USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Янукович прокоментував вибори

26 Травня 2014 13:16
Віктор Янукович заявив, що поважатиме підсумки президентських виборів в Україні.

"Відбулися позачергові вибори президента України. Незалежно від того, в якому регіоні який відсоток населення прийшов голосувати, який ви зробили вибір, я цей вибір, зроблений в найтяжчий час для нашої батьківщини, поважаю", - йдеться в заяві Януковича, поширеній у понеділок у Ростові-на-Дону, передає «Інтерфакс-Україна».

При цьому, в заяві наголошується, що для легітимності виборів і самого президента України необхідна участь південного сходу країни. "Багато виборців цих регіонів були ображені і принижені діями нелегітимної влади, яка прийшла в результаті військового перевороту", - наголосив Янукович.

"Власний народ знищують із застосуванням гранатометів, мінометів, артилерії, БТР і БМП, танків, бойових вертольотів з ракетними комплексами". "Це безумство, і воно безкарне!" - заявив В.Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
олесь Показати IP 26 Травня 2014 13:33
а чому безкарна бездіяльність януковича? чому він на ростові і порошенко хоче співпрацювати з росіею то чому так бо це вони всі разом звязані. навіть відпустили януковича по причині -бо він багато знае що виробляла і діюча влад!!!
Игорь Донбасс до олесь Показати IP 26 Травня 2014 13:35
А тому що Порошенко дуже добрий друг Януковича, вони ж обидва олігарха
Вася Показати IP 26 Травня 2014 13:37
Сволочи и наркомани ви там. Как можно било допустить гибель детей у которих маленькие дети. Вина лежит на вас. Лутше плохой мир чем любая война. Как ростить детей в таких условиях?
пані Показати IP 26 Травня 2014 13:38
Що янукович, що порошенко - одного полю ягода. Шкода тих дітей ,що загинули.
Реаліст Показати IP 26 Травня 2014 15:19
Вічна память солдатам та мирним людям що загинули!!! Прокляття тим, хто спекулює на цьому !!! Україні процвітання а головне миру над головами Українців !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus