USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ярема таки попросив про відставку, – депутат

9 Лютого 2015 12:25
Генпрокурор Віталій Ярема написав заяву про відставку. Про це повідомила депутат від «Батьківщини» Альона Шкрум згідно з підсумками погоджувальної ради, - інформує Громадське.ТВ.

«Ярема таки написав заяву про відставку. Не дивлячись на те, що вчинок явно запізнілий, це вчинок сильної людини. Тепер чекаємо на рішення Президента», - написала вона у FB.

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Генеральний прокурор України подав у відставку.

Офіційної інформації щодо відставки Генпрокурора України на сайті ГПУ не з’являлося.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 9 Лютого 2015 12:43
Ярему давно пора гнати. Він не займався вбивцями майданівців, а займався помстою кремлівської сексотки Тимошенко до тюремників,які її охороняли у санаторію.
Так Показати IP 9 Лютого 2015 13:05
Відставку прийняти тільки через те, що нічого не зробив для викорінення корупції в прокуратурі. На другий день після затвердження відставки, відправити за Яремою усіх керівників обласних, міських та районних прокуратур. На їхнє місце призначити офіцерів СБУ, які мають вищу юридичну освіту. Вони повинні пропустити через люстраційну перевірку усіх працівників прокуратури. Президенту Порошенку, усім обласним, районним губернаторам винести народне попередження у вигляді колективної письмової петиції щодо незадовільної кадрової роботи в рамках антикорупційної діяльності.
І так Показати IP 9 Лютого 2015 13:12
Яка дурастіка поміняти районих міських... Ну і що? Завтра прийде Іванов Петров протримається місяць чесно і знову.. блати, родичі. взятки. Подивіться на Верховну раду били себе в груди.. А тепер тільки думають де вкрасти. Не потрібний ми народ!!
Анонім Показати IP 9 Лютого 2015 13:45
Я не знаю, уходит Ярема в отставку или не уходит. Я хотел в принципе забыть это гадкое имя хотя бы на время учебы и работы в США. Но коль уж информационный повод вброшен в ноосферу и бередит тревожные умы, то я назову вам единственную причину гипотетической отставки Яремы. Итак, к моему большому сожалению, единственной причиной отставки Яремы с поста Генпрокурора станет не трезвая оценка Президентом его работы, не давление парламента и не бесконечное количество публикаций, в т.ч. моих, об этом коррупционере и его псарне. Все эти факторы, безусловно, играют какую-то роль, однако не являются основополагающими. Он уйдет потому, что выполнил поставленные перед ним задачи: сохранил "кримианальную" непорочность преступников из ПР, устроивших резню на Майдане, не обидел спонсоров сепаратистов, разогревших Донбасс перед русским вторжением, и максимально абсорбировал репутационный негатив, адресованный обществом Президенту, заработав при этом очень большие деньги. Порошенко, уволив Ярему, выступит в роли доброго царя, покаравшего негодяя из числа свой челяди, и не вникающие в подоплеку подобных процессов идиоты облегченно вздохнут. Дескать, лучше поздно, чем никогда. После отставки Ярема, скорее всего, осядет у себя в поместье, получив, тем не менее, какую-то номинальную должность - советника Президента по ответам на риторические вопросы, например. Потому что генетические, сертифицированные мусора без ксивы впадают в запой и депрессию. Могут даже застрелиться, как показывает новейшая история Украины. Похоронят Ярему на Байковом. Ну или на Ваганьковском - между Иосифом Кобзоном и Ильёй Резником. Судя по тому, как он работает, эти люди должны ему нравиться. В любом случае, лучшей компании он не заслужил. На глянцевой гранитной плоскости обелиска Ярема будет изображен сидящим фронтально, в темном костюме, белой сорочке и "купленном на распродаже" галстуке от Lois Vuitton.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus