USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович дасть прес-конференцію. ОНОВЛЕНО

27 Березня 2014 15:35
Колишній президент України Віктор Янукович у п'ятницю, 28 березня, дасть прес-конференцію у російському Ростові-на-Дону.

Про це повідомляє Радіо Вести.

При цьому час і тема виступу поки невідомі.

Зауважимо, видання espreso.tv припускає, що цим виступом розпочнеться війна проти Києва. Так, як ідеться в повідомленні, в інтернет-виданнях вирує інформація, що екс-президент України Віктор Янукович може сьогодні-завтра зробити відеозвернення щодо проведення військової операції в країні.

Згідно з даними газети "Московський комсомолець", на початку минулого тижня (17-18 березня) московські лікарі зробили Віктору Януковичу операцію на серці - стентування коронарних судин, щоб забезпечити нормальний кровотік через заблоковані артерії. Операція пройшла успішно. Януковичу прописали препарати, що перешкоджають утворенню тромбів. Стіни медичного закладу український політик залишив через три дні після неї.

А в газеті "Наша Версія" з'явився матеріал, де автор, який прикрився "красномовним" псевдонімом Влад Кримський, повідомляє, що Янукович, нібито, зробить заяву на одному з телеканалів. У своєму виступі він, як припускають автори тижневика, оголосить про військову операцію в країні.

В якості збройної сили використовуватимуть регіональні загони самооборони". З кого саме формуються ці загони, в матеріалі не пояснюється. Однак там говориться про те, що чисельність бойових угруповань досягає 30 тисяч людей. При цьому озброєні вони "автоматичною зброєю", а екіпіровані "за останнім словом військової техніки". Фінансуються загони самооборони на гроші якихось "олігархів з південного сходу".

У якості "ще однієї сили", яка може допомогти Януковичу здійснити задумане, названий колишній міністр оборони України Павло Лебедєв. Він, як стверджується у статті, останнім часом "залишався поруч" з Януковичем. Більше того, йому, згідно з даними видання, "лояльна не тільки армія, а й регіональні сили самооборони".

Військове вторгнення або операція з повернення Януковича, якщо це дійсно станеться, буде носити локальний характер. Джерела "Нашої Версії" стверджують, що мова - тільки про підпорядкування південних і східних областей України. Після цього відбудеться поділ країни по Дніпру, йдеться в матеріалі видання.

Нагадаємо, що екс-президент України Віктор Янукович уже двічі проводив прес-конференції в російському Ростові-на-Дону.

Зауважимо, за станом на 16:45 Радіо Вести спростували раніше надану інформацію про конференцію екс-президента.

Як повідомило радіо, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив «Вістям», що у нього немає даних про майбутній виступ Януковича.

Раніше журналістка «Радіо Вести» Ксенія Туркова заявила в ефірі радіостанції, що в п'ятницю, 28 березня, Янукович дасть чергову прес-конференцію в Ростові-на-Дону.

Також днями, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що міліція готова прийняти Януковича в Україні, який наразi перебуває у мiжнародному розшуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
О_О Показати IP 27 Березня 2014 15:58
Він завтра оголосить війну Росії і здасться у полон!:)
файл до О_О Показати IP 27 Березня 2014 15:59
Мрія ідіотів...
І_І до файл Показати IP 27 Березня 2014 16:23
Ось мрія ідіотів: "Ю.Тимошенко планує оснастити армію щоб повернути Крим" http://www.unn.com.ua/uk/news/1322879-yu-timoshenko-planuye-osnastiti-armiyu-schob-povernuti-krim
файл до І_І Показати IP 27 Березня 2014 16:50
це точно .....
???????? Показати IP 27 Березня 2014 15:58
Та наХ......... він комусь потрібен цей уйо.........к???????
++++ до ???????? Показати IP 27 Березня 2014 19:59
Але ж сука смердить довго.
до файл Показати IP 27 Березня 2014 16:01
мрія ідеотів це те що він повернеться і ми всі і він в тому числі Заживемо!!!!!
Серж Показати IP 27 Березня 2014 16:03
Без паніки!! Най сунуться-наб'ємо пики ворогам!!
123 Показати IP 27 Березня 2014 16:51
задовбали куркулі павлика морозова!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olha Показати IP 27 Березня 2014 17:51
Януковичу потрібно з відпустки зайняти своє робоче місце.Самозванець Турчинов повинен бути арештований за зв'язки з бандитом Білим,якому Турчинов пропонував 20тис.доларів (за відстріл на майдані?).Свідок з ПС Роман Коваль.
Ольга до Olha Показати IP 27 Березня 2014 20:01
Олю, що ви перет тим курнули?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus