USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович звинувачує Європу та США в ситуації в Україні

28 Лютого 2014 16:16
Янукович: Ситуація в Україні наслідок потурань Заходу Майдану, передає Еспресо.TV.

Екс-президент звинувачує Європу та США в ситуації, яка виникла в Україні

Про це Віктор Янукович заявив під час прес-конференції в Ростові-на-Дону, передає Еспресо.TV.

"Ситуація в Україні - це наслідки політіки Заходу, яка потурала Майдану", - сказав Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ок Показати IP 28 Лютого 2014 16:17
молодець.Це правда.Майдаунів з Україні.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Лютого 2014 16:39
ТО Ж США І ЄВРОПА ДЕРИБАНИЛИ БЮДЖЕТ УКРАЇНИ І ЗАПРОВАДЖУВАЛИ ХУНТУ
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Лютого 2014 18:12
Дерибанили бюджет всі чиновники та депутати без виключення, а Янику вони носили подачки, щоб не розаняв і не карав. Отака структура. Звідси і взялася друга частина Міжегір'я, а першу він насправді придбав, тільки одне питання де він взяв стільки майна щоб за нього виторгувати 3,5 лімони зелені. До вбивства хлопців на Інститутській снайперами напряму причетний Пашинський - повністю стверджувати не можна, але всі факти вказують на це. Він вивозив з майдану гвинтівку з глушником і майдан його пропустив не перевіривши що то за гвинтівка. Саме глушак на цій гвинтівці міг давати такі звуки як і калаш з яким проблеми по дальності. США і ЄС підтримали угоду між владою та опозицією по виходу з ситуації, але ігнорували її. Саме це він і закидає їм в провину. Окрім того вони перші ввели своїх бойовиків на території посольств. Окрім того є ще один факт. США фактично давно вже банкрут. Але вони пороздавали бабки всім державам за рахунок чого ще й тримаються. Восени минулого року їм мав бути повний тринд*ць, але вони знову викрутилися надрукувавши нові папірці і це продовжило їх існування ще на 1 рік. Для продовження існування на більший період їм треба було терміново шукати ще жертви. Такою жертвою вони знайшли Україну. Т.я. Яник відмовився брати кредит МВФ, то вони його "відсторонили" за допомогою своїх "друзів" в державі (правда друзі не здогадуються що свідків не залишають). Чому ви думаєте зараз такими темпами нам нав'язують кредит саме зі сторони США?!! Написав по-простому.
саша Показати IP 28 Лютого 2014 16:56
це правда. що той правий сектор наробив. краще б дочекались виборів і доказали. А то влізли в крісла наглим образом . таких ще не було нахалів Ще не в одній країні так не було як тут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus