Водою поливали? поливали. Наручниками приковували? приковували. То чого ми хочемо?.Ті хто вийшли в Донецьку відстоювати свої думки - бандити, а ви герої? Подивіться на ці фотознімки неупереджено. ЩО ПОВИННІ ПОБАЧИТИ жителі Східної України?. Фашисти? Так, бо люди із здоровим глуздом діють ЦИВІЛІЗОВАНО
Ольга до Рита Показати IP 4 Березня 2014 20:39
Ой полили плешивого водичкою. Трагедія. А ваша паршива влада скільки молодих людей загубила.
Рита до Ольга Показати IP 4 Березня 2014 20:48
Сьогодні полили водичкою Башкаленка, завтра ще когось і.... повна АНАРХІЯ. Я б на твоєму місці не говорила "ваша паршива влада" і зараз видно, хто на крові Героїв до влади рвався,Чогось ЖОДЕН депутат від опозиції, син внук племінник теперішньої влади не став героєм!!!!!!!!!!!!! За те тепленькі містечка здобули. ВСЯ влада "паршива", бо вони просто МІНЯЮТЬ один одного.
Анонім до Ольга Показати IP 5 Березня 2014 15:16
Не звезди - сначала спалили пару беркутовцев. Просто живьём. Цивилизованно. Как оно тебе в европейской стране в центре столицы сгореть живьём за присягу на верность руководству страны от мирного жителя?
правда Показати IP 4 Березня 2014 20:35
Клім, Башкалєнко та інші - на нари! Прислуговування кривавому режиму не буде забуто!
розмай Показати IP 4 Березня 2014 20:36
Проти народу пішов? В Нововолинську вчив як вибори фальсифікувати? Мало дали!
Йовік до розмай Показати IP 4 Березня 2014 20:41
Добавлю.І до людей ставився як до б...ла
1221 Показати IP 4 Березня 2014 20:41
Вчора Данильчук кричав що він за правду, а сьогодні кричить що не фінансують партії їхньої діяльності, херня якась дуже брехлива. Значить це кіно з Башкаленком проплачено.А хто режисер?
Чула до 1221 Показати IP 4 Березня 2014 21:51
Що Гузь в Башкаленка на зарплаті був, а зараз треба йому хату добудувати. То виходу іншого, ніж робити те, що він вміє (молоти язиком) - немає. От і пішов бідненький в ОДА в заступники
знаю до Чула Показати IP 4 Березня 2014 22:39
Гузь заступник голови Ради, а там більше платять ніж в адміністрації! В ОДА він би ніколи не пійшов, бо там працювати треба, відповідати за дії..., а не язиком молотити і папірці перебирати від сесії до сесії! Ну і обрали його депутати лише з одною умовою, що він зупинить терор Данильчука над депутатами і не тільки з ПР, а і опозицію і всіх підряд, хто Гузю перечив і свою точку зору виказував, залякував! Але Гузь сів у крісло, а Данильчук так і продовжував свої дії, але мету досягнуто - Гузь у кріслі...
Анонім до знаю Показати IP 4 Березня 2014 23:34
100%
ЧЕЧЕН Показати IP 4 Березня 2014 20:46
МЫ уже здесь - готовте свои жопы и отрезаные уши, наручники и холодная вода вам покажеться джакуэи, вы не знаете что такое кровь кровная месть по настоящему....
Одмурт до ЧЕЧЕН Показати IP 4 Березня 2014 20:49
Чечен не будь чукчой
Анонім до ЧЕЧЕН Показати IP 5 Березня 2014 15:19
Якраз добре, що ще один на заробітки до нас приїхав - є вакансія рубати кості свиней на базарі.
Анонім до ЧЕЧЕН Показати IP 5 Березня 2014 15:20
не позорь нацию
Українець Показати IP 4 Березня 2014 20:58
Не смишіть мене чеченці не вміють користуватись компом і так кругом писати коменти, це якась мавпочка сидить в запісяних спортивних штанішках і худенькою ручкою тикає в клавіші і думає що воно чечен злий
Батьківщанка. Показати IP 4 Березня 2014 21:02
А ще янукович їв маленьких дівчаток
Октябрина до Батьківщанка. Показати IP 4 Березня 2014 21:25
А ще гвалтував комсомолок
Володя Показати IP 4 Березня 2014 21:02
Не зупиняймос, бо оговтаються!
Ярослав Показати IP 4 Березня 2014 21:17
Це Башкаленку за те, що він робив з кадрами в 2010 році, коли прийшов до влади в ОДА. Знущався із порядних людей, які чесно пропрацювали на своїх посадах протягом багатьох років, але не належали до партії регіонів і тому підлягали звільненню, відкривав кримінальні справи по дзвінку, брав взятки за посади голів і заступників голів РДА, різноманітні відкати, примушував комісії фальсифікувати вибори - і це тільки малий перелік його злодіянь. А от і прийшла розплата за скоєне. За все в цьому житті потрібно платити. .Добре, що нарешті його позбулись, бо навіть Клімчук порівняно з ним- ангел. Катюзі - по заслузі. Нехай їде тепер до Путіна і Януковича в Росію або в Молдавію, там його з нетерпінням чекають.Можливо присвоять звання "Героя". Дякуємо Данильчуку, що позбулись цього узурпатора. Таких людей у владу допускати не можна. Слава Україні!
брехня! до Ярослав Показати IP 4 Березня 2014 21:24
Багато кого залишилось працювати, хто не був в партії регіонів!!! І з батьківщини працюють і досі хороші спеціалісти!!! Зате тепер звільняють ВСІХ ТІЛЬКИ ЗА ТЕ, ЩО ФОРМАЛЬНО БУЛИ В ТІЙ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ. І ПОКЛАДІТЬ РУКУ НА СЕРЦЕ ТА СКАЖІТЬ, ЩО НЕ ЗА ПАРТІЙНИМ ПРИНЦИПОМ НА ПОСАДИ БЕРУТЬ!
Відділ звернень до брехня! Показати IP 4 Березня 2014 21:27
Валюха, ти некудишній спеціаліст
Анонім до Відділ звернень Показати IP 4 Березня 2014 21:31
Райка?
Хочу мужика до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 21:37
Не Оксана Федорівна
Анонім до Хочу мужика Показати IP 4 Березня 2014 21:42
А таке враження що Персонаж Павла Морозова
Анонім до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 21:38
ти но не злорадствуй, ато зайде завтра правий сектор в відділ зверненнь в 121 і попросить мі..т зробити, думай як відкажеш...
Відділ звернень до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 21:42
Баба я не смела отказатся не сумею
Знаючий до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 21:51
ОООООООО там такі дівчата, що відкусять і ще попросять
Анонім до Знаючий Показати IP 4 Березня 2014 21:52
А звідки?
Знаючий до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 22:01
ОООООООООООО Оксана Федорівна
Анонім до Знаючий Показати IP 4 Березня 2014 22:11
ОООО Знаючий...
ОДА до Відділ звернень Показати IP 7 Березня 2014 12:41
Та я і Не Валюха)))
Анонім до Ярослав Показати IP 4 Березня 2014 21:26
Ярику голів РДА призначає ПРЕЗИДЕНТ, щоб брехати треба мати гарну пам'ять і знати конституцію!
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 21:50
ти сам ні*****а не знаєш. президент призначав за поданням голови ОДА
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Березня 2014 22:03
коментар було видалено
1221 до Ярослав Показати IP 4 Березня 2014 21:34
Ти су..нок трохи забрехався.
Українець Показати IP 4 Березня 2014 21:26
Не питання а в 2010 році в ода були чесні службовці які не брали взяток? Ну це повний п***ц
Українець Показати IP 4 Березня 2014 21:27
І зараз наберуть чесних з палатки майдану на театральній
Рижий поц до Українець Показати IP 4 Березня 2014 21:31
Аби не Андрюш Мельників
гепа до Рижий поц Показати IP 4 Березня 2014 21:34
Да не Рижий, а п'яний! П'яниииий!
Українець до Рижий поц Показати IP 4 Березня 2014 21:36
А ті не кращі будуть, бо буйні їх перестали поїти і вони бач на пахана з кулаками лізуть, а Андрюша він тихий поц
Реаліст Показати IP 4 Березня 2014 21:32
Головне, що далі? Хто прийшов, кого привів Юлін прихвостень Турчинов-Пустовіта. Людину без фахової освіти або професії (замполіт), людина без досвіду роботи на виробництві чи в бізнесі (робота тільки в партії "Батьківщина"), людину ПРИСТОСУВАНЦЯ (кошти, які Турчинов направляв розвиток ПАРТІЇ на Волині, Пустовіт перенаправляв в райони області, нерідко дерибанячи), людину БОЯГУЗА - очолював опозицію, але коли приїхав до Луцька Янукович, сам Пустовіт сховався і ні слова, мовчав. Ну, то до чого ми прийшли з перемогою майдану?
1221 Показати IP 4 Березня 2014 21:39
Юля Рулє
Котенятко Показати IP 4 Березня 2014 21:48
Вусатий алкоголік став зіркою?
НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Березня 2014 21:52
чогось калапутін не розказав про козака, якого беркутня розділа на майдані
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 5 Березня 2014 15:31
https://www.youtube.com/watch?v=XVWfiULg8Ec
Котенятку Показати IP 4 Березня 2014 21:55
Ну, туйво... Слава Данильчуку - без нього світ і не здогадувався б про існування Башкаленка!!!
1221 Показати IP 4 Березня 2014 21:57
Ага і Турчинову за Коломойського
лучанин священник Показати IP 4 Березня 2014 23:11
нерозумні вчинки робили щодо Башкаленка Бог розсудить усіх
маруся Показати IP 4 Березня 2014 23:12
данильчук собі багато позволив зробити так ні в якій області не бло крім луцька стидно за таких
Уважний Показати IP 4 Березня 2014 23:35
В холодное время суток?
ЧЕЧЕН Показати IP 5 Березня 2014 00:27
ЭТИ УР***ДЫ ВЫЛИЖУТ ЯЗЫКАМИ ВЕСЬ КИЕВ ОТ БЕССАРАБКИ ДО ПЛОЩАДИ , И СКАЖУТ ИЗВИНИТЕ КИЕВЛЯНЕ, ЗА ВРЕМЕННЫЕ НЕУДОБСТВА - ЕСЛИ ТУДА ПРИДЕТ МОЙ ОМОН . РАМЗАН ....
Павлік Показати IP 5 Березня 2014 11:09
все безлідно не пройде особливо тим хто так робив з людьми треба вміти розумом і Законом доводити свою правоту а не насильно катувати людей шкода тих людей що так робили їхні діти будуть ВІДповідати за грішки
порада Показати IP 5 Березня 2014 11:13
Подякуйте ср..ному сектору. На нас як на звірів через цих виплодків дивляться.
Заголовок неправильн Показати IP 5 Березня 2014 11:31
Треба писати "Як волиняни свою землю на весь світ осоромили"...Добре, якщо тільки Росія. Моліться, щоб Європа це не прокоментувала. Хоча... Одним словом - моліться.
Еххх до Заголовок неправильн Показати IP 5 Березня 2014 14:16
Ви думаєте, цього не бачила Європа? Росія веде потужну інформаційну війну. Вони тепер думають, що на Волині отак http://nlo-mir.ru/tretiureih/23791-volynskaja-reznja-prestuplenie-i-nakazanie-31-foto.html
Я до Еххх Показати IP 5 Березня 2014 15:30
На мою думку, Україна веде інформаційну війну проти Росії, а Росія в свою чергу - проти України. Думаю тепер - кому ця війна потрібна? Кому треба посіяти ненависть між братніми державами?
війна до Я Показати IP 5 Березня 2014 16:38
вже на цьому сайті давно
КЛВ Показати IP 8 Березня 2014 15:09
А яким ще методом можливо вигнати з посад злодіїв та хабарників які накрали мільйони знаючи що у них все заберуть щей посадять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus