USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ярош оцінив ймовірність в Україні військового перевороту

25 Березня 2017 14:41
Народний депутат Дмитро Ярош заявив, що в умовах війни усунення влади можливо тільки у випадку державної зради керівників держави.

Про це він повідомив в інтерв'ю журналу "Країна".

"Ніхто не буде стояти осторонь, якщо буде зрада національних інтересів президентом, Верховною Радою. Це віддача територій, підписання капітуляції", - сказав Ярош, додавши, що він не думає, що таке станеться.

"Знаю настрої серед офіцерського корпусу: ніхто не задоволений цією владою. Але у них бійці на фронті, розуміють відповідальність. Розуміють, що як тільки в тилу почнеться бій, фронт впаде. Почнеться масове дезертирство. Ми це проходили в 1918 році", - зазначив політик.

Ярош наголосив, що армію слід відокремлювати від політики.

"Головне, щоб не антидержавна угруповання, як Партія регіонів, "Опоблок" або інші антиукраїнські агенти були при владі", - додав він.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що лідери "Народного фронту" та підконтрольний їм "Азов" готують державний переворот. Колишній народний депутат Володимир Олійник заявив, що три групи, незалежно одна від одної, готують державний переворот в Україні з метою усунення від влади президента України Петра Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Степан Показати IP 25 Березня 2017 16:32
Чим гірше-тим краще...
Анонім Показати IP 25 Березня 2017 17:18
о господи
Sieger Показати IP 25 Березня 2017 17:35
А що таке ярош, щоб щось оцінювати? Ця свиня дорвалася до корита через фронт і тепер покриває тих, хто дав йому до того корита дорватись.
вова згоранець Показати IP 25 Березня 2017 22:30
Олигарх Пеця Липецкий-Рашен найляпший керовник! Чиколадки дае всим и вашим и нашим -тильки би йх купавали. Пеця чиколад запровадив йсти щодня в своий администрации и Верхний РАДИ! Тепер вси ВЕРХНИ у Пеци чиколадни по-липецки! А вы купуете чиколад у Пеци?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus